Диана Любенова ще играе в новия Конан, бтв. Иначе като бяхме на Витоша и си представях колко яко ще е да се снима такъв филм някъде там. А то баш на Златните Мостове ще снимат
А в Перник сигурно заради крепостта на Кракра Пернишки
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Ха да го варим с Цар БомбаThe Chameleon написа:http://zamunda.net/details.php?id=67255&hit=1
На всеки го препоръчвам.

Доста тъпа шега.Serious Sam написа:
Ха да го варим с Цар Бомба![]()
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Мне надоело японский дерьмоThe Chameleon написа:Доста тъпа шега.Serious Sam написа:
Ха да го варим с Цар Бомба![]()
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.

Мяза на младия Роуън Аткинсън.Kamelot написа:
Изненадващо