Спортната тема

Нещата от живота
Публикувай отговор
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
В момента играе: A dance with rogues
Обратна връзка:

Re: Спортната тема

Мнение от Tiny »

Уточни какво мюсли, защото има само микс от ядки (евентуално плодове), но има и мюсли с парченца шоколад и някакви неща от типа на корнфлейкс :?
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Аватар
Till.Lindemann

Мнение от Till.Lindemann »

станислав недков загуби във втория си мач за UFC. втория рунд беше ок, но силите му свършиха и се предаде курвенски.
Аватар
Till.Lindemann

баца, я раздуй за метана бе :?:

щото тука три дена вече чета и яко се обърках
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Бичез, малко да вдигна темата, за да покоментираме фитнеса :)
Тука преди 2м почнах да ходя интензивно на фитнес, в следствие на нуждата да изразходвам много енергия (която до преди месеци отиваше в приятелката, буквално :lol: ). Та през годините (а те вече не са малко) съм почвал многократно да ходя на фитнес и винаги това е траело между 2 и 8 месеца. Тоя път обаче съм крайно амбициран да постигна нещо конкретно и се хванах и изчетох целия интернет. И тъй като исках да си направя нещата възможно най-интересни (доколкото може да е интересен фитнеса), се позачетох в трудовете на едно фитнес гуру (или както го наричат - Iron Guru) - Vince Gironda. В общи линии за човека може да се каже, че е един sick fuck :lol:, но преди ужасно много години е прилагал неща, които другите са осмивали, а в днешни дни са доказани научно, че работят добре.
Та някой чувал ли е за него, тренирал ли е по неговите методи?
Аз лично изпробвах 3 от популярните му техники. 6по6 и 8по8 техниките, които имат между 15 и 30 секунди почивка между сериите и 10 8 6 15 техниката с 30-45 секунди почивка между сериите. За тях се говори, че не са особено много за начинаещи, но и аз не съм чак толкова начинаещ, малко или много съм поддържано гадже :lol:. Пък и както казах - за да си го направя по-интересно. Резултатите до тук от 2та месеца експерименти с техниките и упражненията на Винс са, че имам по-добър резултат от всякога, дори и от случаите, в които съм ходил 8 последователни месеца. Вярно е, че много повече следя и храненето, защото с многото четене придобих идея какво се прави и кога. Единствено момента със съня ми е проблем, тъй като ми е почти невъзможно да отделя повече от 6-7 часа за сън в денонощието.

Я да видим, дали ще потръгне темата или ще си водя монолог :P
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
Till.Lindemann

еми гипчо, аз от две седмици вече съм с нова програма (понеделник - гърди, трицепс, преса, вторник - рамо, крака, сряда - гръб, бицепс, преса, четвъртък почивка и после се повтаря), щото с тая 1 група на ден ако закърнях(на 100-така не можах третия път, накрая със 115 щях да пробия пода под лежанката) и мисля някъде до март да я карам така, ще видя кво има в нета за това дето разправяш и ще го пробвам ако ми се види стабилно

Spoiler for :
виждаш ли без приятелка с колко стабилни неща се занимаваш :D
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Мнение от The Grim Reaper »

откакто си имам приятелка тренирам около 1 път седмично :(
колкото уж да позапазим тва дет градих лятото кат тренирах 5 пъти седмично
завиждам

тиле спри да зобиш
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Admiral General Till написа:еми гипчо, аз от две седмици вече съм с нова програма (понеделник - гърди, трицепс, преса, вторник - рамо, крака, сряда - гръб, бицепс, преса, четвъртък почивка и после се повтаря), щото с тая 1 група на ден ако закърнях(на 100-така не можах третия път, накрая със 115 щях да пробия пода под лежанката) и мисля някъде до март да я карам така, ще видя кво има в нета за това дето разправяш и ще го пробвам ако ми се види стабилно

Spoiler for :
виждаш ли без приятелка с колко стабилни неща се занимаваш :D
Уха, аз на тоя етап се придържам към всяка мускулна група веднъж седмично (ходя 4 пъти), щото вероятно ще умра във фитнеса иначе, а и играя 2 пъти седмично футбол :lol:
Spoiler for :
заеби ти тая работа :lol: преди малко ми пратиха това клипче в работата и ми се изпотиха дланите... https://www.youtube.com/watch?feature=p ... c_I2TJqGo#
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Публикувай отговор