Сътворанието на Духовната и Материалната Вселена

Спорът ражда истината. Понякога.
Dexter
Футболен разбирач
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013

Re: Сътворанието на Духовната и Материалната Вселена

Мнение от Dexter »

Strain написа:
Джунейд написа:е кво, да скучаем ли :lol:

Ми не знам, на мен като ми е скука и съм си вкъщи - бия си чекии :shy:

Чакай, чакай, тука нещо не се връзва, ти нали имаше гадже бе :roll:
WeAreGettingClose
Serious Sam 1.0

Мнение от Serious Sam 1.0 »

Dexter написа:Чакай, чакай, тука нещо не се връзва, ти нали имаше гадже бе :roll:

Не бе, тва го казва за пред хората... Нали знаеш - секса е за престиж... Чикията - за удоволствие.
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

The Chameleon написа:--

калояне, ще го сложа в тесното ти дупенце бе момче, блок в скайп ли ми просиш :!:

Гошо is getting serious :!:
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Ернестин

Мнение от Ернестин »

Декс, и ти кво, като имаш гадже не лъскаш ли? :|
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Джунейд написа:
The Chameleon написа:--

калояне, ще го сложа в тесното ти дупенце бе момче, блок в скайп ли ми просиш :!:

Гошо is getting serious :!:

и твойта майка също :roll:
天皇陛下万歳。。!

Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
ТРУПОНАРЕЗЕНинс

Мнение от ТРУПОНАРЕЗЕНинс »

Видрихан написа:Ще ми е интересно да видя Княза и Трупо какво ще напишат.

Ще бъда максимално откровен. :D

Аз съм върло отявлен ОРТОДОКС, тоест, най-обикновен православен християнин.
Като такъв, за мен тези текстове на автора са най-обикновени басни. Да, думата, с която общо ги наричаме е БАСНИ. Поредната порция красиво-звучащи безсмислици. Нещо повече, това явление ни е предсказано още преди 2 000 години:

"3. Защото ще дойде време, когато човеците не ще търпят здравото учение, но, водени от своите похоти, ще си насъберат учители да им гъделичкат слуха;
4. те ще отвърнат слуха си от истината и към басни ще се обърнат."

Из ВТОРО ПОСЛАНИЕ НА СВЕТИ АПОСТОЛ ПАВЛА ДО ТИМОТЕЯ, гл.4

http://www.pravoslavieto.com/bible/nz/2tim.htm

+++

Дееба, то е като да имаш HL-2 на брутално як суперкомпютър, но да предпочиташ някаква 16 битова конзолка с телетъбиси, само щото шарената кутийка на конзолата ти грабва окото. Те така са и ученията на автора - шарени пъстроцветни нищонезначещи захаросани памуци от селски панаир. Цялото му послание ми звучи като че ни приканва:

- Дубрутру, Керо, хайде на панагиря!

:D :D :D
Нема таа, нема онаа.
Аватар
doggymien4o
В момента играе: Квот фана

Мнение от doggymien4o »

Тоя религиозния убитак над мен. ЕЙ! Мурук! Я напусни с тия религиозни лайна, че дразниш! :stooped:
жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака
...master freakout...
...the world is full of shit...
Serious Sam 1.0

Поклон пред истините на Библията. Аман от криворазбрани атеисти.
Аватар
ТРУПОНАРЕЗЕНинс

doggymien4o написа:Тоя религиозния убитак над мен. ЕЙ! Мурук! Я напусни с тия религиозни лайна, че дразниш! :stooped:

Я да видим чия марксически закалена празна кратунка се разбунтува при споменаването на свещени слова. :D

Ето какво е единственото по-гнусно от ересите, и то е безбожието на войнствените атеисти.
Дядо ти палеше църкви и пращаше вярващите в конц лагери и лудници,
ето ти си достоен негов наследник.

Ето какво казва Солженицин при получаването на Нобеловата си награда за литература през 1970 г.:

"Светът никога не е виждал толкова организирано, военизирано и радикално злонамерено безбожие като това, което е практикувано от марксизма.
Главната движеща сила във философската система на Маркс и Ленин е омразата към Бога; тази омраза е в сърцето на марксистко-ленинската психология и е много по-опасна от всички техни икономически и политически програми.
Войнстващият атеизъм не е просто случайна или маловажна част от идеологията на комунизма; атеизмът не е следствие от комунизма, а е негов фундамент.
Ето на този фундамент е стъпило здраво нашето общество и никой не е в състояние да го поклати от там".

http://www.pravoslavieto.com/inoverie/a ... /index.htm

:D :D :D
Нема таа, нема онаа.
Serious Sam 1.0

Виж сега, принципно ти се възхищавам, ама да поставяш Маркс и оня сифилистик на едно - това е грешка с вселенски размери. Ленин е в противоречие с Маркс, нищо общо с Марксизма няма.
Аватар
ТРУПОНАРЕЗЕНинс

Това го твърди Солженицин, френд. Нобеловата награда за литература не се дава на случайни хора, както знаеш. Ако не те домързи, отвори линка и прочети задълбоченото изследване. :D
Нема таа, нема онаа.
Serious Sam 1.0

Тук не става въпрос кой какво е казал, а за обективни истини, но за да направиш тази разлика трябва да си запознат малко по-добре с историята, с теориите на двамата и редица други неща...
И бтв, слепият привърженик, без значение вярващ или уж атеист - все тая. Трябва да се мисли, а не да се изпада в елементарни състояния на "про" и "анти".
Аватар
Astromidel
Обратна връзка:

Мнение от Astromidel »

Gipo написа:Авторът на темата да ми духа на кожената материя.

