Давам ви божествена сила.
- deomaniak755
- В момента играе: parata
Re: Давам ви божествена сила.
Аман от тия богове. Човечеството се скъса да ги мисли, обсъжда и "разбира". Живейте си животеца, и стига се занимавате с тоя бог. За мен едно е ясно- бог сме го измислили ние, и понеже е плод на човешката фантазия, той е различен за всеки. Обаче всички се надпреварват кой има по мащабна представа за бог. На мен пък най- ми харесва представата за вселената като част от нещо по голямо. Все едно е слой от лук и "над" нас има още светове. Представям си как нашата вселена представлява един вид аквариум, в който някакви свръх същества се взират и наблюдават, както ние наблюдаваме микроорганизми, или атоми и молекули.
Абе чисти фантазмагории. Няма смисъл да се спори по тоя въпрос. Get a job!
Абе чисти фантазмагории. Няма смисъл да се спори по тоя въпрос. Get a job!
"Life is like riding a bicycle. To keep your balance you must keep moving." Einstein
- фитенс-маняк
- В момента играе: истласкване с пудовки
Whore-hearted, беЕрнестин написа: edit: @Till - "Курвосърдечни" е на мода сега.Но не мога да я преведа адекватно на колежките, затова използвам "whore-ible".
бес ваглехидрати ниама резолтати!!!
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Темата изобщо не включва религиозна тематика, но хей, това е /пцм/, защо да обсъщаме Вини Джоунс в чалготеката, а да не включим цикъла? И някви нюфагове вкарват тежка дума, чели-недочели за какво иде реч в темата.bulLshi7 написа:Форумът пак е в цикъл. Пет дена в месеца винаги се говори на религиозна тематика.
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Или най-добре whoreheartedly, като наречие някак по-добре ми звучи.кур капан написа:Whore-hearted, беЕрнестин написа: edit: @Till - "Курвосърдечни" е на мода сега.Но не мога да я преведа адекватно на колежките, затова използвам "whore-ible".
Или whore-blooded
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
................................................................
- фитенс-маняк
Точно за това се насилвах да се сетяVLM написа: Или най-добре whoreheartedly, като наречие някак по-добре ми звучи.
Ще направя бленувания симулатор на реалност, ще направя remake на Baldur's gate поредицата за него и ще си изтрия паметта, за да ми е все едно го играя за първи път. И ще се направя безсмъртен за да го повтарям до безкрайност.
And then we shall be together at last, my love
And then we shall be together at last, my love
МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
- фитенс-маняк
Между другото, батка, за ментета на Zippo мини покрай безистена на Пиротска там, където е табелата на рекламно студио Дженифер. Има магазин всичко за левче, там продават запалчици, на които можеш да им разкараш украсата - просто е залепена с некво гадно лепило, и като изчистиш останалото лепило с бензинчето за 3лв, става чиста хромирана запалка за 2.50 (ако ти поиска 3 кинта, кажи му, че вчера са били на 2.50. Ако Speech-а ти е поне на 40%, ще успееш.) Другаде по улицата също има, но в тоя магазин продавача много услужливо отлепи панелчетата с украсата, като го помолих, та препоръчвам като доволен потребител.
култ
ше си купя още една
А баца ли понe, че предното менте фитила му беше боклук, и камъето също, тряа да му взема нови, може и да проработи...
ше си купя още една
А баца ли понe, че предното менте фитила му беше боклук, и камъето също, тряа да му взема нови, може и да проработи...
- фитенс-маняк
ми бачка - държи на ветър, вади огин, ама си е за 2.50, не за 50 :> по-добре си вземи нова, и ако старото менте ти е сантиментално - просто сложи новата запалка в неговия ъъ.. корпус.
Епа нали че палим на момичета за 2,50, не за 50 
- фитенс-маняк
Този тип запалки са си като пишката - нема значение дали е 2,50 или 50, важното е как ще я разиграеш. 
Така си е
То аз мога да си позволя да си взема оригинална, но не мисля, че парче тенекия с тампон вътре и кремъче и фитил струва повече от 10 лева, ако ще и господ да я е ковал
запалка за 50 лева
че и не пуша
как ли пък не
То аз мога да си позволя да си взема оригинална, но не мисля, че парче тенекия с тампон вътре и кремъче и фитил струва повече от 10 лева, ако ще и господ да я е ковал
запалка за 50 лева
че и не пуша
как ли пък не
- фитенс-маняк
аа, не струва - питай кинг оф тайм дали не струва 
- Admiral General Hurf
- Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
Ако бях бог, щях да сложа мустаци на всички ви.
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Края на ME3 не струва, дайте ми божествена сила, за да го оправя.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq