Въпросната умишлена и зловредна сила извършва неистова атака над скромната ни общност още от 22 Май 2003.Императора написа:идеята беше че не ме взимаха насериозно, когато се опитвах да ги убедя, че групово ни атакува някаква умишлена и зловредна сила.
Е, ето че се стигна до това че за няколко дни падна форума.
И затова питах: Още ли не ми вярвате? Още ли ви е смешно?
Строй се, преброй се.
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Re: Строй се, преброй се.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Абе нали го знаете оня преломен момент при запек - когато сфинктерът ти още се разширява и точката на максимален диаметър все още не е достигната, но ти вече не можеш да си поемеш въздух, устата ти е широко разтворена от беззвучен вой, а позата - странично приведена, като че в опит за бягство от цялата тая агония. Моментът на максимално разширение не идва, секундата се разтяга, болката изглежда, че ще е вечна, а растежът ѝ - единствено в геометрична прогресия.
Много мразя като стане така
Много мразя като стане така
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Онзи ден се напих и на другия ден ми беше лошо, Волтаж, добави го в ОП!
И аз сера
![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
Съдбата си играе със съдбата на съдбаcovid2012 написа:И аз сера
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Първото ми лайно за новата година беше малко запечено. Не знам това каква поличба е
![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Ей сега влизам и аз в кенефа, момчета. Няма да е никак добре, снощи посмесихме алкохола, а и лютия сос от пържолите го очаквам да се върне с двеста в играта.
Иначе ви желая тая година да се лъзне гладко и елегантно като добре хидратирано здравословно лайно - да ви остави само хубави спомени без никва смрад и разправии![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Иначе ви желая тая година да се лъзне гладко и елегантно като добре хидратирано здравословно лайно - да ви остави само хубави спомени без никва смрад и разправии
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
- Алминатора
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Няма много по-добри начини да си подлютиш пържолите как си требе освен сос. Свинския врат най го обичам с пресни люти чушки, ама читави такива са рядкост по пазарите. Аз и понеже съм счупен на тема люто, тая година си отгледах домашен ghost pepper, което е била най-лютата чушка в света преди да я детронира каролина рийпъра. Се тая, това не става за директна консумация освен в съвсем дребни количества, и то ако не ги дъвчеш много. Та ся съм си ги сварил на един супер лют сос и си мажа по яденето кат пич, независимо кво е.
Снощи за малко да посрещна новата година затворен в кенефа. Точно покрай лютото на обяд преди тва и тежкото преяждане и препиване дет си причинявам последната седмица, нещата ескалираха около 11:30 и в рамките на следващия половин час имах две посещения по спешност в белия дом. За щастие кризата беше временна и в 11:53 бях в готовност, но изпитвах серозен страх че след 5 минути ще бъда призован отново. Не се случи за радост, и даже още не съм изтеглил лайняното късметче от първото сране за годината.
Снощи за малко да посрещна новата година затворен в кенефа. Точно покрай лютото на обяд преди тва и тежкото преяждане и препиване дет си причинявам последната седмица, нещата ескалираха около 11:30 и в рамките на следващия половин час имах две посещения по спешност в белия дом. За щастие кризата беше временна и в 11:53 бях в готовност, но изпитвах серозен страх че след 5 минути ще бъда призован отново. Не се случи за радост, и даже още не съм изтеглил лайняното късметче от първото сране за годината.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- Обратна връзка:
Виж ся, ти кат говориш за сос май имаш предвид нещо, в което моеш си топиш леба. Аз говоря за толкова екстремно люти сосове, че за една пържола трябват 2-3 капки, щото с повече става трудна за ядене, подобни на 10/10 сосовете на chilli hills. На практика дори за глазирани не могат да се пишат. Вероятно на Морко случая в някъде по средата, щот ме съмнява да е удавил месото в сос. Ма дори да греша - въпрос на вкус, нали.Императора написа: ако си пососяваш пържолата, и то особено с люто, то ти на практика не ядеш ПЪРЖОЛА, а ядеш...
...няква манджа....
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
-
Der Meister
- Обратна връзка:
От преди Нова Година е. Наскоро ми се наложи да ползвам търсачката, за да проверя как се казваше дъщерята на една, с която излизах и се убих да я търся като опция, след което я намерих ръчно като върнах чата. А нямам смартфон в момента и не можеше да проверя на него. Цуки да го духа, капут!Императора написа:иии, за Нова Година подарък от Фейсбук -- вече не можеш да search-ваш съдържанието на чатовете, поне не и през десктопната версия.
През Mobile все още може, обаче.
Дискриминация !!!
Атака срещу потребителите на PC !!!
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Е това е супер малоумно! Аз искам да търся конкретна дума в конкретен чат. Кур за Цуки!
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
- krriiissss
- В момента играе: Grand Theft Auto: Vice City
И Аз ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
Шефо написа:бате тебе май са те правили двойка негри педали у психодиспансера на раднево
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- Обратна връзка:
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
/threadThe Grim Reaper написа:https://en.wikipedia.org/wiki/Paranoid_personality_disorder
-
Der Meister
- Обратна връзка:
На някой му премигва тока -> атакуват ни
Ако кажа, че имам запек, атакуват ли ни?
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- Обратна връзка:
Можеше просто да кажеш, че съм познал, ебати overreact-a.Императора написа:Би ли ми обяснил ти защо изобщо се върна в този форум, при положение че:The Grim Reaper написа:https://en.wikipedia.org/wiki/Paranoid_personality_disorder
1) Никой не те харесва, или те е харесвал.
2) Ченге си.
3) Друго освен да сереш не можеш да правиш?
?
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- Обратна връзка:
Адекватната реакция в такъв случай е да потърсиш помощ, не в denial да пълниш умрял форум с постове където "помощта" се свежда до всеобщи препоръки да си ебеш майката.Императора написа:Тоест си го имал предвид наистина, вместо само като отчаян шитпост в опит да ме засегнеш?
В такъв случай се извинявам за това, което написах.
В безнадеждно погубени случаи като твоя всъщност не трябва да се отговаря.
Адекватната реакция в такъв случай е просто ignore.
В тоя смисъл, сещаш се.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- Обратна връзка:
No love lost, ама щом с един линк и съвет да потърсиш помощ стигна дотам, пробвай да се замислиш защо си толкова чувствителен на тая тема - не е срамно и нищо не губиш. Или толкова си свикнал да те псуват тука, че си почнал да се засягаш повече от малкото постове по твой адрес, които дори не целят това? Твоя си работа, на мен ми е все тая, просто ти обръщам внимание че буквално никой друг във форума не би имал сходна реакция дори да беше умишлена обида. Затва си мисля, че може би наистина си имал такава или сходна диагноза? Ако е така, държа само да поясня че линка далеч не е бил с подигравателна цел. Оттам нататък кой кое как разбрал, кой кого блокирал, или кой си е ебал майката си е fair game по форумна традиция ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
И защо толкова се засегна от тоя линк към Wikipedia ?
И преди сме ти казвали че трябва да се лекуваш там по някакъв начин. Нищо срамно и обидно няма в това.
И преди сме ти казвали че трябва да се лекуваш там по някакъв начин. Нищо срамно и обидно няма в това.