Значи, не съм влизал тук сигурно от три-четири години, висшист станах, горе-долу се устроих в живота и така нататък, но изказванията на последните двама бунаци в темата сякаш ме призова да се завърна(благодарности на Сам, че е оправил проблема с паролата ми

)
Как не са зле мутроидите комуняги от Герб, бе? Задлъжняваме със страшни темпове, теглят се заеми за милиарди, правят се некачествени ремонти, на които съвсем скоро се извършва ремонт на ремонта, не случайно катастрофите се увеличават постоянно. Това го дължим на незаменимия премиер слънце Борисов. Отделно от това третия лъч на метрото колко време го чакахме, а постоянното затваряне на отделни улици и булеварди правещи придвижването на човек с личен автомобил не само затруднено, ами и практически по-бавно отколкото ако използва градски транспорт, на когото дори шофьорите не могат да ти кажат точното разписание? "Благодаря" аз за такива иновации в инфраструктурата. Да не говорим, че с парите от еврофондовете всеки на власт щеше да направи същото, а мнозина щяха да изпълнят поставените им цели в пъти по-качествено!
Ами корупцията по всички етажи на властта? Та ние сме първи по смъртност в Европа, нацията се топи, гаврата с пенсионерите и инвалидите изобщо не ми се ще да я коментирам. Съдебната система е прогнила, прокуратурата е маша в ръцете на богатите. Лично се сблъсках с интересите на общински служител от Герб, които бяха чисто и просто да открадне мой наследствен имот в една община чрез поставени лица, които все още не мога да изгоня, въпреки че сезирах сигурно поне десетина институции, прехвърлящи си топката една на друга без да правят нищо. И това след като съм изряден платец и имам всички необходими документи за собственост. Все още не мога да спечеля тази неравна битка и всеки ден се изумявам на безхаберието и престъпната невменяемост на кметове, администрация, общински служители и всички нагоре по веригата.
И, понеже съм журналист се сблъсквам доста често с подобни на моя случай, и не искам да ви казвам какво е положението в нашата гилдия изобщо. Там има само мисирки, заглушени и безработни. Герб така са се сраснали с властта, превзели са всичко и всички и са ги накарали да работят за тях. Отворете си очите, глупаци(тези двамата над мен) - въпрос на време е пътят ви да се пресече с някой бизнесмен/политик/гербаджия/техни приближени или синчета и той/те да поискат ваша собственост или просто да не сте им симпатични и ще се убедите в каква държава живеем в момента и как така не може да се съществува.
ПП: А това, че след Герб идвали БСП на власт могат да го кажат само или гербаджии или заблудени хора. БСП са в дълбока изолация, където съвсем скоро компания ще им прави мутренската групировка Герб. Време е за нови лица и нова насока, видя се през последните 30 години докъде я докарахме с едни и същи политици начело. С това оставане на власт на инат, Герб си подпечатват смъртната присъда и благодарение на всичките си зулуми започват да променят вижданията на хората - настъпил е моментът, в който те се превръщат в по-голямо зло от БСП(с които впрочем заедно дерибействат и взимат решения по общини, не бих се учудил на една коалиция помежду им)в очите на голяма част от народа. И това го казвам като човек, който преди около десетилетие е гласувал за Герб. И се срамувам от това си деяние. Ай, със здраве, и си опичайте акъла.