Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали?
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали?
По-скоро на тебе ти липсва елементарна зрялост и хладнокръвност, колкото за да стоплиш, че усмивката е защитен механизъм.
WeAreGettingClose
- Till.Lindemann
още повече, като си живял в Шотландия, можеше да се намесиш и да решиш проблема бързичко, за да няма нелепи усмивки и хилотене 
Забавно е естествено да няма да седнат да плачат хората наоколонелегален написа:защитен механизъм от какво по-точно? не, обясни ми защитен механизъм от какво е в случя?Dexter написа:По-скоро на тебе ти липсва елементарна зрялост и хладнокръвност, колкото за да стоплиш, че усмивката е защитен механизъм.
а и дори и да си прав, тука говорим за смях, а не за усмихване.
Take me into your heart. Accept me as your saviour. Nail me to the fucking cross and let me be REBORN!
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Не отговори обаче защо ти не си се намесил, за да елиминираш неловкото положение, след като почти сигурно си бил - едно, човекът с най-добър английски и две - този с най-ясно изразена представа за това какво са зрялост и хладнокръвност.
В тоя смисъл прегрешението ти е по-лошо от това на хората, които са се усмихвали на ситуацията. Но сигурно не си се замислил за тоя вариант, нали?
В тоя смисъл прегрешението ти е по-лошо от това на хората, които са се усмихвали на ситуацията. Но сигурно не си се замислил за тоя вариант, нали?
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
ае кви сте вий бе
никога пък не съм виждал хората по улицата ей тъй да се смеят/кикотят/усмихват, освен ако не е някой куриоз (а не няква обикновена история като тази с чужденеца)
къде живеете ве
вярно, хората са педерасти и се заглеждат, там дето не им е работата, ама усмивки и кикот пък никога не съм виждал
никога пък не съм виждал хората по улицата ей тъй да се смеят/кикотят/усмихват, освен ако не е някой куриоз (а не няква обикновена история като тази с чужденеца)
къде живеете ве
вярно, хората са педерасти и се заглеждат, там дето не им е работата, ама усмивки и кикот пък никога не съм виждал
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Волти, не се оправдавай, виновен си!
И спайдърмен не беше виновен пряко за това, че някой уби чичо му, но в същото време можеше и да предотврати случката като се намеси.

И спайдърмен не беше виновен пряко за това, че някой уби чичо му, но в същото време можеше и да предотврати случката като се намеси.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Виновен е - бяга от отговорност!
Сега за наказание 3 месеца без Monster...
HolyCrusader написа:Острова е корк ясно, но това го прави по-скоро космически кораб.
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Аз пък заемам позицията на Волтажа в случая (колкото и непопулярно да е това в този форум
). Човека, въпреки че не знае добре английски е искал да помогне, няма нищо срамно в това. Излагация е ако евродепутат не знае английски. А тия дето са му се смеели защо те не са упътили човека като са толкова отракани? Но като цяло смятам цялата ситуация за достатъчно незначителна, че да и се обръща такова внимание.
Аз винаги съм бил много хилав и специално в ученическите ми години си правех над десет набирания с лекота явно именно заради това. Наскоро като пробвах, стигнах до 2 и това беше ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
- Till.Lindemann
защо не й предложи тя да се набере,да видим колко ще ги направи чисто до долу и без залюляване
мн мразя такива тъпи даскалици
и аз не мога да се набирам, ама кофичките ги правя 45. има два типа хора - които правят кофички и които се набират
и аз не мога да се набирам, ама кофичките ги правя 45. има два типа хора - които правят кофички и които се набират
И аз съм от хората, на които кофичките са им много по-добра страна от набиранките. Можех да направя спокойно 10-12 набиранки в училище, ама все пак ми се струваше малко като за спортяга като мен
. Сега в момента като съм доста по-тежък, отколкото в училище... набиранките (всички видове) са ми жесток гърч. Правя ги, защото трябва, ама ги мразя съвсем откровено 
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
- Kirilicata
- В момента играе: MoneyCrafta
Набирания с дланта навън от към тялото никога не съм можел да правя. С дланта сочеща към тялото съм правил поне 20, но после ми казаха, че тези са безмислени.
нелегален написа:не искам да имаме никакви взаиомоотношения.Grim Demise написа: столквах ти профила по едно време...
- Till.Lindemann
E как ще са безсмислени бе, бицепса гръмва.
- Kirilicata
- В момента играе: MoneyCrafta
Може. На мене когато ми го казаха това темата беше "гръбни упражнения".
нелегален написа:не искам да имаме никакви взаиомоотношения.Grim Demise написа: столквах ти профила по едно време...
Ами ако ги пробваш и двете и ги направиш правилно, ще усетиш, че и в двата случая натоварваш и гърба. Което обезсмисля твърдението, че нормалните набиранки с широчина на хвата горе-долу колкото раменете и длани към теб са безсмислени за гръб.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
хващали са ме веднъж, ама то кво - купувам си билет на първа спирка, и го мятам пред прозореца, проверка - нямам, глоба - давам 2лв, тs ми дадe два наказателни билета по 1лв. била е изнервена нещо, карай
vrati врати за апартаменти врати за входове
vrati врати за апартаменти врати за входове
Преди време не си бях купил билет щото шофьора на трамвая не ми беше отворил прозорчето след като му почуках. Щях да си купя билет от машинката, но се оказа, че не ми стигат някви стотинки и реших че няма кво да направя и си седнах.
Естествено, на следващата спирка се качва контролата и почна да ми се заяжда, вместо да попита шофьора защо не ми е продал билет. Още ме е яд, че им платих 20те лева.
След това се е случвало да се возя няколко пъти без билет поради различни причини като например, че нямали дребни да ми върнат. Ако ми се бяха заяли, щях да им еба Цензурата майчина но се размина.
Кур за контрольорите.
Естествено, на следващата спирка се качва контролата и почна да ми се заяжда, вместо да попита шофьора защо не ми е продал билет. Още ме е яд, че им платих 20те лева.
След това се е случвало да се возя няколко пъти без билет поради различни причини като например, че нямали дребни да ми върнат. Ако ми се бяха заяли, щях да им еба Цензурата майчина но се размина.
Кур за контрольорите.
тежки нокаути
В правилника, който е разлепен във всеки един автобус/тролей/трамвай ясно пише, че шофьорите са ДЛЪЖНИ да ти продадат билет само при ТОЧНО ПРИГОТВЕНА СУМА 
Можеш да им заявиш да си ебат майката, ако ти си имал един лев, шофьора не е имал билети (примерно - свършили са му) и контролата ти е направила проблем.
Аз имах такъв случай, обясних им как седят нещата и те ме попитаха що не съм си взел билет от будката на спирката тогава. Ми, хубаво, щях да си взема, ако имаше шибана будка на спирката
И ме оставиха намира.
Можеш да им заявиш да си ебат майката, ако ти си имал един лев, шофьора не е имал билети (примерно - свършили са му) и контролата ти е направила проблем.
Аз имах такъв случай, обясних им как седят нещата и те ме попитаха що не съм си взел билет от будката на спирката тогава. Ми, хубаво, щях да си взема, ако имаше шибана будка на спирката
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel