Един ден в Ада II (РПГ) !! ( правила и мнениея )

Вашите разкази и истории
Публикувай отговор
Аватар
The Dark One

Мнение от The Dark One »

С дипломация всичко става.
Аз лично не мога да те убедя в нещо (предполагам), но може би Ранд, може да убеди Пророка, кой знае. Може Пророка да се двоуми за кой да гласува и да послуша Ранд.
ܚܤܠܝܜܐܟܚܬܗܠܜܢܡ
Mors ultima linea rerum est
Vulnerant omnes, ultima necat

Изображение
Sasuke

Мнение от Sasuke »

Както знаеш, аз съм в съюз с Пророка и смятам да повлияя на мнението му. Ясно е как ще се развият нещата, решил съм го, а и той ще ме послуша като разбере как добре съм го измислил 8)
Когато
ружите цъфтят,
не виждаш другите цветя.
Аватар
TT2
Обратна връзка:

Мнение от TT2 »

Чакам Пророка, за да започна да пиша частта си - няма начин да изпусна дуела (всъщност държа да го включа)...
Reise, Reise,
Seemann, reise,
und die Wellen weinen leise,
in ihrem Blute steckt ein Speer,
blutet leise in das Meer

The Rivalry - онлайн портал и списание за гейминг
Аватар
The_prophet
Обратна връзка:

Мнение от The_prophet »

Хммм... беше ми свършил нета. Сори, случва се понякога. И аз давам моя глас зааааааааааааааа........ Дейуона!
Когато на готин човек му е кофти това е блус!
Когато на кофти човек му е готино това е чалга! :)
Аватар
TT2
Обратна връзка:

Мнение от TT2 »

Твърде предвидимо.
Аз обаче, не знам защо, очаквах героят ти да продължи с интригите :cry: Е, явно си преценил, че не това е моментът...
ОК, до утре по това време ще имате частта ми. Чакат ви доста изненади и или ще е дълга (надявам се да измъкна време) или ще се развива сравнително бързо.
Reise, Reise,
Seemann, reise,
blutet leise in das Meer

Sasuke

Мнение от Sasuke »

Дам, несъмнено става интересно. А за интригите не се тревожи, ТТ2, можеш да си сигурен, че ще ги има 8)
Когато
ружите цъфтят,
не виждаш другите цветя.
TheGuardian

Мнение от TheGuardian »

Мдам...ОПРЕДЕЛЕНО! :D
Аватар
EviL

Мнение от EviL »

Такам окончателно печели Вортекс - честито . И както знаете правилата победителя описва двубоя . Следвотелно ТТ2 ще трябва да опише битката преди двубоя или нещо от сорта . Има и друг вариянт и той е ТТ2 и Deywona да си разменят местата за тази врътка . Последното ще ублагодетелства и мен .

Сега този пост е много важен . Искам дуел с Deywona ако той се съгласи нека почне гласуване . И другото е аз заминавам извън градът и ще се върна в неделя някъде към 2ч. ( малко на купон с приатели :D). При все че ми се искаше да не закъснявам отново ще се наложи . Като наблюдаващи на темата оставям ТТ2 и ММ . Вие двамата ще ме заместите в преброяването на гласовете следенето на редът и всички останали мои деиствия ( разбирасе това е по-желание ). Сега отново препоръчвам ТТ2 и Deywona да си сменят редовете за тази врътка .

Ето отново редът .
1 Reaver
2 [LoK]TheGuardian
3 ТТ2
4 The_prophet
5 Evil.
6 The Dark One
7 MM13_666
8 Deywona
9 He@d_HuNteR
10 Rand_al-Tor

Както вече обясних няма да ме има до неделя . Веднага щом се върна ще постна моята част . Имам и още една молба . Нека за тази врътка не се немесва никой повече във нашия конфликта ( само за тази ) че ще стане прекалено омешано и сложно .

Това е последния ми пост до неделя !
Злото винаги ще е по-силно !

