П.С. Не можеш ли да ми метнеш две три куббита по пощата или скайп

The Heart of Hearts написа:Приятелю Xayzer след като му направиш банерите на Д-р Джоунс и ако ти остане време би ли направил един банер със тази картинка...
И да гласи нещо от типа The Mind is the Ultimate force![]()
NeO_Zealot написа:Човече,припомни ми че отдавна не съм хапвал нищо по-екзотично.Благодарение на това,че баба ми е живяла няколко години заедно с дядо ми в Ирак,си похапвам някои манджи,за които моите познати дори не са чувалиКоето ме подсеща,че трябва да я изнудя да приготви нещо такова(примерно къйме).Но така де,ако не си почнал да ядеш още,да ти пожелая добър апетит^^
П.С. Не можеш ли да ми метнеш две три куббита по пощата или скайп
NeO_Zealot написа:Ами аз от тебе разбрах,че можели и варени да се правятЩе я запитам,че ми е интересно как ще станат като се сварят.А иначе къйме-то представлява една тенджера с ориз(оцветява се в жълто с една подправка,забравих как и беше името) и още една тенджера,в която е соса-леблебия със кайма.Най-лошото на тези манджи е,че винаги след ядене,почват да ми се въртят едни мисли в главата за наднормено тегло
![]()
Предлагам да си отворим кулинарна тема
Nexus написа:Много добри са станалисамо пак да те питам - какъв шрифт използваш
и размера(въпреки че тва второто не е особено от значение и сам ще се оправя с него)
Xayzer написа:The Heart of Hearts написа:Приятелю Xayzer след като му направиш банерите на Д-р Джоунс и ако ти остане време би ли направил един банер със тази картинка...
И да гласи нещо от типа The Mind is the Ultimate force![]()
Ето го и твойто. Не мога да кажа, че стана много добре, но снимката не беше особенно подходяща.
Steel написа:
Май най - сетне уцелих пропорциите
П.П. Кайзере, би ли споделил как се инсталира шрифт?