Вицове
Re: Вицове
- Докторе, кажете какво ми е, че ще си умра от притеснение! - Спокойно… няма да е от притеснение!
Lean Six Sigma Yellow Belt,брокераж,Строителна борса Плевен,Lean Six Sigma Green Belt
Lean Six Sigma Yellow Belt,брокераж,Строителна борса Плевен,Lean Six Sigma Green Belt
Блондинка се блъска с колата си в предната кола. От предната кола излиза шофьорът и пита: - Поне на шофьорски изпит ходили ли сте? - Разбира се! И за разлика от вас много пъти!
воден транспорт,Дървена борса Плевен,Lean Six Sigma Black Belt,Количествени сметки
воден транспорт,Дървена борса Плевен,Lean Six Sigma Black Belt,Количествени сметки
Блондинка споделя с приятелката си: – Само допреди седмица така го обичах, че мислех, че няма да мога да живея без него! А днес… Днес изобщо не искам да го виждам повече! Другата въздъхва разбиращо: – Ех, тия мъже… Толкова са непостоянни…
архитектурни проекти,луксозни холни маси,Циркониеви коронки,електрическа кана за вода
архитектурни проекти,луксозни холни маси,Циркониеви коронки,електрическа кана за вода
- Муцка, каква е тази ютия в чантата ти? - пита едната блондинка. - Ми, нося я да не се чудя изключих ли, не я ли изключих...
Стоматолог,водоструйки,Избелване на зъби,тигани
Стоматолог,водоструйки,Избелване на зъби,тигани
Две блондинки си бъбрят по телефона преди обед, стигат и до темата за готвенето: - Какво ще готвиш за днес, муцка? - Свинско със зеле, но с пиле, а ти? - Телешко варено, но със свинско...
Бондинг,съдове за готвене,Зъболекар софия,кафеавтомат
Бондинг,съдове за готвене,Зъболекар софия,кафеавтомат
- Муцка, каква е тази ютия в чантата ти? - пита едната блондинка. - Ми, нося я да не се чудя изключих ли, не я ли изключих...
Зъболекар цена,видео кабели,фасети,конзоли за игри
Зъболекар цена,видео кабели,фасети,конзоли за игри
- Защо си толкова весел и радостен?
- Ходих на зъболекар.
- И какво толкова радосно има в това?
- Ами, зъболекарят не беше на работа...
Офис столове,Разклонител,Logitech,Samsung
- Ходих на зъболекар.
- И какво толкова радосно има в това?
- Ами, зъболекарят не беше на работа...
Офис столове,Разклонител,Logitech,Samsung
Проблемите в семейството започват, когато единият започне да се меси в любовния живот на другия!
ръчни инструменти,електрически инструменти,аксес пойнт,шредер
ръчни инструменти,електрически инструменти,аксес пойнт,шредер
Наши учени създадоха изкуствен интелект... Той веднага си събpaл багажа и напycнал България...
мастила за принтери,овлажнител за въздух
мастила за принтери,овлажнител за въздух
След купон:
- Дълго се мъчих да си спомня какво се случи снощи.
- Е, и?
- Сега се мъча да го забравя...
αντίσκηνο,σκηνη οροφησ αυτοκινητου,Πλαΐνή Τέντα αυτοκινήτου,Δωμάτιο Ντουζ για camping
- Дълго се мъчих да си спомня какво се случи снощи.
- Е, и?
- Сега се мъча да го забравя...
αντίσκηνο,σκηνη οροφησ αυτοκινητου,Πλαΐνή Τέντα αυτοκινήτου,Δωμάτιο Ντουζ για camping
Не може вечно да се криеш от живота в тв сериали и компютърни игри. Все някога ще трябва да се пропиеш, като нормалните хора...
