+1, така и не ми хареса да му чета негови книжки...Brick Top написа:Сори, ако ще засегна някой, ама на мен Пратчет винаги ми е бил малко тъповат. Книги ли ще четем или сборник с вицове?
Иначе започнах "Шифърът на Шопен" на Дивър и още 15 автори.
+1, така и не ми хареса да му чета негови книжки...Brick Top написа:Сори, ако ще засегна някой, ама на мен Пратчет винаги ми е бил малко тъповат. Книги ли ще четем или сборник с вицове?
Brick Top написа:Сори, ако ще засегна някой, ама на мен Пратчет винаги ми е бил малко тъповат. Книги ли ще четем или сборник с вицове?
Майка ти ми яде моята, да те еба в боклука.Warbringer написа:Пратчет може да ми яде парцуцата.
Minotaur King написа:гаменче
Фаренхайта е една от най-великите книги които съм чел.Warbringer написа:Ами то аз Бредбъри търсех по принцип, ама нямаше. Хвърлил съм око на Something Wicked This Way Comes и Фаренхайта, ама в момента - йок пара :/
Progressor написа:Добре 'е деа, от къде мога да си купя нещо на Лъвкрафт ? Все изчерпано..
ти след колкостотин прочетени книги ще се научиш да пишеш правилно бе ръб еблив ?Brick Top написа:Търси по сергийте, аз там намерих.
Каза човекът, който не знае, че няма дума в мн.ч. в българския език, която да завършва на "й".Brick Top написа:Каза човекът, при когото неща като запетайки не съществуват.
То и да кажеш " тебе ", " мене " и т.н. не е правилно, ама айде.Dexter написа:Каза човекът, който не знае, че няма дума в мн.ч. в българския език, която да завършва на "й".Brick Top написа:Каза човекът, при когото неща като запетайки не съществуват.
Не че защитавам оня над тебе, ама срамота!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq