Diablo III Pre-Order
Re: Diablo III Pre-Order
Не знаех, че си задължен да ползваш аукциона. Да иба, това породи съмнения в мен дали да си я купя. Разбира се, че се ебавам. Няма как етрополския брокер да е толкова тъп.
LA COKA
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
о хесусе мн филми
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
..........
-
Der Meister
- Обратна връзка:
е кво ти пука за другите, ти си играеш за себе си 
-
Damnation
- В момента играе: Dota 2
Might & Magic : Duel Of Champions
High_voltage може и да си прав за Корея. Е, живи и здрави, след като вече са намерили решение там, можем да седнем спокойно и да чакаме.
п.с - само да не излезе около 14-ти февруари, че жената ще ме изрита на улицата ако и тая година я пренебрегна заради игра

п.с - само да не излезе около 14-ти февруари, че жената ще ме изрита на улицата ако и тая година я пренебрегна заради игра
Трол на свободна практика
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
д3 няма да излезе преди средата/края на март 
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Не близард, ами пулсар и озоне се оливат...В Англия струва 30каStun Damage написа:Blizzard се оливат с цените. Няма друга PC игра, която да струва толкова. В такива моменти искрено се радвам, че въобще ни ми пука за Diablo.
Captain obvious... Едва ли ще я обявят от днеска за утре. Даже ако излезе края на март пак ще е добре, аз лично клоня към ЮниThe Chameleon написа:д3 няма да излезе преди средата/края на март
- shub niggurat
- Обратна връзка:
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Кире, я кажи повече за емулиранио сървър дето го има в маймундата. Куестове нещо? Работят ли? Гадовете с конзола ли ги пускаш?
LA COKA
- Cpl. D.Hicks
- В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
- Обратна връзка:
Я някой по- запознат да разясни накратко мултито какво ще представлява. Смисъл такъв като на 2-ката ли ще е или ще е по- различно. Че се двоумя дали да не си я купя. Върл фен съм на 2-ката и ако мултито на 3-ката е същото веднага я взимам 
Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."Re: Diablo III Pre-Order
3-ката ще е по ммо-ориентирана. Ще има auction house, пвп арени и тн.Hicks написа:Я някой по- запознат да разясни накратко мултито какво ще представлява. Смисъл такъв като на 2-ката ли ще е или ще е по- различно. Че се двоумя дали да не си я купя. Върл фен съм на 2-ката и ако мултито на 3-ката е същото веднага я взимам
..........
WidowmakeR написа: Не ми се спори. Знам, че не съм задължен да ползвам каквото и да е било. Но примерно изваждаш некъв супер рядък горящ меч от 30-я рън на диаблото и се прибираш гордо в града за да си поправиш екипировката и гледаш 3-ма сладури по 5-ти левел със същия взели го за 1 долар. Примерно. Тва на мен ми срива кефа.
Не съм сигурен дали ме разбирате. Няма повече да ви тормозя с тва кво мисля за диаблото.
дано да е яка
kak ще ги видиш като всеки си играе неговата игра не е ММО да се срещнете в града
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Еми пълен ташак е, съвсем маааалко по-добре от онзи предния, дето можеше само в града.bulLshi7 написа:Кире, я кажи повече за емулиранио сървър дето го има в маймундата. Куестове нещо? Работят ли? Гадовете с конзола ли ги пускаш?
Сега поне можеш да излезеш и да биеш, всички герои почват 30-ти лвл и имат всички магии май, и падат някви голем лвл итеми. Можеш да фанеш waypoint до някви други местности и да разгледаш, но след около 5 минути играта задължително ще се бъгне по някъв рандъм начин. Например - ако убиеш повече от няколко зомбита, ти се бъгва магията и те замръзват на едно място, докато всеки път като спамнеш магията, се появяват quill rat-ове
Но да разгледаш някви места и предмети, става.
джумерки
Мина доста време, от както вече конзолите имат достъп до интернет.. То по тая логика тряяше да направят player cap-a за PC да е 1 човек, щото компютрите имат една клавиатура.. 4 човека е идеално ако искаш да се забавляваш с играта. 8 човека е мазало и не е подходящо за такъв тип игра. Мен лично 4 player cap-a не ми е проблем. Те партитата в ммо-тата са по 5 човека, където мобовете са елити и едвам умират. Кво остава 8 човека за игра където секи герой е АОЕ и мобовете умират на маси...WidowmakeR написа: но истинската причина е, че конзолите имат по 4 контролера. Може и да не съм прав, но така изглежда отстрани.
- Undead Dude
- Обратна връзка:
4 човека е малко, но оставя възможност за поправка с неизбежния expansion set. Играа ще поцепва, момчета, само да вземе да излезе. И в тая връзка- тия preorder-и до колко са сигурни? Някой вече взел ли го е? И въобще смятате ли да купувате играта?
flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
Играта е чакана от доста време ,стотици хиляди хора вече са я preorder в световен мащаб.Аз си я поръчах от Pulsar 107 лева.Undead Dude написа:4 човека е малко, но оставя възможност за поправка с неизбежния expansion set. Играа ще поцепва, момчета, само да вземе да излезе. И в тая връзка- тия preorder-и до колко са сигурни? Някой вече взел ли го е? И въобще смятате ли да купувате играта?