Еее не съм я довършил още... няма да съм аз значи мислех до сега ама никъде в СР2 не се споменава мислех че става въпрос за онзи малък град Ushtenheim нещо такова но... аа сетих се за един град в БО1 но забравих името...от там беше Kain но не се сещам
Nexus написа:Еее не съм я довършил още... няма да съм аз значи мислех до сега ама никъде в СР2 не се споменава мислех че става въпрос за онзи малък град Ushtenheim нещо такова но... аа сетих се за един град в БО1 но забравих името...от там беше Kain но не се сещам
Чакай, макар и неволно ти вече отговори на въпроса! В SR2 се казва, че Янос се е хранил с жителите на Ushtenheim, и нищо повече, обаче в BO1 се казва, че той е и родом от там! Тоя въпрос трябваше да е малко уловка, но браво Nexus, че си внимавал в часовете по LoK Ти си.
"That is not dead which can eternal lie,
And with strange aeons even death may die."
H. P. Lovecraft
Амии на скоро играх на СР2 ама наистина ли? лол трябва веднага да седна да поиграя а БО1 само да кача новия хард да играя на ХР...е този път наистина нямам въпрос. Очаквайте скоро въпроси от NWN още съм в началото и за това ще е от друга игрица. Лесен въпрос защото ми се спи и ще си лягам вече - кой е градът който Артас опустошава и избива жителите му<зомбиии>. След като си свършва работата там отплава за Нортренд. Ако сте подкарвали УОУ сигурно сте попадали на този град. Забравих да поясня че става въпрос още за Reign of Chaos
Даа къде изчезнаха сички баси останахме 3-4 човека а преди кво беше нищо ще видим а аз се сетих защото преди половин година като нямах нет и седнах да поиграя сингъл ии докато усетя...минах кампанията на хорицата ае ве пускайте УОУ и пообиколете можете да попаднете случайно ан руините<не даларан да не излъжа някой>
Дано само starfucker се върдържи от отговор поне до сутринта, та да дадем шанс и на някой друг уоркрафтаджия да познае... Все пак темата не е направена за да си пишат въпроси трима човека и да си отговарят. Вземете участие!!!
"That is not dead which can eternal lie,
And with strange aeons even death may die."
H. P. Lovecraft
Хайде хорааа да ви кажа къде е града сега? На изток от Undercity<бившия Lordaeron> в южната част на Western Plaguelands...руините са останали за сега толкова.
направете малко реклама на тази тема #pcm etc щото е мноого по яко като постват повече хора
Nexus написа:Лесен въпрос защото ми се спи и ще си лягам вече - кой е градът който Артас опустошава и избива жителите му<зомбиии>. След като си свършва работата там отплава за Нортренд. Ако сте подкарвали УОУ сигурно сте попадали на този град. Забравих да поясня че става въпрос още за кампанията на Reign of Chaos