Няма значение... вече направо ми е скапано и просто ТРЯБВА да я имам. Кажи само откъде да я дръпна... размера няма значение (освен това съм наясно с големината й, благодаря)...
It's all about the game, that I am playin'.
It's all about control and if you can take it.
It's all about your debt and if you can pay it.
It's all about the pain... and if you can take it...
Добре, де... тъй като съм отчаян ще питам направо - какво е FAT32?
Така, първо - моята система не е фат32, а NTFS. Така би трябвало да тръгне, ако не се лъжа...
Не съм много в час затова питам-ама това напълно безплатно ли е,няма дайе и мб да ми натрупа на сметката (трафика),просто незнам Аз търся Disciples 2:Rise of Elves i Age of Mythology:The Titans.Ако наистина е безплатно,схте тегляяя...само Сакред имам от всички игри,е и някое Диабло и за съседите,ама моля жа кайете безплатно ли е,малко съм глупажичак затуи незнам:)
Абе, Sim - сега няма ли да дадеш някаква информация за ФФ10? Нали ти казвам, че моите хардове са на NTFS.
Когато опитам да разархивирам файловете ми излиза това:
The file is either unknown format or damaged! Като това се появява за почти всеки файл. На други ми излиза: No files to extract! Ама нито един не се разархивира!
ПП: О, да - на всяка цена трябва да я изиграя !!!
Indiana Jones™ написа:Начи на първата страница има една игра "Metal Gear Solid" и искам да питам дали това е "Metal Gear Solid 2 Substance" или са различни игри.
2 различни игри са.
"Ние сме в най-тъмната и неразкрита част от човешкото съзнание. В бездната, където човек се среща със самия себе си - АДА."
Indiana Jones™ написа:Начи на първата страница има една игра "Metal Gear Solid" и искам да питам дали това е "Metal Gear Solid 2 Substance" или са различни игри.
2 различни игри са.
Тогава дайте линк за "Metal Gear Solid 2 Substance".
parwo da popitam nqkoi moje li da vleze v arenabg.com (t.e da tragne da svalq ot neq)?
6tot az ne moga!
ako nqkoi moje da mi dade link za igrata:
IN FISHERMAN FRESHWATER TROPHIES
v arenata q ima ama ne moga da vlezna kato potrebitel