Spoiler for :
The Expanse
Re: The Expanse
Просто нямаше как да си мечтая за по-перфектен финал предвид съдбата на сериала. Разбира се, отворен остана един ГОЛЯМ въпрос, но вярвам че в бъдеще ще видим и неговия отговор
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Изгледах всичко най-после, и съм доста доволен...
Много любим сериал наистина и достоен завършек, радвам се че не приключи всичко с отказа на SyFy.
Spoiler for :
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Ако имат планове да продължат под някаква форма, ок.
Но ако си извадя оценката за финала от контекста на "съдбата на сериала" и "то историята в книгите продължава", това е един от най-отвратителните завършеци на сериали изобщо. Просто защото не е никакъв завършек.
Тая шитня, ако не бях подготвен за нея и в края на шести епизод на шести сезон тепърва разбирах че тва е - няма повече, щях да помисля, че са го кенсълнали по време на снимките на самия шести епизод, толко никакво време за реакция все едно не са имали. Подобно на уволнението на актьора, който играе Алекс - дето снимките са приключили и едва при монтажа е трябвало да мислят как да го разкарат в самия сериал.
Ма да вземеш да го снимаш това с идеята, че ще ти е последния сезон и да плеснеш такъв край... Аре пък да не съм толкова доволен. Ти остави сюжета с протомолекулата, дори само цялото напъване, драми, влажни погледи и истерии, достойни за топ нарутоподобен шонен, от страна на това безподобно лайно Филип, не получиха абсолютно никакъв, ама НИКАКЪВ пей оф.
Или някакво продължение, или у лево с целия последен сезон, да ги еба в гъза. То едно е да не затвориш всички сюжетни линии, друго е съвсем умишлено да започнеш чисто нови такива с идеята, че няма да ги развиеш.
Иначе топ сериал де
Но ако си извадя оценката за финала от контекста на "съдбата на сериала" и "то историята в книгите продължава", това е един от най-отвратителните завършеци на сериали изобщо. Просто защото не е никакъв завършек.
Тая шитня, ако не бях подготвен за нея и в края на шести епизод на шести сезон тепърва разбирах че тва е - няма повече, щях да помисля, че са го кенсълнали по време на снимките на самия шести епизод, толко никакво време за реакция все едно не са имали. Подобно на уволнението на актьора, който играе Алекс - дето снимките са приключили и едва при монтажа е трябвало да мислят как да го разкарат в самия сериал.
Ма да вземеш да го снимаш това с идеята, че ще ти е последния сезон и да плеснеш такъв край... Аре пък да не съм толкова доволен. Ти остави сюжета с протомолекулата, дори само цялото напъване, драми, влажни погледи и истерии, достойни за топ нарутоподобен шонен, от страна на това безподобно лайно Филип, не получиха абсолютно никакъв, ама НИКАКЪВ пей оф.
Или някакво продължение, или у лево с целия последен сезон, да ги еба в гъза. То едно е да не затвориш всички сюжетни линии, друго е съвсем умишлено да започнеш чисто нови такива с идеята, че няма да ги развиеш.
Иначе топ сериал де
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Чак сега се навихме да го изгледаме, не защото не искахме да гледаме финалния сезон, а защото не ни се искаше това чудо да свърши.
Отзивите - 3 от 6те епизода бяха пълнеж в стил сериал с 24+ епизода. Останаха 3 епизода, които бяха добри. Но какво от това. Изобщо не изглеждаше като финален сезон. Толкова много незавършени линии и персонажи.
Според мен сцените с
Цялостно тоя сезон ми остави привкус в стил "свършиха ни парите, това е". Тъпо.
Отзивите - 3 от 6те епизода бяха пълнеж в стил сериал с 24+ епизода. Останаха 3 епизода, които бяха добри. Но какво от това. Изобщо не изглеждаше като финален сезон. Толкова много незавършени линии и персонажи.
Според мен сцените с
Spoiler for :
Гипчо ( ◕ Y ◕ )