Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT)

Игри за PC
Публикувай отговор
Аватар
stfu-n00b!

Мнение от stfu-n00b! »

"MX310" и "microsoft Intelli 4.0" ,това са най-добрите в момента за CS ,WC3 ....Е не броиме плъховете за почти 100 долара от сорта на MX700.При това и те са по-скапани според мене...и най-важното никога безжична това е един БОКЛУК....
Аз съм с intelli 4.0, тя хваща по-прецизно движенията от MX300 (310) , но бутоните са и малко гадни....А и зависи как ти харесва защото MX310 e по-малка на размер....Hа мене не ми е удобна задната ,част на MX300 , не както казах до свикване е....
Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
Гост

Мнение от Гост »

daite link za patcha na war craft III the Frozen Throne version 1.15.
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Anonymous написа:daite link za patcha na war craft III the Frozen Throne version 1.15.
http://free.data.bg/warcraftworld/Updates/WarCraft%203%20v1.15.rar
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Хай_Волтаж имаме еднакви мишки :lol:
п.п. хмм това за какво го казах... не беше нужно... ама аз да си кажа :lol:
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
stfu-n00b!

Мнение от stfu-n00b! »

Ами съжалявам ,обадиха ми се едни приятели и излезох с тях...Иначе тамън влизах при тебе в опти-лан 1...
Вижте това :
Пушенето убива :)Не ,че е нещо чак толкова ,но в началото не можеш никога да си представиш какво става натъка...Просто от 100 пъти нямаше да позная края ,виждайки първите няклолко кадъра...Бахти развинтеното въображение :]

http://ftlbg.com/justin/flash/antimult0 ... ekills.swf

Реших ,че ще е добре да го сложа и тука...Ако хареса на някой да го сложи в датата..
Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
Гост

Мнение от Гост »

stfu-n00b! написа:http://ftlbg.com/justin/flash/antimult0 ... ekills.swf

Реших ,че ще е добре да го сложа и тука...Ако хареса на някой да го сложи в датата..
Хехехе, супер готино, но старо, съмнявам се да не е качено в датата ;]
Аватар
stfu-n00b!

Мнение от stfu-n00b! »

Еми сори :) ,аз за първи път го виждях вчера ...
Аватар
Cyrax
Обратна връзка:

Мнение от Cyrax »

Яко е ама със сигуност го има в датата.Ама вие каде сте се събирали?
Гост

Мнение от Гост »

Иначе супер ме кефи оформлението накрая - музичката си е точно на мястото ;]

Какво става, ще стартираме ли новия сезон в europe ladder-а ? Аз сега тия 2 дни ще ходя на село и сигурно ще почна 1 срещу 2, ще се засека ли някой (stfu, ти не се броиш ;]) ? По-късно през деня ще видим и колко хора можем да се съберем за клан...btw experience-a за клан ladder-a се води от момента на присъединяване към клана ли ? Ще слагаме ли някво UB. пред ника ?

unruly
Аватар
Horde[G2H]

Мнение от Horde[G2H] »

близзард от 1 ви ли щяха да резетват ладера ??
аз най накрая се здобих с кеу...ама кат си видех пинга нещо се отказах тия дни да играя докато доставчика ми на нет не си смени доставчика :lol:
ае идвайте в хофффффаа
бтв филчето е много яко..
има го и в датата
Storm , Earth and Fire -heed my call!
LP forevar!
Аватар
eeasss

Мнение от eeasss »

flash4eto ot data e natupkano s spyware !!
А не вие не спряхте,сега друг се появи,Девил се примири с лошо,трябва ли ти да си следващия???
Гост

Мнение от Гост »

Аз мога ли да играя срещу някой то клан 2 от 3 ? Защото искам да вляза в клана. Имам CD-key сега излизам ваканция и ще играя почти всеки ден по 4-5 часа. ... Бих казал че играя на вашето ниво.
гл хф
Аватар
MaX
Обратна връзка:

Мнение от MaX »

Anonymous написа: Какво става, ще стартираме ли новия сезон в europe ladder-а ? Аз сега тия 2 дни ще ходя на село и сигурно ще почна 1 срещу 2, ще се засека ли някой (stfu, ти не се броиш ;]) ? По-късно през деня ще видим и колко хора можем да се съберем за клан...btw experience-a за клан ladder-a се води от момента на присъединяване към клана ли ? Ще слагаме ли някво UB. пред ника ?

unruly
Не.Брои се само еxp на грунтове и нагоре.Пеоните не,което значи че трябва да мине 1 седмица поне след като си join.Отначало само Chieftain-a може да трупа exp.
Аватар
WaRKinG[bwf]

Мнение от WaRKinG[bwf] »

СТФУ-нооб аре в края на седмицата да направим един clan war в хофф-а че сериозен отбор не може да се намери :( ...w0w са супер несериозни след малко може и да играем може и да не играем 8) ...ако не искате , оК ама поне еи така игра да стане !!! :lol:
Аватар
WaRKinG[bwf]

Мнение от WaRKinG[bwf] »

аре почваме BwF vs w0w гл & хф :)
Аватар
stfu-n00b!

Мнение от stfu-n00b! »

Не съм ,аз човека към който трябва да се обърнеш...msg Unruly
Гост

Мнение от Гост »

ibati dujda ne e istina takvoz ne6to !!
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Anonymous написа:ibati dujda ne e istina takvoz ne6to !!
Да бе бати бурята.
Гост

Мнение от Гост »

Врутна ми се главата от тоя replay между другото много добьр replay ! :D !
Гост

Мнение от Гост »

Ебаси к'во сьм написал :oops:
Публикувай отговор