World of Warcraft - Wrath of the Lich King
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King
Ако искаш се пусни на DragonFire - от доста време правят тестове и казват, че що се отнася до куестовете в Нортренд, работели на 90%. От утре целият сървър преминава на WotLK. 
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Да играеш уоу на пиратка е все едно да те ебе гей ;Х
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Къв му е реалмлиста на тва че нкъде не го намирамDaranharuk написа:Ако искаш се пусни на DragonFire - от доста време правят тестове и казват, че що се отнася до куестовете в Нортренд, работели на 90%. От утре целият сървър преминава на WotLK.
Вермик изречено от твойта уста се получава двусмислица
set realmlist 80.72.79.66
Т'ва за драгон-а.
Сървара си е супер.Аз съм али, княза е орда, а мисля, че и други от форума играят там.Само, че вмомента май се ъпдейтва на Wotlk.
Вермик, смешен си надувко...
Т'ва за драгон-а.
Сървара си е супер.Аз съм али, княза е орда, а мисля, че и други от форума играят там.Само, че вмомента май се ъпдейтва на Wotlk.
Вермик, смешен си надувко...
The World Is Yours...
Аз си играя при Близард
Иначе пиратките напоследък се приближават доста до официалните сървъри, но никога няма да е същото. Всеки, който дотолкова харесва играта, че има няколко макс лвл герои и е пробвал 5+ пиратски сървъри следва да мигрира на Близ, няма да съжалява.
Иначе пиратките напоследък се приближават доста до официалните сървъри, но никога няма да е същото. Всеки, който дотолкова харесва играта, че има няколко макс лвл герои и е пробвал 5+ пиратски сървъри следва да мигрира на Близ, няма да съжалява.
What's a real girl? Is it something fap-able?
indeedhewasshady.
indeedhewasshady.
Бате да естествено офицялния винаги ще е в пъти по добър от пиратките.Ама тва не винаги е +.Мене не са ми проблем 50-те лева,проблем ми е тва че ако си платя офицялния рискувам да се зарибя.Последния път в продължение на месец некъде почти не съм излизал от нас...Даже на даскало не ходех да цъкам уоу.Не ща тва да се повтаря,за тва предпочитам да си разцъквам в няква пиратка където няма такава опасност
- Cpl. D.Hicks
- В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
- Обратна връзка:
Oрк Паладин написа:Абе пич за кво имаш хемо и синистър страйк едновременно на бара?
Омг и чийп шот ти е изнесен в нормалния бар,не е в стелтерския.
Ок,айде да предположим,че е заради шадоуденса,защо не го сложиш в някой от другите барове или не го бинднеш на горния?Не мога да си те представя как пускаш шадоуденс и започваш да кликаш чийп шот,като през това време трябва да вършиш куп други неща (освен ако не играеш срещу някой уоу-инвалид).
Биндни си клавиатурата и ще ти стане далеч по-леко,
И хемо е 35 енергия (в бц поне беше така),а синистър е 45,така че не виждам смисъл да го ползваш
Това е вече история. С нов билд съм и нови скилове
Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King
Аз го пробвах.Май са бъфнали ДК-тоDjtaz написа:Някой да е изпробвал случйно ПТР-то ?
-
Vermic
- Обратна връзка:
The Intel Extreme Masters World of Warcraft 3v3 Arena Tournament Continental Finals have come to an end. In the grand finals the Bulgarian team from iNNERFiRE won over Nihilum Plasma with a score 3:2. While iNNERFiRE takes home $15,000 Nihilum Plasma still gets $6,000. Check out the full results at the events page.
You can view the Tournament Tree here. If you missed the action you can use the Video on Demand service located here.
The Global Finals of the Intel Extreme Masters World of Warcraft 3v3 Arena Tournament will commence on Saturday morning. Seven European teams are qualified and you can take a look at the groups here.
Браво на наще!!!
You can view the Tournament Tree here. If you missed the action you can use the Video on Demand service located here.
The Global Finals of the Intel Extreme Masters World of Warcraft 3v3 Arena Tournament will commence on Saturday morning. Seven European teams are qualified and you can take a look at the groups here.
Браво на наще!!!
Aber selbst nachdem ich dass zugebe
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
- Cpl. D.Hicks
- В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
- Обратна връзка:
Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Браво бе, Beautevil! =)
ЕДИТ : http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... zdingooman
Still, preeetty weak!
ЕДИТ : http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... zdingooman
Still, preeetty weak!
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
-
Vermic
- Обратна връзка:
Omega-x написа:http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Shattered+Halls&n=Armandes((
Можеби никога няма да разбера защо си си взел две професии дето освен да събират материал друго не правят.
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
Vermic написа:Omega-x написа:http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Shattered+Halls&n=Armandes((
Можеби никога няма да разбера защо си си взел две професии дето освен да събират материал друго не правят.
AH
Taytay.
Taytay.
Правят най-ценното нещо - голд. С него можеш да си купиш и армор, и пръстенчета, и уепънче. На 80 лвл може да махне едната и да научи вече някаква крафтинг, на това ниво ще му е лесно да я качи.
What's a real girl? Is it something fap-able?
indeedhewasshady.
indeedhewasshady.
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
Мисля си още на 60-70 лвл да махна скининга и да сложа инжинерство или нещо такова. Сми имаше готини пушкала като онова "нещо си нещо си - 4000"
)
Taytay.
Taytay.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Няма да играя повече УоУ. 
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Взе PC - то за Лоли ли?
If it's not a signature, shoot it.
![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)