С кого коментирате...
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Re: С кого коментирате...
Да не вземеш да се разревеш бе!И си доста много тъпа щом си мислиш че мнението на класа ти е важно.Фешън помия.
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
-
MillionLies
Трай, бе, гном.Vermic написа:Да не вземеш да се разревеш бе!И си доста много тъпа щом си мислиш че мнението на класа ти е важно.Фешън помия.
-
Warbringer
- В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Влизаш в ритъм 
a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
-
Vermic
- Обратна връзка:
ПХАХАХАХАХАХАХАХХАХАMillionLies написа: Трай, бе, гном.
-
MillionLies
Да приличам на човек, на когото му пука на какво си се смял? И т'ва, че ме наричаш фешън свиня, изобщо не ме трогва. Не се занимавай с мен и толкова. Аман от недоразвити. Толкова ли е трудно да асимилираш, че мнението ти е без всякаква база и точно затова ми е безразлично? Какво се опитваш да постигнеш като пишеш едно и също всеки път? Или като ме обиждаш? Айде, тихо ся и стига си ме коментирал.
Вермик си е Вермик, с или без момичета
Недей да му се връзваш, изчакай някой друг да те нахули качествено и тогава може да плачеш
И сега детектива в мен иска да зададе въпрос: ако не си Диана как точно си решила да се регнеш във форума? Как си се добрала с линк за него? Това е геймърски форум за геймърско списание, а постовете ти не говорят много в тази насока
Искам истината!
Недей да му се връзваш, изчакай някой друг да те нахули качествено и тогава може да плачеш
И сега детектива в мен иска да зададе въпрос: ако не си Диана как точно си решила да се регнеш във форума? Как си се добрала с линк за него? Това е геймърски форум за геймърско списание, а постовете ти не говорят много в тази насока
What's a real girl? Is it something fap-able?
indeedhewasshady.
indeedhewasshady.
-
MillionLies
Първо - не смятам да плача, буквално или не, колкото и да се опитвате да ми наливате. С обиди няма да го постигнете, само с истини.
Второ - вече написах отговори на въпросите ти, мисля че малко по-назад в същата тази тема.
Второ - вече написах отговори на въпросите ти, мисля че малко по-назад в същата тази тема.
-
Vermic
- Обратна връзка:
Абе дебела мечка такава отговори кат чуек не кат свиня!MillionLies написа:Първо - не смятам да плача, буквално или не, колкото и да се опитвате да ми наливате. С обиди няма да го постигнете, само с истини.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Омега, кво да ти кажа, от обощението ти:
" Интересен феномен - Когато има мацка, нивата на спам се покачват значително. " С това не мога да не съм съгласен, доста е жалко, ама карай. ;Д
Иначе, другите ти изказвания... биеш чиста доза комплексарщина бе човек.
--
И ако MillionLies наистина си беше тръгнала, щеше да е наистина тъпо, лол. Чисто принципно говоря. Относно самия MillionLies потребител - не знам дали си момиче или момче. НЕ се обиждай, това е доста честа срещано явление в тоя форум... просто 99% от всички нови потребители са стари дето си правят ташак, а и както забелязваш момичетата дето го посещават се броят на пръсти.
--
Толкова от мен. =)
" Интересен феномен - Когато има мацка, нивата на спам се покачват значително. " С това не мога да не съм съгласен, доста е жалко, ама карай. ;Д
Иначе, другите ти изказвания... биеш чиста доза комплексарщина бе човек.
--
И ако MillionLies наистина си беше тръгнала, щеше да е наистина тъпо, лол. Чисто принципно говоря. Относно самия MillionLies потребител - не знам дали си момиче или момче. НЕ се обиждай, това е доста честа срещано явление в тоя форум... просто 99% от всички нови потребители са стари дето си правят ташак, а и както забелязваш момичетата дето го посещават се броят на пръсти.
--
Толкова от мен. =)
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Хами, да, veronicas са.
Million, не се връзвай. Колкото до вермо... Той псува половината форум през 90 % от времето. Постни една картинка със сърп и чук на нея и ще се изпразни в гащите.
Million, не се връзвай. Колкото до вермо... Той псува половината форум през 90 % от времето. Постни една картинка със сърп и чук на нея и ще се изпразни в гащите.
If it's not a signature, shoot it.
