Новата лайняна тема
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Re: Новата лайняна тема
мъ и мен ни мъ ибе ве, лек
ей са изедох 3 филии с пастет и едно кафе и че го стръсим много жестоко
ей са изедох 3 филии с пастет и едно кафе и че го стръсим много жестоко
джумерки
Мда, ние софиянци имаме навика да пишем някакви неща с "е" накрая.
Навремето ме изненада това, че противно на знанията ми дотогава - правилно е да се каже "слизам в мазата", а не "слизам в мазето". И въпреки, че го знам, пак казвам мазето, защото съм свикнал, а и ще ме гледат странно иначе.
Много е противно погрешното поставяне на ударенията и винаги съм правил забележки на хората около мен като го направят
. Това също си е типична черта на тоя регион. Ама от друга страна не разбирам и как на други места може да знаят, че дадена дума се пише с "е", а те да му казват "и", примерно
. Ако ги накараш да кажат азбуката, ще си го кажат "е", ама видят ли го в дума - вземи това "и" 
Навремето ме изненада това, че противно на знанията ми дотогава - правилно е да се каже "слизам в мазата", а не "слизам в мазето". И въпреки, че го знам, пак казвам мазето, защото съм свикнал, а и ще ме гледат странно иначе.
Много е противно погрешното поставяне на ударенията и винаги съм правил забележки на хората около мен като го направят

Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
кво е тва шано бе, бате 

"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
-
шано тука се използва в смисъл НА АВАНТА или БЕЗ ПАРИ
и се използва най-често в израза "пуших коз шано", "пих шано бира" и т.н.
демек лаф за повърнянки
и се използва най-често в израза "пуших коз шано", "пих шано бира" и т.н.
демек лаф за повърнянки

-
- Обратна връзка:
това го прочетох като фекалии първоначалноshub niggurat написа:филии

и стига с тая тема за диалектите бе
това е тема за ЛАЙНА

То е несъзнателно смекчаването на "е"-то. Може би от малки в нашия край се учим на мързелив говор и да не изговаряме докрай звука на "е" и то се получава "и" (слънцИто пИче, можИ би и т.н.). То дори не е чисто "и", ами по-скоро между "е" и "и". Въпреки че има някои доста хардкор хора (като майка ми примерно), която е level 9000 по мечене. Аз вече от 5 години съм в София и що-годе съм положил някакъв труд да си оправя мекото говорене, но все още го чувствам неестествено и отвътре ми идва да си мечаGipo написа:Мда, ние софиянци имаме навика да пишем някакви неща с "е" накрая.
Много е противно погрешното поставяне на ударенията и винаги съм правил забележки на хората около мен като го направят. Това също си е типична черта на тоя регион. Ама от друга страна не разбирам и как на други места може да знаят, че дадена дума се пише с "е", а те да му казват "и", примерно
. Ако ги накараш да кажат азбуката, ще си го кажат "е", ама видят ли го в дума - вземи това "и"

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga

Леле, това е било епично, радвам се, че всичко е било наред след това и си издържал
Аз преди няколко дни изсрах толкова голямо лайно, че се наложи да прекъсвам екскремента на три пъти и се получи доста интересно, едно масивно. Камара лайна, както казват в Северозапада ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
- shub niggurat
- Обратна връзка:
толко гъсто го прайм, че мо го режеш кат туртаmazda написа: Кафето си го изпил.
джумерки
Преди години изсрах нещо, чиято най-предна част беше сигурно колкото юмрука ми. В кенефа едва ли не на челна стойка не застанах, за да го изсера. След това се проснах на леглото и около 30 минути лежах като мощно изнасиленнелегален написа:не осирайте темата с отклонения бе!
ми дохажда на ум сега една история, покрай разговорите за запичане и т.н.
преди няколко години имаше един случай... изсрах една тегава фъшкия - буцава, твърда - да ти съдере гъза.
И като я изсрах, нещо гъза ми наистина почна да се раздира от болка. Ама за умиране. По едно време усетих, че почвам да губя съзнание и с последни сили дотърчах до стаята си и се проснах на леглото. Освестих се някъде 20 минути по-късно. сметайте кво е било

Гипчо ( ◕ Y ◕ )
При мен се е получавало подобно ама след много задържане
После и не мога да седна, все едно са ме таковали в гъза ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
Нещо остроумно
-
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
Аз след брутална диария съм така изнемощял... лятото пипнах нещо в Созопол и като се почна един дрискосер... в чудо се видях...
¯\_(ツ)_/ ¯
Правил ли си тест на фъшкии след тази случка ![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
Нещо остроумно
-
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
Човече, бях на ръба да вляза в инфекциозна болница... Един месец бях като марсол... 

¯\_(ツ)_/ ¯
Изводът е, че на море човек може да пипне всякакви гадости 

Нещо остроумно
-
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
-
- Обратна връзка:
аз днеска имах нещо като запек, сигурно 20-30 мин съм седял в кенефанелегален написа:бтв, горния пост на цецо ме подсети да направя едно дискретно откритие за себе си
а именно че доскоро винаги като съм чувал думата "запек" съм си представял че просто значи, че ти отнема малко повече време от нормалното да се изсереш.
А за мен нормалното е 1 минута макс. Следователно съм си мислел, че запек значи 3-4 минути сране.
и едва наскоро като чух някои истории оттука или от други хора ми стана ясно, че има хора дето висят по половин час в кенефа
странно ми е
иначе средно сигурно около 10 мин сера
не мога да повярвам че сереш за 1 минута
и включваш ли бърсането и подмиването (ако го правиш) на гъза ?

щото на мен само това ми отнема 5 минути някъде
бтв предлагам пак да сложим аватарите с кенефите и да пишем на латиница!

Стига с тая латиница, даже и като бяхте на по 12 не беше смешно.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка: