току-що взех едно невероятно решение

Нещата от живота
Публикувай отговор
Аватар
thewhitestig

Re: току-що взех едно невероятно решение

Мнение от thewhitestig »

След като направих малко проучване разбрах, че родителите и били купили силикон за гърдите размер double D :lol: :lol: И то на 14 годишна възраст! То и на мене не ми изглеждаха много истински тея гърди, ама пък си виках - "айде сега пък, няма начин на 14 да е с фалшиви цици", но като се замисля е още по-малка вероятноста да са и толкова големи на 14.
Аватар
thewhitestig

Мнение от thewhitestig »

@b0neS стига де, всичко над 14 става за ебане и за дискутиране на привлекателност Да кажеш, че е дете, просто не е вярно. В повечето европейски държави 14 е възрастта на която имаш легално право да правиш секс. За Испания даже е 13. За сравнение в България е 15.
vanmx

Мнение от vanmx »

Хахаха, ама то и кога да се ебеш ли било регламентирано със закон :D
b0neS

Мнение от b0neS »

абе тука бъзик не минава без някой да тръгне да се обяснява.. :lol:
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Мда, много тъпо, само че на 20 години имаш повече акъл в главата, отколкото на 15-16 (когато аз пропуших), така че гледай да ги откажеш бързичко :D
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!

Мнение от Маце Борко »

Едно лято братчеда щеше да ме зариби с тия ебани цигари, цели три месеца пуфтяхме и после ми дойде акъла, че върша пълната простотия и оттогава не съм палил, само с някакви дребни изключения.

Кви са тия капсули бе, Митак?
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Мнение от shub niggurat »

Искам некой да обесни на Митака, че така както прай сега - пали от време на време - ще пропуши без да се усети. Не ми верва и разпраа, че си палел за кеф и немало да стане пушач :lol:

Налейте акъл у таа проста глава, щот яз не моем. :D
джумерки
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

никога нема да забравя как чефо пушеше по 1-2 само като е подпийнал и кво стана :o :lol:
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

А аз за сега си пуша по 2-3 цигари на ден за кеф, а ако усетя, че се зарибявам ще ги спра. Но не вярвам, защото това е от вече година-две и досега не съм се зарибил.
думи изречени от чистосърдечен херцог :!: :!:
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Serious Sam
Горд Пролетарий
В момента играе: Serious Sam
Обратна връзка:

Мнение от Serious Sam »

А аз за сега си пуша по 2-3 цигари на ден за кеф, а ако усетя, че се зарибявам ще ги спра. Но не вярвам, защото това е от вече година-две и досега не съм се зарибил.
Instant win!
¯\_(ツ)_/ ¯
denik
Дидко Бандитко

Мнение от denik »

Тея думи са instant classic.

Той ако не може да си помогне, никой не може да му помогне

Бе тва лъки страйк да не е като едновремешните ментоли? Пушил съм GD ментол и беше ужасно (и то преди всичките gd-та да станат ужасни)
Маце Борко

Мнение от Маце Борко »

Dante написа:А аз за сега си пуша по 2-3 цигари на ден за кеф, а ако усетя, че се зарибявам ще ги спра. Но не вярвам, защото това е от вече година-две и досега не съм се зарибил.

На бас, че не разбира какво каза с това :roll:

- Алминатора

- кримсънчето
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Мнение от shub niggurat »

И на бас че ся, понеже е упорито магаре, ще се ''зариби'' да ни доказва обратното и ще почне още повече да пуши с идеята, че ''нема да пропуши''. :lol:
джумерки
Аватар
фитенс-маняк
В момента играе: истласкване с пудовки

Мнение от фитенс-маняк »

Хуу де, аз преди година ви разправях как съм хванал да паля чат-пат, и още съм на същото дередже. Ако не бяха излезли тия новите Лъкита, нямаше да си купя цигари няколко седмици. В 90 на 100 от случаите ми е абсолютно все едно дали ще пуша или не, и го правя като вид бонус към изживяването. Вчера и днес опънах по едно лъки, че ме изкефиха, и не съм искал още. На кафе, барче или опашка - ситуации, в които все в 1 момент се стига до някъв циклеж и изпитвам убийствена нужда от някаква занимавка, гледам да не ходя без цигарки. Не, че това е някаква дейност, но отнема чувството за празни ръце за пет минути. Затова стигнах до гениалния извод, че цигарите са може би единственото безсмислено нещо, което има смисъл :shock: Ако ще пушите - пушете с мярка, пичове. Хем запазвате удоволствието, хем не си хабите дроба.
бес ваглехидрати ниама резолтати!!!
denik
Дидко Бандитко

Мнение от denik »

Stylized Corpse написа:И на бас че ся, понеже е упорито магаре, ще се ''зариби'' да ни доказва обратното и ще почне още повече да пуши с идеята, че ''нема да пропуши''. :lol:
Може да започне да щрака по-усилено със Зипото, също :D

Стига бе баца, в началото така преминава, но на края се закачаш и/или ти се превръща в навик. Ръцете ти започват да се чувстват неестествено без цигара между пръстите и в един момент няма да се усещаш и въобще няма да обръщаш внимание кога си запалил, ще пушиш като част от ежедневието; ще ти носи дозата кеф, но няма да го чувстваш като нещо особено. Да не говорим за т.нар. "тютюнев глад"

Я се стягайте и ти, и Влад, и Дантето, и особено това педерме Алмито!!!

Аз успях да ги намаля донякъде - миналата година пушех по кутия на ден твърдо, а сега я изпушвам за около 2 дни - 2 и половина (това при положение, че си седя вкъщи; изляза ли навън, нещата стават страшни :Д)
Маце Борко

Мнение от Маце Борко »

Е Влад не пуши бе, кво да се стяга. Или имаш предвид да се стегне и да обръсне един шамар на Митака, белким му разместил малко чарколяците в главата и стане чудото, а :lol:

Ма тва дето излизаш и пушиш без да виждаш нужда, само щото няма какво да правиш с ръцете си, също е вид зависимост, която само може да става по-голяма. Т.е. не е точно като добро оправдание това.

- Алминатора

- кримсънчето
vanmx

Мнение от vanmx »

Dante написа:А аз за сега си пуша по 2-3 цигари на ден за кеф, а ако усетя, че се зарибявам ще ги спра. Но не вярвам, защото това е от вече година-две и досега не съм се зарибил.
Това същото съм го чувал преди години от разни хора, които сега ако останат без цигара за повече от няколко часа, започват да буйстват. Класически случай си :D .
Serious Sam
Горд Пролетарий
В момента играе: Serious Sam
Обратна връзка:

Мнение от Serious Sam »

Изображение
¯\_(ツ)_/ ¯
Аватар
фитенс-маняк
В момента играе: истласкване с пудовки

Мнение от фитенс-маняк »

Strain написа:
Ма тва дето излизаш и пушиш без да виждаш нужда, само щото няма какво да правиш с ръцете си, също е вид зависимост, която само може да става по-голяма. Т.е. не е точно като добро оправдание това.
То добро оправдание да пушиш няма. Да не пушиш има хиляди. Наистина си е вид зависимост това с празните ръце, която ми избива по още много начини и отшумява щом приятелката ми се прибере в БГ :D
бес ваглехидрати ниама резолтати!!!
Публикувай отговор