Минаха години...

Нещата от живота
Шансов Състезател

Re: Минаха години...

Мнение от Шансов Състезател »

навиците са си навици :)
......
В момента играе: LoL

Мнение от ...... »

От 2006 съм тука с първия ми акаунт, въпреки че имам комп и нет от 98ма, после съм имал още един или два акаунта и сега съм си с този. 6 години не е толкова много но им завиждам на хората с древните регистрации и съжалявам че не съм разбрал за форума по рано.
Dalinda mi alma te llama, Ven a mi cama, Quiero amarte dulce niña, Dame tus besos, Mirame a los ojos, Jurame tu amor...
a.k.a Alcatraz
big_dick

Мнение от big_dick »

:) :) :) :) :) :) :) :)
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Мнение от shub niggurat »

само да вметна, не сме се наливали на РУСКИ ПАМЕТНИК, ами на паметника на руската армия :wink: :D

дето куките ....... :D
джумерки
Аватар
Kompoth

Мнение от Kompoth »

НЕА МИ СЕ ЗАСИЛВАТЕ САМО БЕ ЕЙ

шефе, прощавай че снощи те притеснявах толко късно :oops:
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Мнение от shub niggurat »

аре влез в тоя скайп го турррррррррррнамаке ти
джумерки
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!

Мнение от Маце Борко »

Dante написа:
Dexter написа: Днес съм студент в СУ, в специалност Журналистика - задочно. Наясно колко яко съм се нахендрил и вече вбесен от отношението на персонала на СУ към бъдещите им питомци.
Дреме ми.
Таа, обичам ви :oops:

АХАХАХАХАХХАХАХАХААХАХХАХАХАХАХАХАХ, ЧАЙ ЧЕ СЪМ СКИПНАЛ ТОВА И СЕ ЗАЛИВАМ ОТ СМЯХ СЕГА ХАХАХА
Журналистика. При това. ЗАДОЧНО. Бате тая специалност е ЛАЙНА. Обаче задочното на тая специалност е ЛАЙНЯ С ПОВЪРНЯ И СПЕРМА. Ще ти ЗАДРЕМЕ. Повярвай ми. :lol: :lol: :lol:
Аре да не раздаваш акъл толкова на едро, че да не ти еба майката по бързата процедура.

Декстъре, абстрахирай се от имбецили като горния, дето ще ти се присмиват най-вече от яд, че те самите не са могли да прокопсат повече (Данте, лайньо мазен, да беше влезнал нещо друго, като ти е толкова кьопава журналистиката) и вземи се стегни, гледай сериозно на нещата и си преследвай целите с устрем. Само не се поддавай на външен натиск, щото тва много скапва мотивацията. На нашия псевдожурналист сега много му е пораснала работата и го дава доста елитарничко, ама май не вижда как сам си бие шутове в топките като се подиграва със собствения си избор, за който бтв не знам колко хора го предупредиха, че не е най-добрият.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Публикувай отговор