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
Аватар
TT2
Обратна връзка:

Мнение от TT2 »

Пуснах продължението и чакам коментар. Позволих си да опиша битката и си признавам, че не знаеха правилото, че победителят описва... Не знам, просто щеше да е адски тъпо и трите продължения на участващи в конфликта от този ход да свършат ей-така. Трябва да има развитие, всеки вече знае как протича самата битка.
Но ако решите ме накажете...
Reise, Reise,
Seemann, reise,
blutet leise in das Meer

Аватар
The Dark One

Мнение от The Dark One »

ТТ2, някой (не си спомням кой точно) беше казал, че Ил Езалх бил изравнен със земята, а ти казваш, че войниците възтановявали полу унищожените сгради.
Като цяло часта е много добра според мен.
Искам да те питам нещо: Щом като Схорхул умря, ти ще продължиш ли разказа с неговия син?
ܚܤܠܝܜܐܟܚܬܗܠܜܢܡ

Изображение
Аватар
TT2
Обратна връзка:

Мнение от TT2 »

The Dark One написа:ТТ2, някой (не си спомням кой точно) беше казал, че Ил Езалх бил изравнен със земята, а ти казваш, че войниците възтановявали полу унищожените сгради.
Като цяло часта е много добра според мен.
Искам да те питам нещо: Щом като Схорхул умря, ти ще продължиш ли разказа с неговия син?
Да, ще продължа и с Щирх... Иначе за града - е, не възприемай "изравнявам със земята" чак буквално, никой няма да си направи труда :lol:
Reise, Reise,
Seemann, reise,
blutet leise in das Meer

Аватар
The Dark One

Мнение от The Dark One »

Добре.
А ти както си тръгнал. Ако и Щирх умре. :lol:
ܚܤܠܝܜܐܟܚܬܗܠܜܢܡ

Изображение
Аватар
TT2
Обратна връзка:

Мнение от TT2 »

The Dark One написа:Добре.
А ти както си тръгнал. Ако и Щирх умре. :lol:
Е, Схорхул загуби битката, обаче решението да не умре беше единодушно, но напълно несъвместимо с характера на самите същества, да не говорим пък за крал-бог, така че си мисля, че решението беше добро. А и по-нестандартно, във всеки случай...
Reise, Reise,
Seemann, reise,
blutet leise in das Meer

Аватар
The Dark One

Мнение от The Dark One »

И според мен, така беше по-добре. Но характера на дневните много ми напомня за самураите. Тази чест, този ритуал, който се провежда след като дадения човек изгуби честта си при битка...
ܚܤܠܝܜܐܟܚܬܗܠܜܢܡ

Изображение
Аватар
TT2
Обратна връзка:

Мнение от TT2 »

The Dark One написа:И според мен, така беше по-добре. Но характера на дневните много ми напомня за самураите. Тази чест, този ритуал, който се провежда след като дадения човек изгуби честта си при битка...
Мдам, те са нещо като прототипи, но не са сами. Изобщо, комплексен образ си е :D
Reise, Reise,
Seemann, reise,
blutet leise in das Meer

Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Интересно им понася загубата на тези същества. Схорхул ми допадаше по характер, жалко че умря. Е, сега ще трябва да видим синчето. Сигурно ще бъде водено от омраза към убиеца на баща си. Интересното е, че и аз мислех да направя нещо подобно, ако загубя. Това изглежда няма да стане, защото не ми се подражава. Сега ще мисля нещо друго...
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Аватар
The Dark One

Мнение от The Dark One »

На моя лич, обиха баща му още в първата ми част, така че...
ܚܤܠܝܜܐܟܚܬܗܠܜܢܡ

Изображение
Аватар
Head_HunteR
В момента играе: Fallout: New Vegas

Мнение от Head_HunteR »

Всеки се подсигурява с наследници като гледам. Ами ако няма някой наследник много интересно ко ше стане след като го победят в дуел.
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Аз лично ще почна със Смърт :lol: .
Естествено няма да е толкова силен колкото бях писал, че е бил и ще му измисля хубава раса(след като ги прегледам всичките от началото). Все пак не мисля, че скоро ще ми мре героя :) .
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Sasuke

Мнение от Sasuke »

Лично аз искам да попитам нещо! След като един герой умре, тогава писателят има право най-много на още един нали? Иначе няма да има край това нещо!
Когато
ружите цъфтят,
не виждаш другите цветя.
Публикувай отговор