Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT)
-
Гост
[LP]Rado написа:lol досега харасвах груби..ама нещо почва дда ме дразни...ха..то инсо май е ходил на най-много вцг-та отколкото останалите..ама явно нещо груби го е яд на исно и останалите
ае идвайте в б.нет
До някололко дни ще изтече пробния период от една седмица и тогава ще мога да вдигна rank-a ви и ще можете да правите stats.
-
CantStopTheBear
- В момента играе: LFS S2
- Обратна връзка:
уе гат да погледна нит стфу нит кобрата не са онЛАЙН 
къф статс ще правите като ви няя в бнет ^^
10х за линка, между другото гледахте ли вчера Кадж срещу Мад фрог ?
леле каф pwnage =)
пък днес два сървара ми ги показва като оффЛАЙН а пък на другия са игрите на фрог срешу деко и срещу кадж =)
къф статс ще правите като ви няя в бнет ^^
10х за линка, между другото гледахте ли вчера Кадж срещу Мад фрог ?
леле каф pwnage =)
пък днес два сървара ми ги показва като оффЛАЙН а пък на другия са игрите на фрог срешу деко и срещу кадж =)
Не ме ебе къде е купона.
- stfu-n00b!
- stfu-n00b!
Да.... Т_Т..
po wtv po4va Deadman vs MadfroG omg...
..
Mejdu drugoto Homelan napravo razmazaha francuzite ot armateam i sega o4akvat igrata s otbor N1 poslednite 2 godini SK.swe.....Tazi igra dori da padnat ma6inite na Neeko prosto 6e e iztori4eska...
po wtv po4va Deadman vs MadfroG omg...
Mejdu drugoto Homelan napravo razmazaha francuzite ot armateam i sega o4akvat igrata s otbor N1 poslednite 2 godini SK.swe.....Tazi igra dori da padnat ma6inite na Neeko prosto 6e e iztori4eska...
Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
-
CantStopTheBear
- Обратна връзка:
-
CantStopTheBear
- Обратна връзка:
- stfu-n00b!
- Horde[G2H]
..след като инсо падна
остават надеждите ми за жабата..а тоя фов ее мнооого луд...може би той ще спечели..въппреки че е мръсен кореец 
а за мио...просто но комент..хем са от един клан с инсо..а пък х-а тотално се изложи вс мио...можеше да победи ама...
а за мио...просто но комент..хем са от един клан с инсо..а пък х-а тотално се изложи вс мио...можеше да победи ама...
Storm , Earth and Fire -heed my call!
LP forevar!
LP forevar!
- stfu-n00b!
Ами да, аз ще дойда. Реших тази вечер да не уча(то ми остава само утре да уча де, щото в неделя сутринта ще ме късат), по някое време ще дойда.Anonymous написа:Айде довечера след 10-11 елате да се видим и да поиграем малко ;]]]
п.п. тъкмо довечера ще ви разправям какво макро съм измислил... с две ръце държа 4 листа по отделно и чета от 5ти, който ми е на краката, като постоянно трябва да поглеждам съдържанието на останалите 4... абе луда работа
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
mne ako go beshe pusnal shaqta da budat 3 dushi s po 2 pobedi i i shtqha da se igraqt dopulnitelno igri za opredelqne na 1 i 2 ro mqstostfu-n00b! написа:Не става ,ако пусне Х-а ,преебава другия си съотборник....
TUPI GERMANCI
А не вие не спряхте,сега друг се появи,Девил се примири с лошо,трябва ли ти да си следващия???
- stfu-n00b!