ЗОМБИ АПОКАЛИПС!!!

Нещата от живота
Аватар
bulLshi7
В момента играе: dota 3
Обратна връзка:

Re: ЗОМБИ АПОКАЛИПС!!!

Мнение от bulLshi7 »

reborn_izrod написа:Аз ще стана зомби пък.И ще ви ям карантииките с дрОгарчетата си зомбита.
Кура ще ми ядеш, ти и ся си си кат зомби - безмозъчен бавен глупак.
LA COKA
Deprivd
Обратна връзка:

Мнение от Deprivd »

Изображение

Тази класика никой не я спомена май :P

На мен ми се вижда непрактична де.
МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
Аватар
reborn_izrod

Мнение от reborn_izrod »

bulLshi7 написа:
reborn_izrod написа:Аз ще стана зомби пък.И ще ви ям карантииките с дрОгарчетата си зомбита.
Кура ще ми ядеш, ти и ся си си кат зомби - безмозъчен бавен глупак.
Чупим ти живота!
ОТНОВО!!!
Аватар
bulLshi7
Обратна връзка:

Мнение от bulLshi7 »

Изображениес това се бият зомбита.
LA COKA
Drecher
В момента играе: Всичко без всякакви Русофобски изцепки и Японски RPG-та.

Мнение от Drecher »

Така да видим сега как ще действаме.
1.Екипировка
Наскоро си купих едни автентични армейски кубинки (канадски), това ще ми е за краката, едни здравички карго панталони с много джобове по тях, топла и непромокаема връхна дреха в тъмен тон, една бейзболна шапка (също тъмен тон), бельо, топли чорапи, няколко черни плътни тениски и късметлийският ми потник, който стои непран от 2003-та.
2. Оръжия
Ако случайно не съм успял да забърша някой АК-74 или МР-5 от прегазените барикади на жандармерията, ще си присвоя бащиното чифте, като преди това скъся цевта. За вторично, на първо време ще ползвам някой Макаров, а като се добутам до VIP ProHunter комплекса, ще си взема самозарядната карабина SL-8 и в зависимост от настроението или USP или М1911 модел. Дядо ми (бог да го прости) има страхотен ловджийски нож, към който ще добавя KABAR-а си.
3. Тактика
Пъров тръгвам да спасявам семейство, приятели и близки. После организирам съседите от квартала, издигаме барикади и превръщаме района в крепост. Улиците ще блокираме с коли, а долните части на стилбищата ще бъдат разрушени, за да немогат зомбитата да напъплят по горните етажи. После всеки според физическите си възможности и професия започва да спомага за изграждането на моет........... аа имам предвид нашето царство.
4.ПрипасиZippo-то ми, разпалки, амуниции, комплект за почистване на оръжие, фенер, няколко книги и въже и един пакет кондоми, за собствена употреба или като ценен подарък, който ще предлагам на вождовете на други групи, при установяването на дипломатически отношения.
И една военна шуба за завиване и предпазване от дъжда. За храна ще нося от сухите супички на Маги и консерви боб Бондьоле (с подправки), а в манерката си ще нося или чиста изворна вода или греяна ракия, зависи колко е зле положението.

4. Транспорт
Military ATV, nuff said
Изображение

5. УбежищеПанелката, знам я като петте си пръста, идеално място за създаване на автократично общество. Ако работата се закучи, ще превземе хотел "Рига" и ще си основем град, върху старите ръждиви баржи, а хотелът ще е служи за президенстка резиденция, и в него ще настаняваме държавните глави на новообразуваните поселища.
Olim bonum nec malum est cognitionis principium.
Drecher

Мнение от Drecher »

Оправих го.
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

DOUBLE KILL :!:
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
reborn_izrod

Мнение от reborn_izrod »

За секъндари ти препоръчвам Глок.Колта,беретата и USP-то са доста тежки без да предлагат кой знае какво повече.От личен опит ти казвам че на 25 метра(максимума на стрелбището във ВИП-а) Глок 17 е в пъти по-точен от Берета 92 и колта.За Юеспи-то само предполагам.

