сигурен съм, че никой не го ебе мене кеф ли ми е било или не - в смисъл, че не съм тръгнал да си оплаквам нещо съдбата
освен тва квото било - било, в миналото са тия неща
въпросът е малко да се промени тва мислене у нас - да имат некъв избор учениците кво да правят, а не да им се вменява, че са асоциални боклуци, ако искат да правят нещо друго, щото с баловете само у пропадналите балкански страни го има като голямата харабия
изобщо няма да говоря за договорите между училищата и хотелите, които... сещате се, ше ги еба
говорите за нагаждане - ма тва нагаждане цял живот ше се практикува, що да трябва няква част от абитуриентите да са принудени да го правят на празника им
в смисъл - логиката - бе не ми е много кеф, ма ше го правя, шот нали, така се прави и тряа се нагодя, е извадена от гъза
мене лично нито ми е за чалгата и рока (реално кат се напия ми е се тая), нито ми е верно за парите, нито ми е за компанията, шот така или иначе половината от класа ми не беше криминално проявена и си се разбирахме (имахме пичага, който след бала полежа три години за наркотици докато десет години по-възрастната му жена гледаше невръстната им дъщеричка, смисъл - сещате се и за тва как е в компанията на тоя, пък даже не беше единствения по тоя път
и пак да си кажа - не беше зле при мене, а бала си с лошо не съм го запомнил, ма в крайна сметка не става дума за тва
става дума тва да има некво разбиране, обществен консенсус, ако щете, че не е проява на некъв висш снобизъм и елитаризъм и квото там, че искаш нещо друго
и де не ти скачат в тоя момент като Омегата некви да ти обясняват "а" и "б" и да ти правят асоциации с бачкането - ало, тва е празника на завършващите бе, тука ключовото е кефа
смисъл не съм на некъв антикомформизъм моуд включил сега, ма малко комън сенс и разбиране като се приложи, може 90 килограмовите дългокоси метъли да не им се налага да провеждат неква вътрешна борба със себе си, а чисто и просто да се смажат от кеф, пък ако ще тва да значи цяла вечер да бият чекии на 3:01 рифа
щото и без тва на следващия ден баш начини да се вписват ше трябва да измислят
edit: twa sa izleze stena ot tekst, ma poznaite koi e w sesiq pak