Носталгично логване

Нещата от живота
Аватар
hyper'

Re: Носталгично логване

Мнение от hyper' »

Тия последните постове не са ли за фрийстайл темата по-скоро? А тъкмо се заговори за някакво качество на форума лол

P.S. Тва 'орг с жувотни' винаги съм се чудел дали е нарочно написано така или the OP в бързината/пиянството си го е изпляскал тъй поетично, по вазовски почти (не)...
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

hyper' написа:P.S. Тва 'орг с жувотни' винаги съм се чудел дали е нарочно написано така или the OP в бързината/пиянството си го е изпляскал тъй поетично, по вазовски почти (не)...
Написах го така от чиста проба лигавщина :D а и за да звучи в тон с някаква дебилна тема, в която го постнах за първи път. Доста пъти го пействахме в теми на хора, които искаха да продават герои в уоу(вкл. и от пиратски сървъри :lol: ), но не съм 100% сигурен, че и първия път беше в такава тема.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Дюда го имам във фейса (и аз нз защо не съм го ънфололнал още...) и понякога кринджа от невменяемите му постове ми идва в повече... Кво му стана на тоя човек, заеби
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
The Arrow

Мнение от The Arrow »

Аз помня, че беше от някъв катил, който искаше да продава акаунт в ПИРАТСКИ сървър на УоУ и беше тръгнал да описва героите като вместо да напише Орк Хънтър го беше описал като орг с жувотни и от там тръгна това.
3) Това беше вчера... някакво кошче за боклук на Алабин
Това по кое време на деня е било и къде на Алабин, може да сме се разминали :D
5) отделно че често виждам някакви хора с вид на ходещи трупове, сякаш едва-едва ще се строполят всеки момент. Не възрастни или болни, mind you, нормални, добре облечени, млади хора. Баси, аз дето не ям добре, не спя добре, и съм с наднормено тегло, ходя по-адекватно по улицата. Какво им е на тия зомбита? :/
Аз пък съм на малко по различно мнение. Според мен младите хора в България като цяло сме сто пъти по-добре облечени и изглеждаме по-добре и имаме по-добро поведение на публични места от колкото масата англичани на нашата възраст, че и дори по-възрастни такива и то въпреки по-ниската покупателна способност. Това е нещо, което изведнъж ми направи впечатление последния път като бях в Англия за по-дълго и бях свидетел на такива изцепки дето и тука не съм виждал.
тежки нокаути
Аватар
hyper'

Мнение от hyper' »

Мистерията на Гипо е разкрита, превъртяхме форума, можем да си ходим най-накрая. :D
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

hyper' написа:Мистерията на Гипо е разкрита, превъртяхме форума, можем да си ходим най-накрая. :D
Да, ама не. Орг с жувотни го написах аз 8)
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
The Arrow

Мнение от The Arrow »

Gipo написа:
hyper' написа:Мистерията на Гипо е разкрита, превъртяхме форума, можем да си ходим най-накрая. :D
Да, ама не. Орг с жувотни го написах аз 8)
Хайде не ме карай да ровя страниците от 2008-2009, за да ти доказвам, че не си ти :D
тежки нокаути
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Давай :D Откровено ще ме изненадаш, ако се окаже, че не съм написал аз, тъй като още на war3 казвах на Far Seer орга с жувотните.
Допускам да греша, просто мисля, че аз го написах за първи път.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

И аз подкрепям IC1101, че орга с жувотните не е творение на Гипо. Даже съм 100% сигурен.

Историите на Волтажа не са нищо кой знае какво, не знам за какво ги разказва. Ежедневно се сблъсквам с подобни истории, ако не и по-фрапантни (понякога и аз съм бил част от неадекватните участници :oops: ). То ако гледаме само пътната обстановка, за едно рандъм каране могат да се съберат къде-къде повече случаи и то с по-голям зловреден характер.
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Според търсачката, това е най-стария пост с орг с жувотни. Мисля, че всъщност трябва от по-отдавна да се пише за въпросния Орг.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Имаше някаква тема от преди някви години, където се бях опитвал да пиша история на форума и бях изравял първородните теми на много форумни мемета, но самата тая тема я я има, я - не...

та там го имаше и оригиналът на орга с жувотните, ама не беше това
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Аватар
hyper'

Мнение от hyper' »

Тъкмо повярвах, че се намери авторът на орга и се оказа, че

Изображение
The Arrow

Мнение от The Arrow »

http://pcmania.bg/phpbb3/viewtopic.php? ... 5&start=60 ето я оригиналната тема :lol: :lol: :lol:

първоначално тръгнах да ровя из 2009та, но се сетих за псевдонима на автора, написах го в търсачката и така :D
тежки нокаути
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Ахахахахахаха евала, изкопал си оригиналната тема.
Живял съм в заблуда, че съм го написал пръв във форума :cry: :lol:
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
hyper'

Мнение от hyper' »

600 лв на logon.wowwal.com и некадърна латиница за черешка
разбирам защо това е форумен meme

:| :lol:
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!

Мнение от Маце Борко »

Мразя търсачката на тоя форум, допитванията до нея са като епопея от някакъв фентъзи роман, в който главният герой трябва да отиде до Оракула на върха на планината през девет кралства в десето, за да получи извадено от гъза криптирано пророчество, което я се сбъдне, я не.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
The Arrow

Мнение от The Arrow »

Маце Борко написа:Мразя търсачката на тоя форум, допитванията до нея са като епопея от някакъв фентъзи роман, в който главният герой трябва да отиде до Оракула на върха на планината през девет кралства в десето, за да получи извадено от гъза криптирано пророчество, което я се сбъдне, я не.
А бая големи бисери от едно време съм намирал с тая търсачка по един или друг начин, тоест като ключови думи, търсене по потребители и т.н :D
тежки нокаути
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

Странно че си останал с такова впечатление Гипо, предвид че самото словосъчетание е толкова необяснимо рандом, че не знам как си си го обяснявал като да е произтекло от твоето съзнание, ти не си такъв човек. :lol:
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Мислех, че аз съм го написал пръв във форума, защото доста по-отдавна казвах така на Far Seer'а :roll: А и наживо говоря предимно неадекватни неща :lol:
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

МАХНЕТЕ БАНОВЕТЕ НА KIEDISAGAIN И PARADOX
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS