наркотиците
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Re: наркотиците
И така или иначе, продава се на ветеринарната аптерка до кооперативния пазар в Русе. 
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
- I_Hate_Noise
- Обратна връзка:
Jorix написа:Тва е мит.Кетамина си е обикновен анестетик.Тва че е за коне е измислица.
и мисля че като анестетик само във ветеринарната медицина се ползва вече, иначе в спешната май служеше като аналгетик в комбинация с разни други работи (?)
Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
ANTI ANTIFA
Ем да ама първоначално е прилаган на войници по време на войната във Виетнам.В последствие като са го забранили са се разпуснали и некви плашещи слухове че бил много силен и се ползвал само за коне
Видях някъв пич на предишната страница да иска кетаминов коз - препоръчвам му фирмите в столичните ж.к. Младост и Заимов.

http://wkoz.net - rap shit 24/7
В Заимов си ебало мамата 
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Ама не искам с Райд, ей..!slim_k написа:Видях някъв пич на предишната страница да иска кетаминов коз - препоръчвам му фирмите в столичните ж.к. Младост и Заимов.![]()
--
Джорикс, както винаги ръси глупости..
П.п. Vuliev, то и до нас ветеринарката може да се поръча.. Гъмзата преди от там ни беше взел.
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Ташака настрана, за Младост съм чувал всякви истории - от хероин и кетамини (което май е така) до пръскане с пулверизатор пълен с разтворени аспирини комбинирано с уваляне в аналгетичен прах.
Бетър ноу уот ю смоук !

http://wkoz.net - rap shit 24/7
Аз се чуда гъбите дали хващат като се пушат. А пък имам 1 буркан с гъби в мед и седи към година и половина казвали са ми че така се сахранявам ама се притеснявам да неса изфирясали ли да несе пребат нещо да неги изям напрасно като им доиде времето
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
slim_k написа:Ташака настрана, за Младост съм чувал всякви истории - от хероин и кетамини (което май е така) до пръскане с пулверизатор пълен с разтворени аспирини комбинирано с уваляне в аналгетичен прах.Бетър ноу уот ю смоук !
![]()
Ъхъ.. не е много оферта. :Х А при Заимов как са нещата?
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Само Joint. ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
Кое са глупости бе капут.Копирай ми един пост (от квато и да е тема) дет да съм казал глупост.Само се прайте на много знаещи,накрая винаги се оказвам прав и мълчите.????? написа:Ама не искам с Райд, ей..!slim_k написа:Видях някъв пич на предишната страница да иска кетаминов коз - препоръчвам му фирмите в столичните ж.к. Младост и Заимов.![]()
![]()
--
Джорикс, както винаги ръси глупости..![]()
Гъбите с пушене е фира. Псилоцина се разпада при такива температури.
От Заимов не съм пушил, дори от други хора, от година, година и нещо. Нищо, че съм до парка. Много е зле.
От Заимов не съм пушил, дори от други хора, от година, година и нещо. Нищо, че съм до парка. Много е зле.
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Педро, ти глупости приказваш на всеки втори пост, ама това е друг въпрос. Кетаминола не се използвал за конска упойка, леле колко да си прост.Jorix написа:Кое са глупости бе капут.Копирай ми един пост (от квато и да е тема) дет да съм казал глупост.Само се прайте на много знаещи,накрая винаги се оказвам прав и мълчите.
天皇陛下万歳。。!
Абе тъпанар такъв казал ли съм че не се използва бе.Аре чети ми постовете деба "В последствие като са го забранили са се разпуснали и некви плашещи слухове че бил много силен и се ползвал само за коне" .Всъщност кетамина първоначално е измислен и прилаган на хора,в последствие се прилага на всякакви животни,не само на коне.
използва се и за слонове
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Jorix написа:Тва е мит.Кетамина си е обикновен анестетик.Тва че е за коне е измислица.
Ти си непоправим кретен, просто няма да си губя времето да ти го казвам. Не мое се оправиш.
天皇陛下万歳。。!
Абе малоумник такъв грам не разбираш,идея си нямаш кво говориш ама спориш.Най лесно е да кажа "ти си кретен".Въпроса е че аз мога да ти докажа че си кретен,ти на мене можеш само да ми го казваш
Пробвайте промишлени количества кафе, кола и нещо сладко(с шоколад).За мен е по-добро от всяка трева. 
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve