Форумен FIFA турнир XXV [Шампион Vicen7e]

Игри за PC
Публикувай отговор
crazysasho

Re: Форумен FIFA турнир XXV [Групова Фаза]

Мнение от crazysasho »

Група А

Порто - Тотнъм 5:1
Тотнъм - Порто 0:2
Alan_Smith
Обратна връзка:

Мнение от Alan_Smith »

MaRiN_007 написа:Все още за хората с пиратска никъде , иначе ето къде :
http://www.esl.eu/bg/fifa08/1on1/fifa_quals1/signup/
сега нещо сървъра е долу , предполага се че ще се играе с пачовете за съставите , и 100% мултитоол фаст и ръчни пасове

Начи ще се пропусне :D
Изображение
Аватар
Kriss
Обратна връзка:

Мнение от Kriss »

WAN|Georgi написа:
Единствената причина да не се въведе пача в този форум е защото някои от администраторите на този турнир са с оригинални фифи и както се досещате ако сложат пача няма да могат да играят онлайн а за това са платили толкова пари.

Не казвам нищо лошо решили са си хората да инвестират в тази игра браво. Държът този турнир и те си решават. Нямам нищо против просто казвам как стоят нещата защото мнозина се чудат защо не се играе с пача в този форум.

Хайде успех на всички в турнира и ви пожелавам лека вечер!

Единствената причина да не се въведе този пач в този турнир е защото този трурнир си има принципи и традиций и последните 3 години не сме играли с БФЛ пач и сега няма да играем , а още повече като новия пач е възможно най-бъгавия и проблемен и по мое лично мнение като идея добър като реализация оплескан яко.И пак ще повторя ясно че тука не се съобразяваме с никакви други турнири и винаги ще има бройка за нашия турнир. Така че това е положението .

+ тва тези с оригиналните игри така или иначе не могат да играят в турнира и трябва непрекснато да си преинсталват играта , така че те уверявам че не това е причината :wink:

Пиша втори пост на тая тема надявам се всичко да е ясно вече и да си продължим турнира.Който се е отказал да се дисквалифицира и да продължават останалите нататък ;)
crazysasho

Мнение от crazysasho »

Група А

Порто - Евертън(Marin) 5:4
Евертън(Marin) - Порто 1:2

Просто и двата мача могат да се нарекат образцови ... Нон стоп атаки , еваля на Марин ;)

И така приключвам групата без нито 1 загуба от 10 мача :) 8 победи и 2 Х
Аватар
MaRiN_007
Обратна връзка:

Мнение от MaRiN_007 »

crazysasho - marin_007 5-4

Еми тука поведох рано и бях някав скован нещо нз много гадни извеждащи определено срещу сашо ми е доста неудобно направих всичко възможно , ама ....
Като цяло си вкарах един нелеп автогол , а сашо направи жест и си вкара и той и това му изигра лоша шега стана 5-2 след това вкарах 2 гола и се амбицирах ако не го беше вкарал щеше да ме довърши , като в 90 мин нацепих гредата . Доста зрелищен мач стана.

marin_007 - crazysasho 1-2

Туак уж почнах нахъсано само първите 5 мин владеех инициативата и после бях натиснат в моето поле под постоянен обстрел като на няколко пъти правх хубави контри и за малко да поведа но пропуснах на 2 пъти . След това ме поведе в края на първото мисля беше . И не знам като ми вкарат гол и тогава някак си се отпускам и почвам да играя по добре направих някое друго положение и вкарах , мача вървеше към Х , но в 90 мин ме наказа лошо с гол ( днеска втори гол в 90 мин ми вкарват :lol: ) И като цяло добър мач стана с преимущество на сашо. Успех напред.

П.П Е крис как бе има си начин без преинстал аз и феликс и другите как играем тука , просто малко файлове в наличност трябва да имаш. Сега като излезне пача за януарските трансфери тогава не знам как ще е би трябвало да няма проблем ама ще видим
Изображение
Vicen7e

Мнение от Vicen7e »

Kога свършва срока :| :|
Аватар
van
Обратна връзка:

Мнение от van »

Айде аз вече съм с оригинална фифа 8) обаче моето желание да се запишем ПСМ клана на КЛАН УАРА май няма да бъде осъществена ако не намерим 6-и човек аз съм набелязал един пич но ако той не се навие :? играта е яка даже най-много ме накефи на обложката стикерчето Original Licensed Product FIFA мн ме кефи тва :)
http://fifa4fun.forumhead.net/index.php
don't forget the champs [ World Cup 2006 Champions Italy ]
Изображение
http://www.vbox7.com/play:74d8f105 - те това е батко
Аватар
collector

Мнение от collector »

днес свършва срока май
Букмейкара

Мнение от Букмейкара »

Удължен е до четвъртък. :wink:
Аватар
Wayne_Rooney

Мнение от Wayne_Rooney »

Wayne_Rooney 2-2 Romance
Romance 0-1 Wayne_Rooney
Аватар
Романс

Мнение от Романс »

^

Този мач беше равностоен.

Изиграхме и другия.
1-0 за него. Пфф, много шпагати направи, не бе особено красиво.
Няколко пъти можех да му вкарам, но уви. Мисля, контролирах мача, но много пропуски.
.
Аватар
MaRiN_007
Обратна връзка:

Мнение от MaRiN_007 »

ENC 2008 - 55,000 Eвро
Днес ще Ви разкрием повече информация около това как ще бъде разпределен наградния фонд по време на европейското първенство организирано от ESL тази година - European Nations Championship 2008. Заедно с нашите спонсори, на които сме изключително благодарни, сме радостни да обявим най-големия награден фонд в историята на ENC, В общо четирите дисциплини националните отбори от европейските държави ще се съревновават не само за чест и слава, но и за да си разпределят общата сума от 55,000 Eвро.
Общият награден фонд от 55,000 Eвро ще бъде разпределен както следва:

27,500 Eвро

10,000 Eвро

10,000 Eвро

7,500 Eвро

Скромна работа :lol:

П.П Пухпат каза да си пиша победи :
[20:57:32] PuhPat каза: pi6i si slujebni ne mi se razpravq
[20:57:35] PuhPat каза: da si maham pa4a
[20:59:07] M! каза: ok
Изображение
Аватар
van
Обратна връзка:

Мнение от van »

Маро и аз таман казах на Пигси еми тва е работа земаш 500 евро за четвърто място :lol: вероятно 32 човека ще има ако въобще има толкова българи с ФИФА оригинална :lol: което е добре
Изображение
Аватар
MaRiN_007
Обратна връзка:

Мнение от MaRiN_007 »

Това вече е европейското първенство 7,500 евро е награда за фифа другото е за цс :lol: и wow i dota
Изображение
Аватар
FELIX
Обратна връзка:

Мнение от FELIX »

van написа:Айде аз вече съм с оригинална фифа 8) обаче моето желание да се запишем ПСМ клана на КЛАН УАРА май няма да бъде осъществена ако не намерим 6-и човек аз съм набелязал един пич но ако той не се навие :? играта е яка даже най-много ме накефи на обложката стикерчето Original Licensed Product FIFA мн ме кефи тва :)

ам аз си изказах едно предложение но няма да го споменавам тук за да не разбунвам духовете допълнително... просто явно че аз с тоя късмет ми се обърна, никога не съм мислел че може да стане подобно нещо, незнам просто и аз как да го обясня, аз ли нещо съм дразнител за всички около мене тия дни, всички ли са против мене кво става бах маааму :x
ей пропаднах май прекалено много, стигнах дотам та пиша на идиотчето Найден та да ме вкара в неговото предаванце беки се фанем там па и некой и др лев ако ми даде ще е супер :lol:
е не виждам изход от тунела просто не само че нямам аз игри но аз нямам компютър на който да отделям поне по 2 часа на ден бе аджеба, това е направо грях деба :cry:
Аватар
MaRiN_007
Обратна връзка:

Мнение от MaRiN_007 »

Жребия за ЕСЛ е готов и аз изтеглих максимално гадния жребий както обикновено най-лошия вариянт след красито беше крейзи кон :(
http://www.esl.eu/bg/fifa08/1on1/fifa_quals1/rankings/

Все пак ван има голям шанс , аз ще чакам вторите игри , все пак ще направя всичко възможно , ама тея момчета са много добри
Изображение
Аватар
van
Обратна връзка:

Мнение от van »

Успех на записалите се. Ако случайно аз, Пигси и Марин продължим имаме гаден жребий Марин-Красито аз-Пигси :| но хубавото е че има лузърбракет
Изображение
Аватар
Kriss
Обратна връзка:

Мнение от Kriss »

Успех на наще момчета да ги биете наред !!! ;)

Аз пиша да ви кажа че утре заминавам на 4 дневен запой така че ако имам някакви мачове ги пишете 3 на 0 за противника ;)
Аватар
MaRiN_007
Обратна връзка:

Мнение от MaRiN_007 »

Моя жребий си е най-гаден ще играя с коня който е в топ 3 на най-добрите в бг в момента :P Все пак това е голяма възможнот и ще направя всичко по силите си. Ван е с лесен противник , феликс фелиск ако продължи може да играе с крийган 3тия в света мин година :wink:

На мен ми остават мачове с райчев или тази вечер или утре ще ги изиграем , че утре вечерта и аз съм на запой :lol:
Изображение
Аватар
Larsson

Мнение от Larsson »

марине, тоя коня не е ли от националния на Бг по фифа и не игра ли на wcg :o :118:
една малка картинка с размер 350х19 пиксела. Моля не слагайте по-големи картинки.
Публикувай отговор