аййййй......аййй..... на тати малкото невръстно педеразченцее,ма и то имало кожна материя на сиренясалото си червейче,я ела при тати да ти даде обрязън биберон да смучеш та да се задавиш от бялото млекце което майкати всяка вечер гълта
http://www.astromidel.eu
Штрак
В момента играе: real_life.exe (worst game evar!)

Мнение от Штрак »

Lemme put it this way:

Изображение
знайш ли като се замаам...
Аватар
BadZealot
В момента играе: Според теб?

Мнение от BadZealot »

Изображение
It is said that ignorance is bliss. Tell me, is that true for you? Then how peaceful it must be for you to have a mind unburdened by thought!
freeman8692

Мнение от freeman8692 »

Astromidel написа:Изображение

Тук Ви предоставям ценна информация и модел на вече завършената процесия от
” Тъмнината Кали Му ”и непознатата енергия ” К*Х и ГО ” до крайния постигнат резултат и възпроизводство на Големия взрив.
( това е единственната система за производството на разума съчетан с материята)
( дано не се окаже че всичко това е плод на подсъзнанието и всичко това е просто една илюзия на нашия разум за съществуването на Материалната Вселена)

тъмната материя- "Кали МУ " и непознатата енергия " К*Х и ГО " създават разума,тоест Душата-( Джива,от санскрит)
Тъмнината е единственната която има силата да задържи материята като едно цяло сплотено ядро .
тя е тази която държи материята за да несе разпадне в празното пространство.

Душата има 13 състояния като едно от първите й материални състояния е Водата а водата е заредена с положителен и отрицателен заряд.
при всяко зараждане на нов живот първо и единственно е проявлението на Водата и след това от същата се заражда всяка една материя.

Първородния роден от тъмнината Кали Му и непознатата енергия К*Х и ГО са ЕНРГИЙНИТЕ БЕЗПЛЪТНИ СЪЩЕСТВА на Ангели и Демони ,който в по късен етап се превъплатяват в човешкото тяло.

1-човека( няма еволюция)интелигентен по рождение(дуг е въпроса че е деградирал и в момента се възтановява,тоест преотркрива забравеното но това му коства хиляди години като се започне от каменната,желязната,и още мн други епохи та до днес . )
създаден по пожия образ в лабаратория и всеки път с различен капацитет,форма,телосложение,разум,структура и целенасоченост за просъществуването в материалната вселената
( човешкото тяло има много модели,тоест различни раси с различно телосложение,форми,разум,капацитет на интелигентност и способности и др)
както при производството на автоматична линия във фабрика за автомобили)

2-( коралите имат разум и език

3-(растенията имат разум и език

4-(животните според вида им имат разум и език

( дано учените от Церн си вземат поука от тази таблица която посочих като модел за сътворението на Материалната Вселена)

Всеки един тон,вибрация,вълна,звук,светлина, се възпроизвежда в тези тунели-Колайдери
от тях се заражда Материята.
Забавената скорост на светлината е звук а звука е модел на тон , вибрация и честотни вълни и от същия се заражда материята.( това е посочено в азбуката на Рома)
Материята или нашата материялна вселена е обвита ,тоест тя се намира в тунел-колайдер( учените това него знаят) но в езика на Рома-Циганите това е посочено.
Забележете че освен гласни и съгласни букви ,азбуката съдържа още и тези пет броя енергийни букви,тези букви неса нито гласни нито съгласни но като ги комбинираме със съгласни и гласни букви се получава физични,химични,геометрични,математични и мн . други формули ,модели,елементи и закони и именно това са тунелите-колайдери където се възпроизвежда материята.
проследете действието и пътя на разума в горепосочената схема и ще се уверите че информацията която съм преоткрил е достоверна( от тук на на татък всеки има право сам да решва дадали моите преоткрития са истнинни или илюзия)
невероятно но факт но Рома езика е изгубения Грал
( аз съм сигурен че това е езика на Рома който съдържа ценна вселенска информация която носи на собственната си платформа,тоест езика е матрица или това ще рече Акхаша)

За повече инфо за сътворението на Духовната и Материалната Вселена ,моля прочетете 30- глава от книгата "Астромидел- 1 част."

Autor. Pani Chanev
Автор. Пани Шанев

Браво,но и ти изпускаш най-важното. Кое е то? По добре никога никой да не го научава,защото има някой неща,които човек не може и не трябва да разбира.
Аватар
NNkGX
Обратна връзка:

Мнение от NNkGX »

tl;dr

Господин Апосолов,възхищавам се на ваще хубави разкази и пътеписи които,сте направили.За сажаление не съм достатъчно богат да си купя вашите астрономическе загадки.Иначе желая ви приатен,ден.
За какво са ти много дрехи,като имаш едно тяло?
:D
Публикувай отговор