Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111
- Тъп трол (баннат)
Re: Форуме, ТЕМА! Педофили/японофили нападат форума!
Поне съм мъж. 
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Точно ти пък си ебати мъжа, деба и неадекватния ти педераст деба.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Ама и ти не сиDaranharuk написа:Точно ти пък си ебати мъжа, деба и неадекватния ти педераст деба.
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Пророк съм! Знаех, че ЕлМао Вемик ще постне.
If it's not a signature, shoot it.
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Точно ти ли се намери да ми го кажеш бе, дрисльо вчерашен? Вземи се виж в огледалото, барем схванеш к'ва пародия е точно ти да обясняваш на хората кой е мъж и кой не, деба и нескопосника ти уродлив.Vermic написа:Ама и ти не сиDaranharuk написа:Точно ти пък си ебати мъжа, деба и неадекватния ти педераст деба.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
По зле си от мен задник ;ДDaranharuk написа: Точно ти ли се намери да ми го кажеш бе, дрисльо вчерашен? Вземи се виж в огледалото, барем схванеш к'ва пародия е точно ти да обясняваш на хората кой е мъж и кой не, деба и нескопосника ти уродлив.
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Един авер успя, без да иска, да разкървави носа на една съученичка.Замахваше да ме фрасне, па шибна нея в носа.
Как стана номера, не разбрах. 
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
- Дади
- В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
- Обратна връзка:
Meh, the bitch probably had it coming anyway ;- )
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
Може да се е преструвал, че иска да те удари, а да е нокаутирал момичето уж без да иска 
- Дади
- Обратна връзка:
Пичове, дееба и мега гениалното ревю за The Prestige написах. Оставяйки настрана факта, че самият филм е мега добър, писанието ми е на такъв великолепен английски, че чак ми се реве
Сега предстоят шницели+Soul Eater + Black Lagoon. Във връзка с последното - не знам какво толкова му харесват всички, ама мен нещо не успява да ме грабне. На пети епизод съм, де, може нататък да става по-добре. Но засега - мех :-/ Аааа, и мега великата група Bowling for Soup :>
Сега предстоят шницели+Soul Eater + Black Lagoon. Във връзка с последното - не знам какво толкова му харесват всички, ама мен нещо не успява да ме грабне. На пети епизод съм, де, може нататък да става по-добре. Но засега - мех :-/ Аааа, и мега великата група Bowling for Soup :>
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
Няма ти стане по-яко.Няма никакъв сюжет.
Все едно някой криминален сериял.На мен престрелките ми дойдоха в повече, ама се насилих да го догледам, та да видя има ли някакво развитие на сюжета - тц. :/
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Има ли някакъв начин да се смени паролата на юзър в windows xp, без да се знае старата ? Here's the deal: Искам да инсталирам Daggerfall на един от компютрите в даскало, но ми е ограничен достъпа да каквото и да е. Де да знаех паролата на админа... Ама не я . Давайте идеи
П.С. Много е важно
П.С. Много е важно
МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Гледай и Илюзионистът, ако не сиДади написа:Пичове, дееба и мега гениалното ревю за The Prestige написах. Оставяйки настрана факта, че самият филм е мега добър, писанието ми е на такъв великолепен английски, че чак ми се реве![]()
edit: Абе warcraft 3 нямаше ли батълчест RoC+TFT ?
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
- Дади
- Обратна връзка:
Мдам, смятам тия дни и него да гледам ;- ) И мисля, че има Батълчест 
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Brain написа:Вече съм горд притежател на Past Unearthed 2 Collection:![]()
- Sweet Dream (1936)
- Military Train (1938)
- Fisherman's Fire (1938)
Откъде ?!?!?
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Мислех, че ги имаш оригинал.... xD Дам, сайтчето е 6+ !!!!!
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Нека го има и на тази страницаMartyr написа:Има ли някакъв начин да се смени паролата на юзър в windows xp, без да се знае старата ? Here's the deal: Искам да инсталирам Daggerfall на един от компютрите в даскало, но ми е ограничен достъпа да каквото и да е. Де да знаех паролата на админа... Ама не я . Давайте идеи![]()
П.С. Много е важно
МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
Новата песен на Депеш е невероятна, деа 
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Не съм аз човека, дето тряя се обади ( хич не толкова компетентен по въпроса ), ама като никой друг не иска да помогне...Martyr написа:Нека го има и на тази страницаMartyr написа:Има ли някакъв начин да се смени паролата на юзър в windows xp, без да се знае старата ? Here's the deal: Искам да инсталирам Daggerfall на един от компютрите в даскало, но ми е ограничен достъпа да каквото и да е. Де да знаех паролата на админа... Ама не я . Давайте идеи![]()
П.С. Много е важно
Като ти зарежда компа, още в начало има един скрийн дето натискаш DEL и ти се отваря некво меню, от там можеш да махаш/сменяш и т.н. пароли, поне до колкото помня... Би трябвало да можеш да махнеш паролата на компа и да инсталираш играта, ама не знам после как ще я върнеш...
天皇陛下万歳。。!