Но ако имаш танк друго не ти трябва.
ОТНОВО!!!
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

трябва да е песъчен танк обаче за да се вписва в постапокалипсиса и песъка

на живот и смърт ще е все пак
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Drecher

Мнение от Drecher »

Аз съм голям фен на Хеклер И Кох, за това :D . Иначе основната ми мотивация е спиращата сила на патрона. .45 АСР (особено, ако е с кух връх), нанася много по големи поражения и вътрешни рани на целта от 9х19. Евентуално обаче, мога да се снабдя с Глок 21, който е предназначен за .45 АСР.
Аватар
bulLshi7
Обратна връзка:

Мнение от bulLshi7 »

Баш Гад написа:трябва да е песъчен танк обаче за да се вписва в постапокалипсиса и песъка

на живот и смърт ще е все пак
Изображениемеркавата ще свърши работа
LA COKA
Drecher

Мнение от Drecher »

И това ми било ислямист, да препоръчва израелски танк :lol: :lol: :lol:
Аватар
bulLshi7
Обратна връзка:

Мнение от bulLshi7 »

Да не мислиш, че тея танкове само чифути ги ползват? Палестинците знаеш ли колко бройки са пленявали и си ги ползват като босове?
LA COKA
Vermic
В момента играе: опаааааа
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

bulLshi7 написа:Да не мислиш, че тея танкове само чифути ги ползват? Палестинците знаеш ли колко бройки са пленявали и си ги ползват като босове?
0
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Аватар
reborn_izrod

Мнение от reborn_izrod »

Палестинците не знаят как да запалят една ел.крушка,камо ли как да управляват Меркавата.

Ето го истинския пясъчен танк :lol:
Изображение
и тия
Изображение
ОТНОВО!!!
Аватар
bulLshi7
Обратна връзка:

Мнение от bulLshi7 »

Vermic написа:
bulLshi7 написа:Да не мислиш, че тея танкове само чифути ги ползват? Палестинците знаеш ли колко бройки са пленявали и си ги ползват като босове?
0
тва ти е бройката на жените дето си спал с тях? Щото моите братя, които бяха ограбени от чифутите редовно си бръмчат из Газа с 'пясъчни танкове'.
Също така те не ползват ел.крушки, а факли, щото са загрижени за природата.
LA COKA
{SuPa-1337-Killa}
Псевдо рейцър
В момента играе: Всичко без аниме игри

Мнение от {SuPa-1337-Killa} »

Основно оръжие
Изображение
Второстепенно
Изображение
Близък бой
Изображение
Бодигард
Изображение
Превоз
Изображение
BOSS :rockon:
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Аватар
Till.Lindemann

Мнение от Till.Lindemann »

не, супа

пушките с оптика нарочно се правят твърде тежки, за да правят малък откат при стрелба. освен това патроните за тях са твърде големи, затова в пълнител рядно има повече от 10.

дезърт игъла, който си постнал, като е .50 в пълнителя има точно 7 патрона. ако е нормален .45 стигат до 9, освен това е много тежък. не знам за какво ще го ползваш.

охранителят ти е черен, което автоматично означава, че не може да му се има доверие.

чука не е сигурно оръжие, дръжката може да се счупи и после не става за нищо.

тва БМВ с тоя малък клиренс не знам закво ти е. с пътищата в БГ, предвиждам разбит картер и изтекло масло първия километър. освен това с тия нископрофилни гуми, при спукване задължително спираш. най-добро решение е run-flat, още по-добро е военния run-flat, който на принципа на осмозата се пълнил сам от атмосферата. с други думи, докато колата се движи, може да караш със спукана гума.

не мисля, че гледаш сериозно на оцеляването на човешката цивилизация. няма да получиш медал
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Ето я армията от екскаватори, която ще спаси Земята

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... a_2005.jpg
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Аватар
Till.Lindemann

Мнение от Till.Lindemann »

бе, дадох ти 5 звезди, ама можеше да използваш повече от поста ми, по дяволите, колко време вложих в него

очаквам по-стабилно включване в другите части

edit
митак, имаш ли нещо против да блогна и аз на тая тема :?: обещавам, че ще е от първо лице, пълно с цинизми и в пъти по-неиздържано от твоето. само картинките ми ще са по-яки :lol:
Публикувай отговор