Одеве волтажа като пита от какво е починал Снейк, мислех да му напиша, че чистачката му е подляла вода, ама си викам айде няма да си правя майтап, да не излезе, че е на гърба на потърпевшия (а не на аутягата)
Аз също бих искал да се включа с няколко думи за г-н Бакалов. Починал е прекалено млад (набор 78, доколкото разбрах), което е много жалко. От декември 2004 г., когато баща ми ми донесе първия брой на Уъркшопа, ченето ми увисна. Това е единственото българско списание за игри, което имаше вид на СВЕТОВНО издание - корицата, дизайнът, снимките, рубриките: всичко беше тип-топ за младото ми аз. Ако PC Mania и PC Club/Gameplay бяха сухо обективни, в Gamers' Workshop имаше емоция и знаехме авторите не само по думи, но и по лица. Никога няма да забравя най-добрия просташки дует Дууми и Snake, който разкатаваше скапани игри и филми заедно. Не е лесно да се разсмее човек, докато чете. Г-н Бакалов можеше да оплюе разглеждания продукт по балкански и в същото време да разберем со кратце защо въпросното нещо не заслужава нашето внимание. Не знам дали съдбата/някаква висша сила има пръст в това или не, но последната статия на г-н Бакалов съдържа всичките елементи, които ме накараха да се влюбя в неговото писане - хем малко хранилка, хем размишления за СМИСЪЛА на нещата. Всеки негов редакцион като главен редактор беше уникален, всяка статия удоволствие. Дори когато обсъждаше живота на страниците на списанието, г-н Бакалов звучеше плашещо компетентен. Това е единственият автор в списание за игри, когото съм виждал на живо. Беше събитие за мен отвсякъде. Не знам защо той ни беше отнет, но съм много тъжен и ще го запомня само с добро. По какъвто и път да тръгне Forplay.bg, няма да е същото без него. Само това мога да кажа. Да почива в мир.
newcomer написа:Това е единственият автор в списание за игри, когото съм виждал на живо. Беше събитие за мен отвсякъде.
И аз съм го виждал наживо, между другото.
На премиерата на Starcraft 2 в Playground на горния етаж на The Mall -- в Playground.
Беше с дружки и участваха в боулинг турнира като отбор...
....турнир който беше спечелен от МОЯ отбор.
Не ми вярвате?
Ето ви доказателството:
Аз съм тоя отзад с работническия поздрав!
---
Отборът на Снейк беше доста зле, бтв... мисля че бяха последни... :S
п.п. отделно съм виждал и Chappy (aka Apostoloff), дори съм разговарял с него лично на едно интервю за работа.
Това съм го споменавал тук преди, и тогава Цецо спомена че също го е засичал, и то неведнъж.
edit:
п.п.п. оффф, ше умра от яд... Намерих видеорепортажи във фейсбук от събитието, и във всеки един от тях фигурират тез моите хора...
....дори в един от тях се изреждат един по един да казват "Аз обичам Starcraft!"...
....ОБАЧЕ В НИТО ЕДИН ОТ ТЯХ МЕ НЯМА МЕН !!!
Те са те видяли, че си проблемен и са крили камерата от теб
Не, бившия Ogrish май е liveleak.com. А пък bestgore го спряха преди 2 седмици, нещо което май се очакваше. Така и не разбрах каква е историята покрай тоя сайт, освен че собственика му е бил в затвора 2012-та
Императора написа:
За който не помни: Този му външен вид няма НИЩО общо с версията му от началните години на групата.
20 години и 30 кила е разликата между двата образа, няма как да е същото. И все пак беше само на 45 години. Оставя и доста малка дъщеричка... Въобще, невъобразимо е, и поне моето обкръжение е толкова потресено, че половината не успяват да го осъзнаят още, просто щото сме в едни среди, а и пича си беше активен със и без банда, сцената си го влечеше. Въобще да не споменавам какъв двигател на алтърнатив сцената в бг беше тоя човек. Напълно осъзнавайки колко безполезен ход е, тегля звучни и грозни псувни към тоя шибан вирус. Аре стига вече.