BaronZlovon написа:освен да махнем лицето на моника белучи по тая логика. никога не съм играл масата с нагласата за хардкор rpg или shooter. дори мисля, че това и е силата.
на всеки е ясно, че една игра е сбор от много компоненти. не можеш просто да махнеш това или онова и да кажеш, че играта става средняшка. ако тръгнем да махаме това или онова на теория трябва да спрем игрите.
Не знам за теб, но когато ми рекламират една игра като action-RPG, очаквам да е поне едно от двете. Не знам как виждаш силата на Mass Effect в отчайващата и "нищоособенност".
Вярно е, че игрите са сбор от много фактори, но никъде не е казано, че трябва силните страни да компенсират недомислието/некадърността/мързела на разработчиците.
Още нещо - нямаше да я критикувам толкова много, ако играта не се търкаляше с 200 по наклона. Първата част беше солидна игра и вместо да я надградят и направят една качествена трилогия (в която и да играеш, не само да чакаш кътсцените), Bioware и EA решиха да я сведат до малоумно "нещо", пред което multiplayer-а на Call Of Duty изглежда като Skyrim.
Да не говорим, че най-качествените част от 2-рата и 3-тата част бяха платените DLC-та.
ЕА превърнаха поредицата в комерсиален талаш, както правят с всичко до което се докоснат. Не вярвам да има фен на ME, който да не го вижда.