верно ли веToxic Forever написа:Има roll-ове за тая работа - сутрин и вечер по един път и ухаеш на рози.
10 часа на слънце
ухаеш на рози
или на свине
ела ми го дай тоз ролл
их чи си сладъък
уважавам ти мнението, ма само не са префърцунвай, окей?
верно ли веToxic Forever написа:Има roll-ове за тая работа - сутрин и вечер по един път и ухаеш на рози.
ахахаха, +1Розов селянин написа:mn obicham
kat nqqm rabota i igraa nekva qka igra
2 dena
i kat cykam nema vyzduh bratche pod mishnicite
i kat sa digna da pikam ili da qm i sa useshtam
ama sha se kapq sled 5 chasa shoto IGRAQ
i maja roll on-a i minava deeba
i posle ne se kapq shoto zakvo
нелегален написа:не искам да имаме никакви взаиомоотношения.Grim Demise написа: столквах ти профила по едно време...
Стой си у вас кат смотаняк и спести пари.NoName написа:Днеска бях на фитнес и стана много хубава тренировка ... и мисълта ми беше да си седя в нас и да ям като пор, докато си гледам мачовете.
Обаче преди един час ме поканиха ''да ядем кифтета, вино да са лей'' да гледаме мача които почва след малко и след това да гледаме Англия-Италия.
Та, сега съм пред дилема , от 30 минути размишлявам. Да си седя у нас като смотаняк в Събота вечер , да спестя париИли да излезна, да се напия и да изпукам пари ?
Излез, напий се и изпукай париNoName написа:Днеска бях на фитнес и стана много хубава тренировка ... и мисълта ми беше да си седя в нас и да ям като пор, докато си гледам мачовете.
Обаче преди един час ме поканиха ''да ядем кифтета, вино да са лей'' да гледаме мача които почва след малко и след това да гледаме Англия-Италия.
Та, сега съм пред дилема , от 30 минути размишлявам. Да си седя у нас като смотаняк в Събота вечер , да спестя париИли да излезна, да се напия и да изпукам пари ?
Serious Sam написа:Стой си у вас кат смотаняк и спести пари.
Der Meister написа:Излез, напий се и изпукай пари
Serious Sam написа:Serious Sam написа:Стой си у вас кат смотаняк и спести пари.
Der Meister написа:Der Meister написа:Излез, напий се и изпукай пари
Serious Sam написа:Serious Sam написа:Стой си у вас кат смотаняк и спести пари.