-
Vermic
- Обратна връзка:
Ще се изпразня в твойте гащи!Хърф написа:Хами, да, veronicas са.
-
Zero Endorphine
- Обратна връзка:
Оле мамо...
@Митко, що да се сърдя на някого? Просто си гледам десетото дете в катуна, чопля земята за червейчета, да си храня многонационалната челяд, ежедневните работи. (:
@Деяне, ти къде бе... :Д
@Дани, моя сладка, нежна и недокосната от ПЦМ, на Омегата му бил лош джойнта чувам, Вермик е на 10.
Кво правите иначе бе, гледам обстановката много се е променила нещо...
@Митко, що да се сърдя на някого? Просто си гледам десетото дете в катуна, чопля земята за червейчета, да си храня многонационалната челяд, ежедневните работи. (:
@Деяне, ти къде бе... :Д
@Дани, моя сладка, нежна и недокосната от ПЦМ, на Омегата му бил лош джойнта чувам, Вермик е на 10.
Кво правите иначе бе, гледам обстановката много се е променила нещо...
стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
Чакам.Vermic написа: Ще се изпразня в твойте гащи!
Also, welcome back, dark one.
-
Zero Endorphine
- Обратна връзка:
Силно се надявам, че dark one съм аз... :Р Хърф, а пък ти кой си, ще ми е приятно да си спомня...
Аз - колкото и да ме е срам да си призная - бях "Легендарният" бобакин.
-
Zero Endorphine
- Обратна връзка:
Не те помня с лошо, което е добре. Не помня и да съм набеждавана, че съм спала с теб, което също е добре. Е здрасти, драго ми е да се засечем виртуално, но тук така стават нещата... :Р
Хърф написа:Аз - колкото и да ме е срам да си призная - бях "Легендарният" бобакин.
Помня аз как навремето предрекох, че от този нублет с ~100 поста ще излезе читав хейтър, обуздал силата на 4chan пиковете и caps lock-a
Моме, добре завърнала се. Нищо не се е променило, просто е още рано. Дай на форума 2-3 часа да влезе в пика си
What's a real girl? Is it something fap-able?
indeedhewasshady.
indeedhewasshady.
MillionLies, aко си момче се чувствай яко нахранен от мен.
Ако си момиче, не им обръщай внимание, това е ПЦМ форуму, тука всички се псуваме и хейтим през... ъ ъ ъ 100 % от времето ? Та, повечето потребители не са такива простаци за каквито са представят, все пак тук е интернета, сигурен съм, че никога не биха ти казали това на живо, а и техните обиди са насочение към теб само защото си женско и то ново. Не си го мислят.Новите при нас биват унищожавани още от първите си постове, оцеляват само най-силните. Ех, спомени. Сега като си помисля моето прохождане във форуму преди почти три години... лолз
п.п
Хами сещаш ли се за какво ти говоря ? Тогава те мразих. Наистина.
едит
Ей, кочове, внимавайте да не изплашите момичето бе
У форуму и без това не се случва нещо интересно.
едит 2
И все пак, къде е Деана ?
Ако си момиче, не им обръщай внимание, това е ПЦМ форуму, тука всички се псуваме и хейтим през... ъ ъ ъ 100 % от времето ? Та, повечето потребители не са такива простаци за каквито са представят, все пак тук е интернета, сигурен съм, че никога не биха ти казали това на живо, а и техните обиди са насочение към теб само защото си женско и то ново. Не си го мислят.Новите при нас биват унищожавани още от първите си постове, оцеляват само най-силните. Ех, спомени. Сега като си помисля моето прохождане във форуму преди почти три години... лолз
п.п
Хами сещаш ли се за какво ти говоря ? Тогава те мразих. Наистина.
едит
Ей, кочове, внимавайте да не изплашите момичето бе
едит 2
И все пак, къде е Деана ?
And now, the time is here
I see the Templars everywhere
The Freedom Call is drawing near
I see the Templars everywhere
The Freedom Call is drawing near
Рекънекте, да ти предложа очила? Два поста над теб.
Шейд, поласкан съм.
Шейд, поласкан съм.
Ти се завърна...Zero Endorphine написа:Не те помня с лошо, което е добре. Не помня и да съм набеждавана, че съм спала с теб, което също е добре. Е здрасти, драго ми е да се засечем виртуално, но тук така стават нещата... :Р