Препоръчайте телефон

Нещата от живота
Публикувай отговор
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!

Re: Препоръчайте телефон

Мнение от Маце Борко »

Мите, имам нещо за тебе, виж си фейса.

едит:

Тилка, в 2014-та година живеем, нещата по-често се провалят или успяват заради маркетинг, реклама и бизнес решения, а не заради качество на продуктите

HTC са баш айфоните на Android като качество
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Аватар
Till.Lindemann

Мнение от Till.Lindemann »

принципно НТС имат готини телефони, които не са 1000лв :D даже единия НТС One беше телефон на годината по някъв критерии
обаче не знам, явно имат някакъв сериозен недостатък, затова цената им пада и компанията е в криза
тва може да се отрази на поддръжката евентуално, не за друго
Аватар
Nreth

Мнение от Nreth »

HTC ми беше първият смартфон :D корава машина.Компанията наистина не е много добре,но поне е стигнала дъното като Blackberry
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Ако ще е Android, деиствително HTC е по-доброто решение. Самсунг са боклуци лежащи главно на маркетинг и силна марка. Веднъж си изпатих с S3 и повече никога
Аватар
Nreth

Мнение от Nreth »

http://goo.gl/krJQMz
Не е баш боклук...
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Метален 5.2 инчов "телефон"... Не мерси
Аватар
Nreth

Мнение от Nreth »

И кое му е лошото? Метален-добре,5.2-добре и всичко останало добре.Единственото лошо нещо го е написал оня пич в коментара.
Аватар
Till.Lindemann

истина е това
тая калпава пластмаса наистина на нищо не прилича
Аватар
Nreth

Мнение от Nreth »

Admiral General Till написа:истина е това
тая калпава пластмаса наистина на нищо не прилича

Само дето не е пластмасова :wink:
" На снимките се вижда, че устройството е получило метален корпус, а, според източника - и максимални технически характеристики."
http://www.kaldata.com//images/news/ima ... 415597.jpg
bai vasil
Обратна връзка:

Мнение от bai vasil »

миналото лято си намерих галакси с3 за 400 лв и върви като пушка. Игри, музика и сериали докато пътувам към работа и преписване по изпити абе доволен съм
Аватар
Till.Lindemann

Nreth написа:
Само дето не е пластмасова :wink:
" На снимките се вижда, че устройството е получило метален корпус, а, според източника - и максимални технически характеристики."
http://www.kaldata.com//images/news/ima ... 415597.jpg
имах предвид по принцип

и аз съм с S3, свиква се
Аватар
Omega-x
Супер Марио или Смърт

Мнение от Omega-x »

Пичове, в голяма дилема съм, трябва скоро да сменям телефон, че ми свършва договора, а ноут единицата, колкото и да е як е на 3 години. Насочил съм се към S5 или Note 3. И двата кеш са 840-860 лева, но ми е много трудно. Ноута има 6" и писалка и мега яките неща като цяло, докато С5цата има също много яки неща, без писалка но с водо/прахоустойчив стандарт, който си е бонус.

Мега голяма дилема ми е. Размерите на н3 не ме притесняват, шото форм фактора е баш като на единицата и е все тая дали носиш 3 или 1 в джоба. Та ако имат някакви впечатления, слушам.
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Аватар
Nreth

Мнение от Nreth »

Omega-x написа:Пичове, в голяма дилема съм, трябва скоро да сменям телефон, че ми свършва договора, а ноут единицата, колкото и да е як е на 3 години. Насочил съм се към S5 или Note 3. И двата кеш са 840-860 лева, но ми е много трудно. Ноута има 6" и писалка и мега яките неща като цяло, докато С5цата има също много яки неща, без писалка но с водо/прахоустойчив стандарт, който си е бонус.

Мега голяма дилема ми е. Размерите на н3 не ме притесняват, шото форм фактора е баш като на единицата и е все тая дали носиш 3 или 1 в джоба. Та ако имат някакви впечатления, слушам.

