Линкове и обсъждания за всякакви ИГРИ
-
тъп гъз
- Обратна връзка:
По дяволите! Свалих го и като тръгвам да го инсталирам ми дава същото. Пак пише за некаква си версия 1.31.0.1. Ако беше на английски, ама на немски не разбирам баш. Да не би моята версия да е 1.31.0.1. и да не може на нея да се сложи експанжъна??? Кво да права сега???
Намерих инструкции как да стане цялата работа, но трябва да замена някакъв mds. файл, който пише че се отваря с Daemon Tools, но не става.
Намерих инструкции как да стане цялата работа, но трябва да замена някакъв mds. файл, който пише че се отваря с Daemon Tools, но не става.
-
тъп гъз
- Обратна връзка:
Няма пачове в диска. Значи следвам инструкциите :
1.Инстал на Готик2
2.Слагам крака , на който са дали линк.
3.Променям имената не едни файлове в директорията на играта.
4.Слагам пачове 2.5 и 2.6
5.И тук би трябвало да ми се инсталира експанжъна но.... като тръгне да се инсталира ми иска оригинален диск демек крак по време на инсталацията ( доколкото мога да си го преведа - Bitte lеgеn sie die ORIGINALE Gothic2 CD - ... нещо си ) и дотук.
Кой ще ме светне как става цялата тая работа?
1.Инстал на Готик2
2.Слагам крака , на който са дали линк.
3.Променям имената не едни файлове в директорията на играта.
4.Слагам пачове 2.5 и 2.6
5.И тук би трябвало да ми се инсталира експанжъна но.... като тръгне да се инсталира ми иска оригинален диск демек крак по време на инсталацията ( доколкото мога да си го преведа - Bitte lеgеn sie die ORIGINALE Gothic2 CD - ... нещо си ) и дотук.
Кой ще ме светне как става цялата тая работа?
-
тъп гъз
- Обратна връзка:
Като инсталирам експанжъна на Готик2 ми дава следното : Bitte legen sie die Original-CD ''Gothic II - Die Nacht des Raben" ein. Кажете кво да правя ! Следвам иструкциите внимателно , слагам пачовете 1.29 и 1.30.....
Моля помогнете!
Има ли значение на каква скорост записвам диска , има ли някаква защита???
Моля помогнете!
Има ли значение на каква скорост записвам диска , има ли някаква защита???
-
Der Meister
- Обратна връзка:
- Ev1L[DeV1L]™
- Обратна връзка:
-
gost-revan
- Букмейкара
Ще бъда изключително благодарен на всеки, който ми даде линк към Final Fantasy X. В евро.нет са пуснали 79-рар файла, ама нито един не се екстрактва и ако може да е от друго място...
It's all about the game, that I am playin'.
It's all about control and if you can take it.
It's all about your debt and if you can pay it.
It's all about the pain... and if you can take it...
It's all about control and if you can take it.
It's all about your debt and if you can pay it.
It's all about the pain... and if you can take it...
Артемис написа:Ще бъда изключително благодарен на всеки, който ми даде линк към Final Fantasy X. В евро.нет са пуснали 79-рар файла, ама нито един не се екстрактва и ако може да е от друго място...
Проблема е, че това ДВД надхвърля 4ГБ (която е и границата за FAT32).

"Ние сме в най-тъмната и неразкрита част от човешкото съзнание. В бездната, където човек се среща със самия себе си - АДА."