сабак моля те ела и ни спаси ти и твоите авери дъ бест муунфлейм каменгта4.Труповоз написа:Толкова неуспешно и унизително тролене не съм виждал от около година насам.
ела царю на белият си кон и ни спаси
сабак моля те ела и ни спаси ти и твоите авери дъ бест муунфлейм каменгта4.Труповоз написа:Толкова неуспешно и унизително тролене не съм виждал от около година насам.
Битките тук са обречени,а червилото ми отдавна е черно от апатията ми сред всичко тук. Безгласна и бяла от студения сарказъм допивам какаото си и ти казвам.Ти! Но какво си всъщност? Планета килната се в кривата окръжност или апатично нищо? Ох, бясна съм от от тази червена боя за коса която ми пробутаха в мола.Ще им издера лицата.Така, това е между другото. Всъщност всеки един рожден ден е обречен ако забравиш брадвата, а този тук се нуждае от веселие, а не смисъл. Той отдавна отмина. И слава богу.Милионерче написа:сабак моля те ела и ни спаси ти и твоите авери дъ бест муунфлейм каменгта4.Труповоз написа:Толкова неуспешно и унизително тролене не съм виждал от около година насам.
ела царю на белият си кон и ни спаси
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
kak we?Serious Sam написа:Искаш да кажеш, че... няма цици?

Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Първо имам удоволствието да не те познавам, втори акаунт нямам, то се вижда, но пък със Сам може да се "уважавате" другаде. Щом и на хамелеона му писна от вас, значи работата става дебела, повярвайте ми, ще вземе да ви намери и после не се знае, къде ще отворите очиМилионерче написа:Дъ Бест, имам само един акаунт!
И не съм Сам, макар че лично него много го уважавам.![]()
Човекът с многото акаунти си ти, ти дори преди време сам ми препоръча по скайп да си направя няколко акаунта за да защитавам "каузата"![]()
Айде не ми говори ти за акаунти, мишко.
Хамелеоне, може би не съм човека, за когото ме мислиш, не че има значение, ама сори.
Мдам, чакай и аз да трупнем няколко безмислени поста за твое здравеSerious Sam написа:![]()
Аз съм го съживил, даже те баннаха по едно време, пак ще го направят, но не това е въпроса, важното е, че аз целта си съм я изпълнил, сега идвам тук да се порадвам на тъпите ти постовеSerious Sam написа:251 са предостатъчно. Абе ти нещо форума щеше да съживяваш май?
Ами искаш не искаш, факт е, ако не съм аз и още 20 човека, тука една свястна тема няма да има, пък и откъде ще се трупат такива ламери като тебе в сайта, ако не ги заинтригуваме с малко интересни историйкиSerious Sam написа:Ахахаха!The Best написа: Аз съм го съживил...

Бахти сарказма, много ми е интересно кои са тези още 20 човека?Ами искаш не искаш, факт е, ако не съм аз и още 20 човека, тука една свястна тема няма да има, пък и откъде ще се трупат такива ламери като тебе в сайта, ако не ги заинтригуваме с малко интересни историйки