Аз съм с Note 3 и това за мене е най-добрият телефон евър.Влизам в 2 сайта едновременно,покрит е с кожа(фалшива кожа ама пак е кожа),писането с химикалка е най–добре усъвършенстваното до момента в телефон и допуска много малко грешки,а и има много добър хардуер.За S5 знам,че е по–добър откъм хардуер.Това за водо/прахоустойчив стандарт е пълна идиотщина,ако не го държиш в чаша с вода,няма ти послужи този бонус,а пръстовият отпечатък е отново идиотщина заета от Iphone с разликата,че можеш да плащаш.Аз ти препоръчвам Note3.
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

Добре де не мога да разбера аджеба какви точно са предимствата на тоя Nexus, пред останалите телефони с Андроид на пазара, освен това, че има по-добра поддръжка на приложенията? Щото мен това не ме касае особено. Мен ми трябва основно за интернет и музика телефона. Пък и като цена хич не е евтин. За справка:

http://aksesoari.net/content/lg-nexus-5 ... 1%8F%D0%BB
http://aksesoari.net/content/sony-xperi ... tAodogIAKA

Примерно. Като технически характеристики Нексуса не е кой знае колко по-добър. А и някой каза, че Експирията била с по-добър звук от Нексуса. Това вярно ли е?
Маце Борко

Мнение от Маце Борко »

Е как да не е - дисплеят на Нексуса изнасилва този на експирията, има по-добър процесор + два пъти повече рам, а разликата е 100 лева. Ако ще браузваш активно, големината на дисплея е от ключово значение. Ако това не те интересува особено, спокойоно можеш да минеш и с телефон за двеста лева.

Софтуерът няма скин, което значи, че след половин година ползване ще е също толкова бърз, докато за всеки друг телефон с Android ти обещавам, че ще се забави и ще го рисетваш по някое време.

Единственият минус е по-малкото памет.

Ето ти 50 лева надолу:

http://www.smartfonbg.com/LG-D821-Nexus-5-16GB

- Алминатора

- кримсънчето
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

Е големината на дисплея е малко по-голяма при Нексуса (4.3 срещу 4.95 инча), което не е особена разлика. Рама и процесора, да, по-добри са ама това от голямо значение ли е при смартфоните? В смисъл за едното браузване само за какво ми е мощен телефон. Мен само ми е необходимо да мога да браузвам и слушам музика едновременно без да забива. Виж това с рисетването вече може би е проблем. Какво е това рисетване, как се прави?
Маце Борко

Мнение от Маце Борко »

Рисетването е просто преинсталация, не е голяма драма - има си меню за тая работа.

Иначе при Андроидите рамът има значение, особено пък при браузване.

Разликата между 4.3 инчов и 5 инчов дисплей е наистина значителна, но ще се убедиш в това като си поизползваш малко новия телефон.

Иначе виж сега, истината е, че с тия изисквания наистина можеш да минеш с телефон до 300 лева, въпросът е, че си дал като таван 600 и съответно за тая цена ти търсим най-доброто.

Ако просто искаш да слушаш музика и да браузваш в интернет и те боли фара за големината (но не икачеството) на екрана, пък искаш и да е за по-малко пари, виж това:

http://www.citytel.bg/motorola-moto-g-16gb-dual-sim

Ако пък си окей с друг ОС

http://www.citytel.bg/nokia-lumia-630-dual-sim

Ако наистина, ама фор риъл, са ти това изискванията, Lumia ще ти свърши по-добра работа, особено като вземеш предвид price/quality съотношението.

- Алминатора

- кримсънчето
Аватар
Till.Lindemann

по-големия дисплей нз дали вече е предимство, твърде големи станаха телефоните, като им сложиш калъф, стават неудобни за носене
Маце Борко

Мнение от Маце Борко »

еми не знам, копеле

лично на мен 5 инча ми изглежда като макс приемливото, оттам нататък вече не е телефон

аз много се чудих кво да направя, накрая реших да съм практичен и избрах телефон с 4.3", щото избрах да ми влиза в джоба, ама на моменти като се зачета нещо и съжалявам малко

- Алминатора

- кримсънчето
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Аз ще правя почти година с S3 и въобще не знам какво го храните. Работи си идеално и нямам никакви проблеми :) Най-важното е да се инвестира някой лев в добър протектор за дисплея и добър "калъф", който да предпази телефона от голям демидж при изпускане и т.н.
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Публикувай отговор