Има ли тук любители фотографи?
M174K4, изглежда добре, но от такива неща те хваща депресия.
Squiz, яко фотошоп някакви изначе сякаш никакви снимки, но пък зеленото кефи.
Squiz, яко фотошоп някакви изначе сякаш никакви снимки, но пък зеленото кефи.
And if you could have seen her there
Boys if you had just been there
The swan was in her movement
and the morning in her smile
All the roses in the garden
they bow and ask her pardon
For not one can match the beauty
of the Queen of all Argyll
Boys if you had just been there
The swan was in her movement
and the morning in her smile
All the roses in the garden
they bow and ask her pardon
For not one can match the beauty
of the Queen of all Argyll
- Icewarrior
- Обратна връзка:
Може да изглежда нахално, че се изказвам като критик, при положение, че не съм постнал нито една фотография, но от много време гледам много фотографии, не само в интернет, но и по изложби и ми се щеше да направя малко уточнение.
Темата е за фотографии - фотографията се състой от кадър - с композиционна рамка, фокус, чувство и т.н.т. Не се пиша, че разбирам много или съм кой знае какъв фотограф, но някой хора тук бъркат фотографията със снимки от екскурзии, на коли и т.н.т. Не че една снимка от екскурзия не би могла да се превърне в разказващ кадър, но просто това не става с "щрак" и толкова. Винаги в един кадър има много обмисляне преди да се снима, а след като свърши обмислянето - много снимане, тъй като никога не може да е сигурен човек, дали е уловил точно това, което е искал...
Не искам да кажа, че да кажам последните 3 снимки на коли са лоши, но просто НЕ са фотографии, в този смисъл на думата, в който би трябвало да се разбира в темата.
Темата е за фотографии - фотографията се състой от кадър - с композиционна рамка, фокус, чувство и т.н.т. Не се пиша, че разбирам много или съм кой знае какъв фотограф, но някой хора тук бъркат фотографията със снимки от екскурзии, на коли и т.н.т. Не че една снимка от екскурзия не би могла да се превърне в разказващ кадър, но просто това не става с "щрак" и толкова. Винаги в един кадър има много обмисляне преди да се снима, а след като свърши обмислянето - много снимане, тъй като никога не може да е сигурен човек, дали е уловил точно това, което е искал...
Не искам да кажа, че да кажам последните 3 снимки на коли са лоши, но просто НЕ са фотографии, в този смисъл на думата, в който би трябвало да се разбира в темата.
Напълно си прав, само дето границата е доста тънка - (LINK) - снимка на кола, при това по време на екскурзия примерно (не че снимката е моя.. ). Това си е чиста фотография, а не снимка за спомен :ДIcewarrior написа:Може да изглежда нахално, че се изказвам като критик, при положение, че не съм постнал нито една фотография, но от много време гледам много фотографии, не само в интернет, но и по изложби и ми се щеше да направя малко уточнение.
И все пак подкрепям мнението ти
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Autosvet - нямам думи, просто не мога да го израза толкова силно с думи...
Абе защо само аз не познавам тук някви супер красиви готик мадами

Една приятелка италианка, нямам представа с какъв фото апарат е направена снимката обаче.

Абе защо само аз не познавам тук някви супер красиви готик мадами

Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
-
Hippie Админа

http://fc02.deviantart.com/fs20/i/2007/ ... htfree.jpg
Сега малко се оклепах, докато вкарам MAC-а имам доста време и не мога да работя сега. Да не говорим че времето е ужасно!
Какво да се прави - неволи, неволи и луди Хипи доктори!
Охо, здрастиHippie Doctor написа:...
Имам идея.
Има ли навити да си организираме едно фотоконкурсче? Тепърва ще изберем тема, срок и разни такива неща.. сега въпроса е дали има желеащи
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
-
Hippie Админа
- shub niggurat
- Обратна връзка:
- shub niggurat
- Обратна връзка: