Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT)

Игри за PC
Публикувай отговор
Аватар
Bagain

Мнение от Bagain »

е аз па говорех за човека които бих....
пише се МТ ундеад лорд и е със статситика 34 - 2 ... и го помлях... мноо лесно го бих :D
аве въобще съм яко ненормален станал напоследък =)
"Ако е за България, то времето е в нас и ние сме във времето, то нас обръща и ний него обръщаме." - Васил Левски
Аватар
Bagain

Мнение от Bagain »

бтв изгледахте ли ми реповете ???
соръ за флоода =)
"Ако е за България, то времето е в нас и ние сме във времето, то нас обръща и ний него обръщаме." - Васил Левски
Аватар
stfu-n00b!

Мнение от stfu-n00b! »

Откак му направиха да си пуска ultimate всеки 20 секунди е един от най-силните.....

WCB_Rainbow е кореец Hum player ,но в Northrend акаунт WCB_Rainbow е на.......ToD всичките игри са си негови :)

wc3m няма да има защото е последната неделя от месеца ....нататъка се сети сам...
Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
Аватар
Horde[G2H]

Мнение от Horde[G2H] »

LOL написа:бтв изгледахте ли ми реповете ???
соръ за флоода =)
да....
хаха..няма кво да се кефиш че си бил някой в хофа...там е фулл лит ламез...
Storm , Earth and Fire -heed my call!
LP forevar!
Аватар
Style

Мнение от Style »

[LP]Rado написа:
LOL написа:бтв изгледахте ли ми реповете ???
соръ за флоода =)
да....
хаха..няма кво да се кефиш че си бил някой в хофа...там е фулл лит ламез...
Е да ама да биеш некой 32-2 си е постижение,въпреки че в хофа не са звезди(присмял се хърбел на щърбел).
PEACE Bro'!!!
Freund
Аватар
eeasss

Мнение от eeasss »

деба са се върнах за 2 дни и разбирасе 350 пинг добре !
А не вие не спряхте,сега друг се появи,Девил се примири с лошо,трябва ли ти да си следващия???
Аватар
Horde[G2H]

Мнение от Horde[G2H] »

eeasss написа:деба са се върнах за 2 дни и разбирасе 350 пинг добре !
хмм добре ве....аз си играя с по толкоз и не ми е много добре но се свиква :)
Storm , Earth and Fire -heed my call!
LP forevar!
Аватар
eeasss

Мнение от eeasss »

еми браво на теб аз 3 месеца съм играл с такъв пинг, но нямаш шанс срещу играч на твойто ниво и по високо.
затова ще чакам да го оправят.
А не вие не спряхте,сега друг се появи,Девил се примири с лошо,трябва ли ти да си следващия???
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

на уорлд едитор-а излязал ли е крак за 1.16 и ако е излязъл кажете едно линкче за да го дръпна (потърсих в по-известните търсачки но не намерих)
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Аватар
eeasss

Мнение от eeasss »

йее вече сме 199 в клан ладера
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

eeasss написа:йее вече сме 199 в клан ладера
уб ли???
и аз търсия да се присъединя към него но не мога да намерия кобра_4
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Аватар
Style

Мнение от Style »

Колко човека сте в UB?
PEACE Bro'!!!
Freund
Аватар
eeasss

Мнение от eeasss »

тазу вечер играят sk vs 3wd. Ima waaagh tv na adresi:
1] ONLINE Address: wtv.gamesports.de (port 10383) Hosted by: Gamesports
[2] ONLINE Address: home.c-otto.de (port 10383) Hosted by: C-Otto
Гост

Мнение от Гост »

http://www.battle.net/war3/ladder/w3xp- ... ClanTag=UB

Няколко имат по 2-3 акаунта, не всички играят. Общо в момента са активни околко 5-6 играча...
Аватар
eeasss

Мнение от eeasss »

e wc3l kvo drugo
Аватар
Cyrax
Обратна връзка:

Мнение от Cyrax »

Е, върнах се.И понеже чета, че били малко активните членове на клана :arrow: аз съм активен , само треа някой да ме инвайтне :D .
бтв скоро бях на турнирче и завърших 2-ри.Може ли някой накратко да обясни за кво става въпрос в последните страници, че ме мързи да чета плс :D
Гост

Мнение от Гост »

Cyrax написа:Е, върнах се.И понеже чета, че били малко активните членове на клана :arrow: аз съм активен , само треа някой да ме инвайтне :D .
бтв скоро бях на турнирче и завърших 2-ри.Може ли някой накратко да обясни за кво става въпрос в последните страници, че ме мързи да чета плс :D
Ами чети де, на мен лично ми е най-приятно да чета, след като определено време не съм поглецдал форума (стига да не е ставало въпрос за глупости). Казвай си acc в b.net ;]
Гост

Мнение от Гост »

Здрасти. Скоро започнах да играя WarCraft III TFT. Обикновено играя с Human срещу компютри на insane. Лесно побеждавам компютър Night Elf, Orc или Human, но Undead ми прави проблеми.
Имат ли компютрите някакви слаби места ? Кажете тактика за Human срещу Computer (insane) Undead.
Аватар
eeasss

Мнение от eeasss »

значи първо трябва да вземеш 2(два) пирона. После намираш контакта кадето ти е включено пс то. Вадиш щепсела от контакта. После сваляш кутията на пс и се хващас с дясната ръка на радиатора на процесора. С лявата бъркаш с двата пирона в контакта и така не само ще му ебеш майката на компютура но и на теб ще ти стане много хубаво!
Аватар
Cyrax
Обратна връзка:

Мнение от Cyrax »

Anonymous написа:
Cyrax написа:Е, върнах се.И понеже чета, че били малко активните членове на клана :arrow: аз съм активен , само треа някой да ме инвайтне :D .
Ами чети де, на мен лично ми е най-приятно да чета, след като определено време не съм поглецдал форума (стига да не е ставало въпрос за глупости). Казвай си acc в b.net ;]
е нали ти го казах! :wink: Айде утре към 11:30-12:00 на обяд в европата!Ако не ме видиш аз ше те видя ;]]]
Публикувай отговор