Κουτί-κουζίνα αυτοκινήτου για camping,εξοπλισμόσ κάμπινγκ,Ιδιωτικές εκδρομές κρασιού,James Baroud
Κουτί-κουζίνα αυτοκινήτου για camping,εξοπλισμόσ κάμπινγκ,Ιδιωτικές εκδρομές κρασιού,James Baroud
Не може вечно да се криеш от живота в тв сериали и компютърни игри. Все някога ще трябва да се пропиеш, като нормалните хора...
Κάμπινγκ ηλιακό σύστημα,Thule Tepui,η καλύτερη σκηνή στον τελευταίο όροφο,Ikamper
Κάμπινγκ ηλιακό σύστημα,Thule Tepui,η καλύτερη σκηνή στον τελευταίο όροφο,Ikamper
Зъболекарят: - Отворете! Аз отварям! - Отворете още малко. Аз отварям още малко. - Съвсем малко още. Отварям съвсем още малко. - А сега влезте и седнете на стола...
cort camping,cort pe mașină,Marchiza auto,duș camping
cort camping,cort pe mașină,Marchiza auto,duș camping
Пациент при психолог: - Струва ми се, че никой не ме разбира: гледат ме с празни очи, с безразличие на лицето и абсолютно нежелание да ме слушат. - С какво се занимавате? - Преподавам квантовата физика в университета.
Cutie bucătărie de camping pentru mașină,echipament camping,tururi private de vin,James Baroud
Cutie bucătărie de camping pentru mașină,echipament camping,tururi private de vin,James Baroud
Пациент при психолог: - Струва ми се, че никой не ме разбира: гледат ме с празни очи, с безразличие на лицето и абсолютно нежелание да ме слушат. - С какво се занимавате? - Преподавам квантовата физика в университета.
Sistem solar de camping,Thule Tepui,Cel mai bun Cort de acoperis,Ikamper
Sistem solar de camping,Thule Tepui,Cel mai bun Cort de acoperis,Ikamper
Дете на програмист пита баща си:
- Тате, Дядо Коледа как побира в чувала подаръците за всички деца по света?
- С Win Zip, моето момче.
имам проблем с хазарта,локомат про,мъжки портфейли естествена кожа,хазартна зависимост
- Тате, Дядо Коледа как побира в чувала подаръците за всички деца по света?
- С Win Zip, моето момче.
имам проблем с хазарта,локомат про,мъжки портфейли естествена кожа,хазартна зависимост
В чата: - Как изглеждаш? - Представи си принц на бял кон ... Представи ли си го? - Да! - А сега махни принца!
болница за рехабилитация,дамски портфейли естествена кожа,зависимост от хазарта,клиника за рехабилитация
болница за рехабилитация,дамски портфейли естествена кожа,зависимост от хазарта,клиника за рехабилитация
На морето. Женски глас от водата крещи: - Потъвам!..Помощ!..Спасете ме!...Не, не Вие, онзи русия господин!
Дамски колани,Как се лекува хазартна зависимост,рехабилитация,мъжки колани
Дамски колани,Как се лекува хазартна зависимост,рехабилитация,мъжки колани
- Вчера бях на изложбата и трябва да ти кажа, че единствената картина, която можеше да се види е твоята! - Благодаря ти! А картините на колегите? Само, че кажи честно! - За съжаление пред тях имаше толкова народ, че не можах да ги видя.
как да се откажа от хазарта,Детска церебрална парализа,кожени картодържатели,помощ при хазартна зависимост
как да се откажа от хазарта,Детска церебрална парализа,кожени картодържатели,помощ при хазартна зависимост
Режисьор се кара на сценаристите на сапунен сериал: “Абе, некадърници такива, каква е тая скука, дето сте я написали бе! Я вземете и убийте Идалго, или отровете Хелена, или пък някой да застреля Хосе.... Изобщо - вкарайте малко живот в тоя филм!”
рехабилитация след инсулт,калъф за карти,терапия при хазартна зависимост,възстановяване след тежка черепно мозъчна травма
рехабилитация след инсулт,калъф за карти,терапия при хазартна зависимост,възстановяване след тежка черепно мозъчна травма