Lost Ark

Игри за PC
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Re: Lost Ark

Мнение от shub niggurat »

ама да ми ядат патката вече с тоя мейтненанс всяка сутрин и счупен мачмейкинг всяка вечер :x
джумерки
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Докъде го докарахте? Аз съм около 520ти ilvl. Доволни ли сте от избора на клас? За мен Берзеркъра е супер кеф. Отличен е за роуплейване на Guts от Berserk анимето :D Също става и ако имаш комплекс за малка пишка, евентуално :lol: Мисля си за алт някакъв стрелец - artilerist или sharpshooter. Единият ми допада заради д3 DH стила, а другия... бомби, ракети, разбираемо е :D
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

Аз тотално преминах на паладина - много, много по-приятен и за chaos dungeons, и за raids, и за всичко останало. Даже установих че в рейдовете където дори не виждаш на колко кръв е боса е някво особено незадоволително ако си чист DPS - с паладина поне виждам ефекта на аури, бъфове и всичко останало върху другите :D

Иначе си буустнах и един страйкър, също брутален клас, и подозирам че само по-брутален ще става с бъдещи пачове, съдейки поне от тенденциите на корейските сървъри :D
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

За страйкъра съм чувал, че не-мета билда бил адски удовлетворяващ и приятен. Лошото мнение на хората идвало заради мета билда, който не бил толкова як за игра.
Иначе героят прилича супер много на страйкъра от бдо, а там той ми беше най-играния и му се кефех яко.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

Аз точно щото се хайпнах по страйкъра в BDO си го направих, и честно казано съм доста надъхан - за PVE в общи линии всички DPSи са приемливи, а този даже има известни бъфове, а доколкото разбирам в новите пачове в Корея CCто става все по-вървежно в PVP, което бавно но сигурно покачва акциите на страйкъра. Просто в тая игра конкретно класовете са твърде балансирани и в PVE, и в PVP, и се получава така че цялата мета в играта е нещо доста абстрактно и субективно - затова и всички са единодушни че паладин + бард + евентуално гънлансър са единствените S-tier класове, заради по-широкото им приложение, докато почти всички останали класове можеш да ги видиш от F-tier до A-tier в различните класации. :D
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Между другото - да, такъв баланс в мморпг е истинска рядкост да видиш.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Мнение от shub niggurat »

играта резко доскучава, когато вече разбереш, че itemization-а е просто същите предмети с по-големи цифри и гонене на ilvl

maybe it's just me, но просто съм по-голям любител на игри, в които предметите имат impact и някъв отличителен behaviour, който дефинира един билд

тука това са engravings - добре, ама ...

но да, определено в мене е проблема, щот повечето ммо-та заебавам на тоя етап

пък и тоя Elden Ring, дееба, как да играе човек друго точно сега :o
джумерки
Аватар
Omega-x
Супер Марио или Смърт

Мнение от Omega-x »

Някой Т3?

И островите имат в пъти по-интересна история от континентите. Starlight Isle :oops:
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Аз съм 1040ilvl и мъча броните, защото оръжието доста лесно стана 15.
И историята на островите я скипвам с G спам, защото ми призлява от тия криндж азиатщини :D
От малкото, което знам за историята е, че е дженерик азиатска боза, а не чак хипер-мега азиатска харскор боза като фф14, но пак не я издържам.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Публикувай отговор