Сунай написа:футбола обединява
и Лудогорец се развилнява
Serious Sam написа:"21.24 часа Пловдив кратко обновление на инфорамцията:
Получихме данни че къщи в кв.Столипиново и кв.Изгрев вече горят! Хора се събират на групи и се подготвят за евентуалните предстоящи нощни погроми! Агитките на местните клубове Ботев и Локомотив са подкрепени от софиянските на Левски и ЦСКА! Етническия мир в родината ни е на път да бъде взривен! Моля всички пловдивчани да внимават тази вечер за да не попаднат в сблъсък с тези фашисти! Очаквайте нова инфорамция!"
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Джунейд написа:С 10 минути във фотошопа може да стане всяка една бира, нали се сещаш...
bulLshi7 написа:Vicious^Delicious написа:Се едно сме в 18 век. И са секи малоумник който се мисли за тежкар ще се пише големия патриот и ше ходи да троши цигански тикви.....много цивилизовано, определено се доказва колко по-добри са от циганите. Не че царчето не си го заслужава - просто не е това начина
a kuf e nachina e kurvolqk? da hodish da mu govorish na mangala da ne prai tva i tva che kukite shte go ebat? durjavata e abdikirala! sudebna sistema nqma, nishto nemoat da mu napraqt prasetata na mangala
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!