Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111
Re: Форуме, ТЕМА! Педофили/японофили нападат форума!
Кат бяхме в софия миналата година, май се събраха 3 дни с около 5-6 часа сън общо. После имах бели петна от връщането с влака, толкова уморен съм бил, че дори не съм разбрал кога съм заспал на връщане.
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Аз не помня нищо почти от тогава.. 
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Jay Kay написа:Кат бяхме в софия миналата година, май се събраха 3 дни с около 5-6 часа сън общо. После имах бели петна от връщането с влака, толкова уморен съм бил, че дори не съм разбрал кога съм заспал на връщане.
То и ние с Гошо на връщане от Варна
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
2008, март месец... или април. Цяла седмица... После виждах хората в зелено, а колите ми приличаха на космически кораби.
If it's not a signature, shoot it.
-
KNSpirit
- В момента играе: На борсата!
- Обратна връзка:
Абе деба..
Хора, закъсах за един саунд. Решил съм да плаша колегите по време на лекции, като си сложа рингтон с аларма.. Ама аларма като на тия евакуациите по време на авария в някое предприятие. Популярен звук от множество американски екшънчета. Някой ако се сеща къде мога да набарам такова с читаво качество - мерси предварително.
p.s. В момента ги тормозя със звук от сонар, ужасяващо е, особено сутрин в 8 и 10 :Р
Хора, закъсах за един саунд. Решил съм да плаша колегите по време на лекции, като си сложа рингтон с аларма.. Ама аларма като на тия евакуациите по време на авария в някое предприятие. Популярен звук от множество американски екшънчета. Някой ако се сеща къде мога да набарам такова с читаво качество - мерси предварително.
p.s. В момента ги тормозя със звук от сонар, ужасяващо е, особено сутрин в 8 и 10 :Р
Tip: Never surrender

Ахахахахаха, ся даваха Firzen по Нова

Jay Kay написа:Ахахахахаха, ся даваха Firzen по Нова![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
?!?
The World Is Yours...
KNSpirit написа:Абе деба..
Пробвай с Depeche Мode - A Pain That I'm Used To. Ползвам го от година и съм много доволен
- IceQueen
- В момента играе: Knight online
†Soul Hunter† написа:А така, я всеки да си постне рекорда за безсъние! Аз знам, че някои хора не спат изобщо, ама нейсе, фън а ста'а.
Ако се разбира без изобщо да се спи - 56 часа и после съм заспала за 15 мин и после още 20 часа и след това спах 30 часа
Ако се има в предвид по 2-3 часа на денонощия, значи около 2 години, но тогава играеш Бъгфлиит, та и там 2-3 часа ми се събираха за 24 часа, но повече от 40-50 мин без прекъсване трудно спях, средно на около 15 мин получавах SMS за атака. Ако не знаете, на това му се вика - болестно състояние.
А сега от 3-4 месеца на сам страдам от безсъние. Общо взето 3 дена преди пълнолуние 3 дена самото пълнолуние и 3-4 дена след пълнолунието трудно заспивам преди 6 сутринта и трудно докарвам до повече от 3-4 часа сън, обикновенно се будя и 1 час го прекарвам в сънуване с отворени очи. Ако някой има идея различна от "топло мляко", с което мога да го преболедувам този период - да свирка, че вече почвам да се сбъгвам тотално!
Крещя, следователно съществувам!
Вие нормални ли сте?
Досега никога не ми се е случвало въобще да не спя, а ако спя по-малко от 6 часа съм труп през целия ден, миналата година така правех ама не продължи много дълго...
Рекорда ми е 50-тина часа, малко повече от необходимите за халюцинации. Такива, уви, нямаше
После пък ме накараха да спя, иначе не се чувствах уморен и даже ми беше доста енергично. След 30-тия час някъде всякаква умора преминава и настъпва еуфория, времето тече бързо и си като пиян - леко разсеян, клатушкащ се, забавно ти е, след малко ти е тъжно
А в момента не съм спал от 20 часа, като не се очертава да спя още поне толкова.
А в момента не съм спал от 20 часа, като не се очертава да спя още поне толкова.
What's a real girl? Is it something fap-able?
indeedhewasshady.
indeedhewasshady.
-
Der Meister
- Обратна връзка:
И аз така. Най-много сигурно едно денонощие да не съм спал.bYbonЪъЪъ написа:Вие нормални ли сте?Досега никога не ми се е случвало въобще да не спя, а ако спя по-малко от 6 часа съм труп през целия ден, миналата година така правех ама не продължи много дълго...
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
Принцесо - Наркотици. Аз така се откъснах от всякви безсъния. едноседмичен курс и си горе-долу готова.
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
Код за потвърждение: Избери целия код
7 признака, че...
...героите от Мечо Пух на Дисни употребяват забранени вещества:
1. На магарето Ийори не му пука за нищо, реакциите му са забавени и демонстрира силна липса на мотивация. Марихуана.
2. Прасчо се бои от всеки и страда от мания за преследване. Гъби.
3. Зайо си бута носа навсякъде, от всичко има нужда. Кокаин.
4. Тигърът не може да стои спокоен на едно място, постоянно скача и вика, никога не се уморява. Екстази.
5. Кристофър Робин може да разговаря с животните. Халюциногени.
6. Мечо Пух обича сладкото и има наистина безгранична фантазия. LSD.
7. Бухалът винаги се притича на помощ на всеки, който има проблеми. ДилърThe World Is Yours...
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Omega-x написа:Принцесо - Наркотици. Аз така се откъснах от всякви безсъния. едноседмичен курс и си горе-долу готова.
Мда, праскаш амфети и само ти се спи.
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
Имам нужда от 1500 до 2000лв.Някой да ми даде?
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!
Аз нямам нужда, щото съм спокоен човек 
Аз се нуждая от самолет.
If it's not a signature, shoot it.
За всичко сте прави!
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
И на мен рекорда ми е около 50 часа.(+ 1-2, да речем).Но това си беше по необходимост.
От безсъние не страдам, спя като пън.
По 6 часа на ден ми стигат, ама сега с тая 1ва смяна, към следобед яко ми се доспива. 
От безсъние не страдам, спя като пън.
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve