Squiz написа:Предпочиташ детето ти да има гаден живот с лоши родители и недостатъчно пари, да провалиш донякъде и своят живот, или детето ти да може да се развива нормално?
Предпочита да го види. Да го гушне. Да чуе плача му. Да види усмивката му, докато го гъделичка. Да го гледа как си смуче пръста, докато спи. Да пълзи. Да му следи непохватните движения. Да го гледа как се учи да кара колело. Да го изпрати за пръв път на училище. И някой ден, със сълзи на очи, да осъзнае, че то вече не е дете. И след години, вече на смъртно легло, да усети, че то е било нейният смисъл на живота.
Всяка жена това предпочита. Дори да й коства живота, само за да го види веднъж.
Защото не може да е толкова лесно. Дори в момента да е купчина клетки, няма как да не ти мине мисълта, че някой ден точно тази купчина клетки може да бъде най-голямото ти щастие. Твоето съкровище.
И има само две причини да направиш аборт. Да си абсолютен боклук, незаслужаващ да диша, или да го направиш за доброто на бъдещото ти дете. Защото не можеш да си позволиш заради твоята простотия то да не получи това, което заслужава. Не може то да страда заради твоите грешки. Непростимо е.
Не заради провала на собствения ви живот, егоцентрични шибаняци, а заради неговия. Още по-малко заради примера с дискотеките, майка ви да еба проста. Ти ако имаш дете на тези години въобще ще ти е проблем колко е гадно другите набори да ходят по дискотеки и да купонясват, а ти да седиш вкъщи и да гледаш детето? Да ти сера на трупа прокажен. Аз, де не съм суеверен, чуквам на дърво да не ти дойде на главата. На никой да не му се случва.
Но виждам каква масова инфантилност ви тресе. Жал ме хваща за вас, копеленца. Ама кой знае, може и да пораснете някой ден. Но тук не възлагам особени надежди.
Абортът Е убийство. Но понякога е нужното зло.
(И не, въпреки агресивния ми пост, който сигурно води до такива мисли - не, нямам дете.

. Просто ме издразниха простотиите, които изписахте.)
Squiz написа:плода за мен е купчина клетки, поне до...не знам до кога
До края на 8-мата седмица, според биологията. Тогава ембриона става зародиш.
Squiz написа:Дете трябва да се прави не с "гаф" ами с любов...
Единственото умно нещо, което си казал тук.
Темата не е за цици. Направете си друга. Пък и да ви кажа честно, през хуя ми е за предпочитанията ви.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК