Като честота, според зависи от хората дето ми донесат

Код за потвърждение: Избери целия код
res=$(cat f| tr ' ' '\n' |head -n 2 |tr '\n' ' ')$(cat f |tr ' ' '\n' |head -n -2 |tail -n +3 |tr -d ',.' |sort |uniq |grep -v "^and$" |tr '\n' ' ' |sed 's/ /, /g' |sed 's/, \([A-Za-z]\+\), $/ and \1./')$(cat f| tr ' ' '\n' |tail -n 2 |tr '\n' ' ')
da vadim li kojenio dregermcmlxxxvi написа:вие
не ме уважавате
майни
ша вадиш ти вожиshub niggurat написа:da vadim li kojenio dregermcmlxxxvi написа:вие
не ме уважавате
майни
Код за потвърждение: Избери целия код
res=$(cat f| tr ' ' '\n' |head -n 2 |tr '\n' ' ')$(cat f |tr ' ' '\n' |head -n -2 |tail -n +3 |tr -d ',.' |sort |uniq |grep -v "^and$" |tr '\n' ' ' |sed 's/ /, /g' |sed 's/, \([A-Za-z]\+\), $/ and \1./')$(cat f| tr ' ' '\n' |tail -n 2 |tr '\n' ' ')
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аз от както поживях в Белгия известно време и свикнах на хубава бира, всичките БГ бири са ми ужасни. Само стела и старопрамен ми харесват от по комерсиалнитеwhat if they get me? написа:Столично пиво е егати мръсната, гадна, отвратителна бира.
Съгласен съм, едно време пиех Ариана, сега не бих си купил такава бира. Също Болярка, дето е същинска боза. Може би най-лошата бг. бира.wannabe написа:Не знам ама арияна и особено пък тая помия пиринско са толкова гадни че не знам как вобще се наричат бира. А ги пият яко
ММ е най-лошата.The Wolf написа:Съгласен съм, едно време пиех Ариана, сега не бих си купил такава бира. Също Болярка, дето е същинска боза. Може би най-лошата бг. бира.wannabe написа:Не знам ама арияна и особено пък тая помия пиринско са толкова гадни че не знам как вобще се наричат бира. А ги пият яко