наркотиците

Нещата от живота
Публикувай отговор

Друсате ли?

не
61
63%
само джоинт
16
16%
джоинт и гъби
8
8%
да
12
12%

Общо гласове: 97

VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Re: наркотиците

Мнение от VALEN7INVS »

И така или иначе, продава се на ветеринарната аптерка до кооперативния пазар в Русе. :D
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Аватар
I_Hate_Noise
Обратна връзка:

Мнение от I_Hate_Noise »

Jorix написа:Тва е мит.Кетамина си е обикновен анестетик.Тва че е за коне е измислица.
:lol: зависи от дозировката... каквото може да упои хамстер, може да упои и хипопотам

и мисля че като анестетик само във ветеринарната медицина се ползва вече, иначе в спешната май служеше като аналгетик в комбинация с разни други работи (?)
Ваш путь - золото, наш путь - солнце.

ANTI ANTIFA
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Ем да ама първоначално е прилаган на войници по време на войната във Виетнам.В последствие като са го забранили са се разпуснали и некви плашещи слухове че бил много силен и се ползвал само за коне
Аватар
slim_k

Мнение от slim_k »

Видях някъв пич на предишната страница да иска кетаминов коз - препоръчвам му фирмите в столичните ж.к. Младост и Заимов. :lol: :lol:
http://wkoz.net - rap shit 24/7
Аватар
Морт
Обратна връзка:

Мнение от Морт »

В Заимов си ебало мамата :shock:
Chris написа:
Vermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?
Аватар
Omega-x
Супер Марио или Смърт

Мнение от Omega-x »

За 12кинта толкова :>
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

12 кинта... О.о

Бахти ретрото.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

slim_k написа:Видях някъв пич на предишната страница да иска кетаминов коз - препоръчвам му фирмите в столичните ж.к. Младост и Заимов. :lol: :lol:
Ама не искам с Райд, ей..! :lol:

--

Джорикс, както винаги ръси глупости.. :lol:

П.п. Vuliev, то и до нас ветеринарката може да се поръча.. Гъмзата преди от там ни беше взел. :)
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
slim_k

Мнение от slim_k »

Ташака настрана, за Младост съм чувал всякви истории - от хероин и кетамини (което май е така) до пръскане с пулверизатор пълен с разтворени аспирини комбинирано с уваляне в аналгетичен прах. :shock: Бетър ноу уот ю смоук ! :lol: :lol:
http://wkoz.net - rap shit 24/7
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

Аз се чуда гъбите дали хващат като се пушат. А пък имам 1 буркан с гъби в мед и седи към година и половина казвали са ми че така се сахранявам ама се притеснявам да неса изфирясали ли да несе пребат нещо да неги изям напрасно като им доиде времето
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

slim_k написа:Ташака настрана, за Младост съм чувал всякви истории - от хероин и кетамини (което май е така) до пръскане с пулверизатор пълен с разтворени аспирини комбинирано с уваляне в аналгетичен прах. :shock: Бетър ноу уот ю смоук ! :lol: :lol:

Ъхъ.. не е много оферта. :Х А при Заимов как са нещата? :)
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Spiridon

Мнение от Spiridon »

Само Joint. :rockon:
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

????? написа:
slim_k написа:Видях някъв пич на предишната страница да иска кетаминов коз - препоръчвам му фирмите в столичните ж.к. Младост и Заимов. :lol: :lol:
Ама не искам с Райд, ей..! :lol:

--

Джорикс, както винаги ръси глупости.. :lol:
Кое са глупости бе капут.Копирай ми един пост (от квато и да е тема) дет да съм казал глупост.Само се прайте на много знаещи,накрая винаги се оказвам прав и мълчите.
Аватар
Морт
Обратна връзка:

Мнение от Морт »

Гъбите с пушене е фира. Псилоцина се разпада при такива температури.
От Заимов не съм пушил, дори от други хора, от година, година и нещо. Нищо, че съм до парка. Много е зле.
Chris написа:
Vermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

Jorix написа:Кое са глупости бе капут.Копирай ми един пост (от квато и да е тема) дет да съм казал глупост.Само се прайте на много знаещи,накрая винаги се оказвам прав и мълчите.
Педро, ти глупости приказваш на всеки втори пост, ама това е друг въпрос. Кетаминола не се използвал за конска упойка, леле колко да си прост. :stooped:
天皇陛下万歳。。!
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Абе тъпанар такъв казал ли съм че не се използва бе.Аре чети ми постовете деба "В последствие като са го забранили са се разпуснали и некви плашещи слухове че бил много силен и се ползвал само за коне" .Всъщност кетамина първоначално е измислен и прилаган на хора,в последствие се прилага на всякакви животни,не само на коне.
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

използва се и за слонове
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

Jorix написа:Тва е мит.Кетамина си е обикновен анестетик.Тва че е за коне е измислица.

Ти си непоправим кретен, просто няма да си губя времето да ти го казвам. Не мое се оправиш. :(
天皇陛下万歳。。!
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Абе малоумник такъв грам не разбираш,идея си нямаш кво говориш ама спориш.Най лесно е да кажа "ти си кретен".Въпроса е че аз мога да ти докажа че си кретен,ти на мене можеш само да ми го казваш
Fenrir

Мнение от Fenrir »

Пробвайте промишлени количества кафе, кола и нещо сладко(с шоколад).За мен е по-добро от всяка трева. :lol:
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Публикувай отговор