Съжалявам бате! Извинявам съм, че не съм по-голямТруповоз написа:Каква "ебавка" е това? Ти на 12 ли си?Love_Kittens написа:Да не се ебава човек с вас, хлапак!
Не отговаряй, на видеотата ти личи на колко си.
League Of Legends (LOL)
- Love_Kittens
- В момента играе: GTA IV, NFS World, Prototype 2, Alan Wake, Heat Online, Dead Space 2
Re: League Of Legends (LOL)
Новия герой е мега як и е много ОП.

Само първата игра загубих,защото не бях наясно кое и как да дигам,използвам и т.н.

Само първата игра загубих,защото не бях наясно кое и как да дигам,използвам и т.н.
За какво са ти много дрехи,като имаш едно тяло?

-
dr_gilotin
Чакай новия патч, ще го нърфнат.
Зарови се.Love_Kittens написа: Съжалявам бате! Извинявам съм, че не съм по-голямГордееш ли си, че си по-голям от мен и играеш още на игрички или си някъв тъп?
- Love_Kittens
- В момента играе: GTA IV, NFS World, Prototype 2, Alan Wake, Heat Online, Dead Space 2
Браво бе, как затапваш така.. искам и аз да мога като теб да остроумничаТруповоз написа:Зарови се.
Ако наричаш това остроумно, значи си доста тъп.
- Love_Kittens
А ти щом не разбра, че го казвам в преносен смисъл, значи си доста тъп 
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
стига спами бе пишлеме аре кефи се там на играта и трай
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Ще кажеш нещо грешно, за да докажеш колко си умен. На всяка крачка ли си противоречиш?
Детската градина.
Детската градина.
- Love_Kittens
Ще спамя бе сладур
Той форумът е толкова беден, че се нуждае от спам!
-
ex1s7
- В момента играе: Prime World
- Обратна връзка:
Нека ти отговоря чрез нещо, което според ника ти много ти харесваLove_Kittens написа:Ще спамя бе сладурТой форумът е толкова беден, че се нуждае от спам!

Roses are red
violets are blue
if I'm schizophrenic, then I am too
violets are blue
Не става, Ексисте, говоря за Моргана и Лъски на един лейн. Ултра харас и състейн от всякъде, ако си пускат магиите както трябва. Успявали са ни да ни контрират само с много здрав танк и АД на лейн. АД и съпорт могат направо да рейджкуитнат, след като ни видят.
-
ex1s7
- Обратна връзка:
Лукс ти я контрирам със кое да е друго ап, а моргана е изключително пасивна като са по малко от 3 на 1 място. Може да не може да я извадиш от линията, но няма как да ти попречи да фармиш.
Roses are red
violets are blue
violets are blue
Той има предвид duo lane на Morgana и Lux на bottom lane като предполагаем counter на AD + support meta-та, а не Morgana или Lux с/у герой X на mid. Ако го разбирам правилно.
@ Труповоз, виждам логиката в matchup-a (2 snare-a и ранен burst на вашето duo срещу ad carry, което има нужда от сравнително спокойствие и farm поне десетина минути). Вероятни counter-и на вашия стил биха били или 1) пасивно и много внимателно ad carry, което не се притеснява от падането на първата кула или 2) някой добър 2v1 герой (Cho, друга Morgana), които без проблем внимателно да чистят вълни, докато техните AD и support отиват на top.
@ Труповоз, виждам логиката в matchup-a (2 snare-a и ранен burst на вашето duo срещу ad carry, което има нужда от сравнително спокойствие и farm поне десетина минути). Вероятни counter-и на вашия стил биха били или 1) пасивно и много внимателно ad carry, което не се притеснява от падането на първата кула или 2) някой добър 2v1 герой (Cho, друга Morgana), които без проблем внимателно да чистят вълни, докато техните AD и support отиват на top.
Come, my raven, it could be a lark.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
28/6/23 ауу
560ап колко да яде акали на 10лвл съмънър 
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Чогат действа, заради дизейбъла му. Тресни Кейтлин отгоре и става. Иначе в поне 70% dual Моргана и Лъкс размазват. Но е иначе лоша отборна композиция.
Хамелеона е най - добрия играч с Акали в света.
Хамелеона е най - добрия играч с Акали в света.
-
ex1s7
- Обратна връзка:
Аз съм по-добър с акали от него
Roses are red
violets are blue
violets are blue
Заспах по време на игра, биха ме ботове. Сега отивам да си отрежа зъбите с ъглошлайф.
- shub niggurat
- Обратна връзка:
аз па никога не съм играл с ботове
щот съм pro korea
купих си и туич
и съга почвам да сбирам само за руни, щото е време
щот съм pro korea
купих си и туич
и съга почвам да сбирам само за руни, щото е време
джумерки
-
dr_gilotin
Труповоз написа:Заспах по време на игра, биха ме ботове. Сега отивам да си отрежа зъбите с ъглошлайф.
Ти си