Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT)
-
Гост
diablo
я кайете от каде мога си намеря 4стите от комплектаза амазонката или
поне да ми кайете некои линк
M'avina's True Sight този комплект
DIABLO II LOD Forever
DIABLO II LOD Forever
-
Гост
-
Гост
- Horde[G2H]
- stfu-n00b!
CS ,warcraft какво значение има....важното е мисленето на ,човека...Ти така си мислиш , и той винаги щом каже ,че някой е с хак ,също си мисли ,че е прав.....Онзи беше некъв смешник, който играе КС. Щом АЗ казвам, че някой е с хак, значи съм прав.
Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
- stfu-n00b!
Много си наивен ,ако мислиш ,че Близард им трият акаунтите заради твойте писма....Просто след 1.12 сами откриват хакерите в ladder и поради това ,смятам ,че едва ли ,вече има хора които очакват ,че няма да бъдат баннати....Тези които играят с хак просто могат да си позволят нов warcraft всеки 2 месецa...
И сега се сетих нещо...Не нарече ли idiet мапхакер ?
Наречи всеки друг ,но не и него....От квартала ми е...Я играе по 5 часа на седмица ,я не...Пуска играта от 1 седмица....НИКОГА не е играл нещо по-различно от Dota и Spellcraft....Изобщо едва ли е и чувал за мапхак....
Така ,че ето видя ли ,че доказах ,че съм прав.....
И сега се сетих нещо...Не нарече ли idiet мапхакер ?
Наречи всеки друг ,но не и него....От квартала ми е...Я играе по 5 часа на седмица ,я не...Пуска играта от 1 седмица....НИКОГА не е играл нещо по-различно от Dota и Spellcraft....Изобщо едва ли е и чувал за мапхак....
Така ,че ето видя ли ,че доказах ,че съм прав.....
Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
Re: diablo
Тва е тема за уаркрафт а не диаблоlamiata написа:я кайете от каде мога си намеря 4стите от комплектаза амазонката или
DIABLO II LOD Forever
абе волтаж къв е тоя гъзарски пад бе
аз още си карам с пад за 5 лева а мишока ми вече почва 4та година
logitech rulz
иначе сам го измислил за първа заплата си kupuwam pad "Icemat Black" samo za 50 leva...
kvo mu plastash
аз още си карам с пад за 5 лева а мишока ми вече почва 4та година
logitech rulz
иначе сам го измислил за първа заплата си kupuwam pad "Icemat Black" samo za 50 leva...
kvo mu plastash
А не вие не спряхте,сега друг се появи,Девил се примири с лошо,трябва ли ти да си следващия???
- stfu-n00b!
Еми виж сега като поиграеш 2-3 месеца секи пад става ,щото му свикваш....Аз съм с Steelpad4D и е супер, но когато си го купих не ми беше хич удобен ,не бях свикнал да играя на пластмаса ,а само на падове от плат ,беше ми страшно бърз , освен това мрежичката която се слага под пада само ми пречеше....Мисълта ми е ,че като свикнеш е ок....
Но моето мнение е че, icemat sux....Препоръчвам ти да намериш приятел с такъв ,и да поиграеш 1 ден с него преди да си си дал парите.....Иначе на същата цена Steelpad4D и Func Surface (ако си намериш Func в България) са доста по-добри....Освен това ,няма да е зле да си смениш и мишката щото някой от тези падове
са само за оптична(steelpad от едната страна е за оптична ,а от другата за мишок с топче , icemat съп пробвал само 1 път и не знам как седят нещата..) ...
Но моето мнение е че, icemat sux....Препоръчвам ти да намериш приятел с такъв ,и да поиграеш 1 ден с него преди да си си дал парите.....Иначе на същата цена Steelpad4D и Func Surface (ако си намериш Func в България) са доста по-добри....Освен това ,няма да е зле да си смениш и мишката щото някой от тези падове
са само за оптична(steelpad от едната страна е за оптична ,а от другата за мишок с топче , icemat съп пробвал само 1 път и не знам как седят нещата..) ...