Да е точно.... ти ко знайш следващия WoW ще е само за нинтендо-терминаторSasuke Uchiha написа:А ако излезе само за Vista.Ще си го преинстлирате ли а![]()
![]()
StarCraft 2- настоящия изолатор от реалността(Updated:28/07)
-
Nocturne
- Curse of the Sands
- Обратна връзка:
Telba написа:След като дадоха на протосите способност да телепортират войски из бойното поле, (което никой нормален дизайнер няма да направи,защото това в ръцете на човек с мисъл в главата тотално праща баланса в кофите) да,достатъчно малоумни са.
Хм нещо против Dow "Deep Striking"
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
lmaoUndead Dude написа:И още една раса, евентуално :wink:Elve написа:Играта е в напреднал стадий на развитие, геймплей механиката изглежда вече е готова и единственото, както и повечето от моделите, което трябва да се добави са останалите модели, предполагам филмчета, voice acting и кът сцени, както и да се доизпипат нещата по баланса.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Че те гоустовете пусакт маринците с капсули същоDegra написа:Telba написа:След като дадоха на протосите способност да телепортират войски из бойното поле, (което никой нормален дизайнер няма да направи,защото това в ръцете на човек с мисъл в главата тотално праща баланса в кофите) да,достатъчно малоумни са.
Хм нещо против Dow "Deep Striking"- Но там е със капсули
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Ghost-овете вече могат да викат Drop Pod с 6 Marine-а и да Snipe-ват билогични единици (т.е без механични).Degra написа:Какво пускат духовете я пак ? Какви капсули бръщолевиш глеал съм клипчетата и таквоа нещо като Drop Pod не е имало ...
P.S В официалния сайт са добавили Dark Templar-ите, имат ебахти якия art (Samwise FTW!)
You can't kill me.
I'm already dead to this world.
I'm already dead to this world.
Аве честно казано не знам къде го гледах това (наскоро доста филмчета гледах, май беше в някое дето сте дали по-горе или от него съм почнал и съм кликал после) и имаше за 1-2 секунди една база на зерг. Имаше точно една зграда която се направи и точно като стана зградата от нея излязоха няколко кученцета.
Не знам точно каква е зградата но може би като си направиш зградата за кученца направо ти дава няколко?
Сега знам че ще ми кажете че още не са направили зерга и всичко това, но съм сигурен че го видях някъде и ще го потърся ако имам време.
Не знам точно каква е зградата но може би като си направиш зградата за кученца направо ти дава няколко?
Сега знам че ще ми кажете че още не са направили зерга и всичко това, но съм сигурен че го видях някъде и ще го потърся ако имам време.
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
уш вече терана е почти завършен... може и да знаете де... не следях кой знай колко темата.. http://www.starcraft2.com/features/terr ... ruiser.xml
Пука ми, че ми дреме
- Sashakiss®
- Обратна връзка:
-
TPEBOnPOBOD
- Обратна връзка:
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :)
epic bump is epic
--

--
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- R@Z0R
- В момента играе: квото тръгва на лаптопа
- Обратна връзка:
Ех, спомени... 
The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
- Txc
- В момента играе: Urban Terror най-вече
http://urbanterror.info/ - Местоположение: някъде в България ,може би
- Обратна връзка:
Стига сте писали глупости за StarCraftII.
Просто се правите на hater-и и спамери. Играта ще кърти мивки и си го знаете ,ама се
правите , може да има известни неоригиналности , но се тая , пък и едва ли някой ще
тръгне да съди Blizzard
.
Colosus-a e в пъти по неоригинален от Immortal-a . Безсмъртните на персите в 300 са супер измислени , не че изобщо няма такова нещо , но всеки случай не са били някаква си смеска между самураи и нинджи ( самураи в Япония се появяват чак през средновековието , а битката при Термипили-те е много по-рано и на дооооооста от далечено място от горе споменатото) , имали са персите елитен звод наречен ''10 000 безсмъртни'' и то те се нар. така , защото когато 1 от тях умре друг заема мястото му,
така че винаги бройката да е 10 000 (общата бройка 10000 + резерв ,от к. да се подържа бойката) .
Който не ми вярва да направи справка в учебника по история за 7 клас(тогава се учи античността).
Просто се правите на hater-и и спамери. Играта ще кърти мивки и си го знаете ,ама се
правите , може да има известни неоригиналности , но се тая , пък и едва ли някой ще
тръгне да съди Blizzard
Colosus-a e в пъти по неоригинален от Immortal-a . Безсмъртните на персите в 300 са супер измислени , не че изобщо няма такова нещо , но всеки случай не са били някаква си смеска между самураи и нинджи ( самураи в Япония се появяват чак през средновековието , а битката при Термипили-те е много по-рано и на дооооооста от далечено място от горе споменатото) , имали са персите елитен звод наречен ''10 000 безсмъртни'' и то те се нар. така , защото когато 1 от тях умре друг заема мястото му,
така че винаги бройката да е 10 000 (общата бройка 10000 + резерв ,от к. да се подържа бойката) .
Който не ми вярва да направи справка в учебника по история за 7 клас(тогава се учи античността).
''If you had... 1 shot or 1 opportunity, to seize everything you ever wanted... in 1 moment.
Would you capture it... or just let it slip ? ''
Would you capture it... or just let it slip ? ''
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Благодаря, че ни осведоми с тази random информация.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
- Rey
- В момента играе: Medieval 2 Total War, The Sims 3, FlatOut Utimate Carnage, CS 1.6, StarCraft
хахаха всякакви изроди и изверги ги има в този форум