е аз па говорех за човека които бих....
пише се МТ ундеад лорд и е със статситика 34 - 2 ... и го помлях... мноо лесно го бих
аве въобще съм яко ненормален станал напоследък =)
"Ако е за България, то времето е в нас и ние сме във времето, то нас обръща и ний него обръщаме." - Васил Левски
тазу вечер играят sk vs 3wd. Ima waaagh tv na adresi:
1] ONLINE Address: wtv.gamesports.de (port 10383) Hosted by: Gamesports
[2] ONLINE Address: home.c-otto.de (port 10383) Hosted by: C-Otto
А не вие не спряхте,сега друг се появи,Девил се примири с лошо,трябва ли ти да си следващия???
Е, върнах се.И понеже чета, че били малко активните членове на клана аз съм активен , само треа някой да ме инвайтне .
бтв скоро бях на турнирче и завърших 2-ри.Може ли някой накратко да обясни за кво става въпрос в последните страници, че ме мързи да чета плс
Cyrax написа:Е, върнах се.И понеже чета, че били малко активните членове на клана аз съм активен , само треа някой да ме инвайтне .
бтв скоро бях на турнирче и завърших 2-ри.Може ли някой накратко да обясни за кво става въпрос в последните страници, че ме мързи да чета плс
Ами чети де, на мен лично ми е най-приятно да чета, след като определено време не съм поглецдал форума (стига да не е ставало въпрос за глупости). Казвай си acc в b.net ;]
Здрасти. Скоро започнах да играя WarCraft III TFT. Обикновено играя с Human срещу компютри на insane. Лесно побеждавам компютър Night Elf, Orc или Human, но Undead ми прави проблеми.
Имат ли компютрите някакви слаби места ? Кажете тактика за Human срещу Computer (insane) Undead.
значи първо трябва да вземеш 2(два) пирона. После намираш контакта кадето ти е включено пс то. Вадиш щепсела от контакта. После сваляш кутията на пс и се хващас с дясната ръка на радиатора на процесора. С лявата бъркаш с двата пирона в контакта и така не само ще му ебеш майката на компютура но и на теб ще ти стане много хубаво!
А не вие не спряхте,сега друг се появи,Девил се примири с лошо,трябва ли ти да си следващия???
Cyrax написа:Е, върнах се.И понеже чета, че били малко активните членове на клана аз съм активен , само треа някой да ме инвайтне .
Ами чети де, на мен лично ми е най-приятно да чета, след като определено време не съм поглецдал форума (стига да не е ставало въпрос за глупости). Казвай си acc в b.net ;]
е нали ти го казах! Айде утре към 11:30-12:00 на обяд в европата!Ако не ме видиш аз ше те видя ;]]]