Това ли е всичко?
наркотиците
-
Asriel
- В момента играе: GTA IV
- Обратна връзка:
Re: наркотиците
все аркадаши сме
Krieg
Krieg
Гледай да ни дойдат на гости 
В сметките от предишната страница една добавка :
Фирмата :
(в момента както са цените в София)
1гр. "българче" (най-често надрусана плява) - 15 кинта - има и половинки седмички. Това го пазаруват отрепчиците дето техните вече са ги надушили за кво си харчат парите и си правят по 10 човека партия по левче ... Боли ги хуя щото кетамина и хероина в "тревата" пак ги ловят. Има и такива оферти дет не друсат марихуаната и евентуално може да намериш читава поста, но шанса не е голям, най-често да пушиш чубрица има по-голям ефект.
1гр. "мароканец" (нито е от Мароко, нито е нещо по различно от горното) - 25 кинта - половините са 12ки. Както написах същото като горното, просто с друго наименование за да те изкъртят още кинти.
1гр. "холандец" - 30 кинта - не идва от Холандия, най-често не е и някакъв специален сорт, но нищо не им пречи да те лъжат че е така. За тоя джойнт поне като даваш повече пари, разчиташ на някакво качество.
Шанаджии - тука цените, количествата и т.н. варират, но е единствения начин да си намериш евтин и читав джойнт. Лошото е че дилърчетата едно по едно отлитат, а покрай тях може да отфърчиш и ти.
Най-добре е да си гледаш коз сам и сам да си го пушиш ( е са разбира се с приятелчета, мацки и т.н.). Иначе покрай нищо и никакво пушене на трева можеш да се забъркаш с всякакви отрепки и в разнообразни по вид и мащабност шитни.
Фирмата :
(в момента както са цените в София)
1гр. "българче" (най-често надрусана плява) - 15 кинта - има и половинки седмички. Това го пазаруват отрепчиците дето техните вече са ги надушили за кво си харчат парите и си правят по 10 човека партия по левче ... Боли ги хуя щото кетамина и хероина в "тревата" пак ги ловят. Има и такива оферти дет не друсат марихуаната и евентуално може да намериш читава поста, но шанса не е голям, най-често да пушиш чубрица има по-голям ефект.
1гр. "мароканец" (нито е от Мароко, нито е нещо по различно от горното) - 25 кинта - половините са 12ки. Както написах същото като горното, просто с друго наименование за да те изкъртят още кинти.
1гр. "холандец" - 30 кинта - не идва от Холандия, най-често не е и някакъв специален сорт, но нищо не им пречи да те лъжат че е така. За тоя джойнт поне като даваш повече пари, разчиташ на някакво качество.
Шанаджии - тука цените, количествата и т.н. варират, но е единствения начин да си намериш евтин и читав джойнт. Лошото е че дилърчетата едно по едно отлитат, а покрай тях може да отфърчиш и ти.
Най-добре е да си гледаш коз сам и сам да си го пушиш ( е са разбира се с приятелчета, мацки и т.н.). Иначе покрай нищо и никакво пушене на трева можеш да се забъркаш с всякакви отрепки и в разнообразни по вид и мащабност шитни.
http://wkoz.net - rap shit 24/7
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
От където и да го погледнете човек се трови ;с дали ще умреш днес или утре ти си решаваш.
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
- shub niggurat
- Обратна връзка:
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Баси, ако можеше да си избирам трева друсана с кетамин, определено това щеше да е моят избор. 
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Отвратителна е.????? написа:Баси, ако можеше да си избирам трева друсана с кетамин, определено това щеше да е моят избор.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Vuliev написа:Отвратителна е.????? написа:Баси, ако можеше да си избирам трева друсана с кетамин, определено това щеше да е моят избор.
Не съм и очаквал да кажеш друго.
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Като ще е ганджа, да е ганджа. Кетамин можеш да си купиш от пазара.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
- I_Hate_Noise
- Обратна връзка:
Vuliev написа:Като ще е ганджа, да е ганджа. Кетамин можеш да си купиш от пазара.
Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
ANTI ANTIFA
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
--
Не ми обяснявай на мен..
Не ми обяснявай на мен..
天皇陛下万歳。。!
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
Ми аз пазарувам или едни 15ки за 0.5 дето се водят "скънк" и тук таме некви 12ки българче. Като цяло разнообразие да има. И при двете грамажа ти стига за 2 пушения, а със зор и 3.
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
-
Back_Door_Man
Omega-x написа:Ми аз пазарувам или едни 15ки за 0.5 дето се водят "скънк" и тук таме некви 12ки българче. Като цяло разнообразие да има. И при двете грамажа ти стига за 2 пушения, а със зор и 3.
МММ дам така явно е постата на секаде ..в Перник ..за 15 лв ..три слимки от фирмата при положение че не я друсат ама има 4-5 вида зависи кво ти се падне
аз несъм си зимал джоинт от полвин година сигорно просто съм решил да неим давам пари на тези прасета то твя на нищо не прилича саденето ще спаси положението само
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Нали,на красно село до сергията с хероинVuliev написа:Като ще е ганджа, да е ганджа. Кетамин можеш да си купиш от пазара.
Кетамина се пак е упойка за коне и слонове
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Тва е мит.Кетамина си е обикновен анестетик.Тва че е за коне е измислица.