Mordhau

Игри за PC
Аватар
Gipo

Re: Mordhau

Мнение от Gipo »

И аз предпочитам 3rd person от гледната точка на човек, който през живота си е играл най-много RPG/MMORPG игри. Обаче поради някаква причина топ играчите, които съм виждал досега играят FPP. Ама това нас не ни грее.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

Та кои играете и как можем да се добавим, адски е трудно но доста задоволително та ще се играе :lol:
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Аватар
the_presator
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Обратна връзка:

Мнение от the_presator »

TheChosen1 написа:даджайците
Аватар
the_presator
Обратна връзка:

Мнение от the_presator »

Играта все още има голяма активна база играчи, просто девс не очакваха огромният успех и понеже не са голямо студио новите ъпдейти излизат значително по-бавно в сравнение с други mp игри.
Доста от "новите" геймъри не могат да си задържат вниманието върху игра, която няма седмични ъпдейти и няма един милион безсмислени cosmetics, които да се ънлокват с безумен грайнд. Поради това част от тях се завърнаха към предишни неща.
Също така някои от тях се отказаха, понеже играта има висок skill ceiling и биват ректвани от ветерани в жанра.

tl;dr някои се отказаха, защото не са gut inaf, други чакат баланс/ content ъпдейти.
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Има ли някой, който е играл и Mordhau, и излязлата наскоро Chivalry 2? Мнение?
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Мнение от shub niggurat »

Играл съм доста Chivalry 1 , разните й модове , и след това Mordhau. Мнението ми е това, което преобладава в стийм коментарите - всичките са фън за няколко часа, да се накефиш на gritty меле бой, с много крещене и хвърчащи крайници и як звук при разчленяването

От там нататък, формулата на всичките тия игри е една и съща - изолира се една база от играчи, които я трай хардват и се почва с чийтове, гимикс, некви схеми с въртенето на мишката и драг-ване дет по някъв начин героя ти се гъзи и прави арка с големия ту хендър по някъв против законите на физиката начин и обезглавяваш всички около тебе и тва е rinse and repeat

няма компетътив елемент щото няма никъв ред и дисциплина и всичко е на пустопаш :D

ако е на промоция, и имаш с кого да се посмееш заедно на тва нещо - става

едит : видях си постовете от предната тема, били са веднага след кат съм си купил играта, демек - нагледно - изкефил съм се на първо време
джумерки
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Оф, дано го няма това в Chivalry 2 :D
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
the_presator
Обратна връзка:

Мнение от the_presator »

Torn Banner никога не са показвали особен интерес към балансиране или премахване на екплоитс/ глитчове, което беше и основната причина за западането на Chivalry.

Това, което shub niggurat каза е 100% вярно и същото ще се случи и с Chivalry 2.

За мен лично най-големият ми проблем с нея за момента е това, че е EGS екскузив и дори и да игнорираме множеството му липсващи функционалности нямам намерения да инсталирам китайски spyware :D

Засега според мен игрите са Chivalry < Mordhau < Chivarly 2, но това е само защото C2 е нова и все още има доста newbs, с/ срещу които е забавно да се играе, за разлика от старите игри, където има само tryhards.
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

the_presator написа:най-големият ми проблем с нея за момента е това, че е EGS екскузив
Оф, хвърли си компа през прозореца, моля те :? :lol:
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Публикувай отговор