Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT)
- stfu-n00b!
"MX310" и "microsoft Intelli 4.0" ,това са най-добрите в момента за CS ,WC3 ....Е не броиме плъховете за почти 100 долара от сорта на MX700.При това и те са по-скапани според мене...и най-важното никога безжична това е един БОКЛУК....
Аз съм с intelli 4.0, тя хваща по-прецизно движенията от MX300 (310) , но бутоните са и малко гадни....А и зависи как ти харесва защото MX310 e по-малка на размер....Hа мене не ми е удобна задната ,част на MX300 , не както казах до свикване е....
Аз съм с intelli 4.0, тя хваща по-прецизно движенията от MX300 (310) , но бутоните са и малко гадни....А и зависи как ти харесва защото MX310 e по-малка на размер....Hа мене не ми е удобна задната ,част на MX300 , не както казах до свикване е....
Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
- stfu-n00b!
Ами съжалявам ,обадиха ми се едни приятели и излезох с тях...Иначе тамън влизах при тебе в опти-лан 1...
Вижте това :
Пушенето убива
Не ,че е нещо чак толкова ,но в началото не можеш никога да си представиш какво става натъка...Просто от 100 пъти нямаше да позная края ,виждайки първите няклолко кадъра...Бахти развинтеното въображение :]
http://ftlbg.com/justin/flash/antimult0 ... ekills.swf
Реших ,че ще е добре да го сложа и тука...Ако хареса на някой да го сложи в датата..
Вижте това :
Пушенето убива
http://ftlbg.com/justin/flash/antimult0 ... ekills.swf
Реших ,че ще е добре да го сложа и тука...Ако хареса на някой да го сложи в датата..
Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
-
Гост
Хехехе, супер готино, но старо, съмнявам се да не е качено в датата ;]stfu-n00b! написа:http://ftlbg.com/justin/flash/antimult0 ... ekills.swf
- stfu-n00b!
-
Гост
Иначе супер ме кефи оформлението накрая - музичката си е точно на мястото ;]
Какво става, ще стартираме ли новия сезон в europe ladder-а ? Аз сега тия 2 дни ще ходя на село и сигурно ще почна 1 срещу 2, ще се засека ли някой (stfu, ти не се броиш ;]) ? По-късно през деня ще видим и колко хора можем да се съберем за клан...btw experience-a за клан ladder-a се води от момента на присъединяване към клана ли ? Ще слагаме ли някво UB. пред ника ?
unruly
Какво става, ще стартираме ли новия сезон в europe ladder-а ? Аз сега тия 2 дни ще ходя на село и сигурно ще почна 1 срещу 2, ще се засека ли някой (stfu, ти не се броиш ;]) ? По-късно през деня ще видим и колко хора можем да се съберем за клан...btw experience-a за клан ladder-a се води от момента на присъединяване към клана ли ? Ще слагаме ли някво UB. пред ника ?
unruly
- Horde[G2H]
близзард от 1 ви ли щяха да резетват ладера ??
аз най накрая се здобих с кеу...ама кат си видех пинга нещо се отказах тия дни да играя докато доставчика ми на нет не си смени доставчика
ае идвайте в хофффффаа
бтв филчето е много яко..
има го и в датата
аз най накрая се здобих с кеу...ама кат си видех пинга нещо се отказах тия дни да играя докато доставчика ми на нет не си смени доставчика
ае идвайте в хофффффаа
бтв филчето е много яко..
има го и в датата
Storm , Earth and Fire -heed my call!
LP forevar!
LP forevar!
-
Гост
Не.Брои се само еxp на грунтове и нагоре.Пеоните не,което значи че трябва да мине 1 седмица поне след като си join.Отначало само Chieftain-a може да трупа exp.Anonymous написа: Какво става, ще стартираме ли новия сезон в europe ladder-а ? Аз сега тия 2 дни ще ходя на село и сигурно ще почна 1 срещу 2, ще се засека ли някой (stfu, ти не се броиш ;]) ? По-късно през деня ще видим и колко хора можем да се съберем за клан...btw experience-a за клан ladder-a се води от момента на присъединяване към клана ли ? Ще слагаме ли някво UB. пред ника ?
unruly
- WaRKinG[bwf]
- WaRKinG[bwf]
- stfu-n00b!