July Morning на хижа
- Gabe Newell
Re: July Morning на хижа
Ще ви докарам манекенки, един тон рози, един тон мляко, един тон сметана.И презервативи.
No, it's me - Gabe Newell! 
А можеш ли да ми докараш самоувереност и щастие? Също и голяма ... работа?

Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
Няма да ме има, форумо. Разгембете се от мое име.
Мамка му, на кантар съм. Днес научих, че в петък сутринта имам два колоквиума, а мислех, че ще са утре. При това положение везните стават 70/30, че може да ме няма Ще видя как ще струвам
![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
Освен да дойда и сутринта да си бегам към 8? Снощи се чух с адаша, каза, че ще дойде. Това е добре. Винаги някой Методи трябва да е на линия...
Освен да дойда и сутринта да си бегам към 8? Снощи се чух с адаша, каза, че ще дойде. Това е добре. Винаги някой Методи трябва да е на линия...
Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата.
Двама от моите авери ще си ходят рано сутринта на 1ви. Ако те устройва вариантът да отидеш на колоквиум без да си спал...creator написа:Мамка му, на кантар съм. Днес научих, че в петък сутринта имам два колоквиума, а мислех, че ще са утре. При това положение везните стават 70/30, че може да ме няма Ще видя как ще струвам![]()
I am willing to believe they would pay for a smile
- Gabe Newell
I SEGA KAKVO STANA
VSI4KI VZEHA DA SE OTKAZVAT, DOBRE 4e sum az. da vi donesa manekenki, 1 ton qgodi, 1 ton smetana, 1 ton shampansko
I SHTE IMA ORGIQ
VSI4KI VZEHA DA SE OTKAZVAT, DOBRE 4e sum az. da vi donesa manekenki, 1 ton qgodi, 1 ton smetana, 1 ton shampansko
I SHTE IMA ORGIQ
No, it's me - Gabe Newell! 
- Till.Lindemann
ако спре дъжда, отивам на албена, утре до 7и30 трябва да съм си заел мястото за изпита, ще импровизирам
Няма по-селска традиция от JM.
Всяка година го отнасям лошо.
Примерно днес един колега взел че звъннал към 6 и нещо на колежката от нашата стая, за да я поздрави с изгрева на слънцето...тя естествено спяла дълбоко и го напсувала подобаващо за ранното събуждане...съответно дойде на работа, недоспала и зла...изкара си го на нас с лихвите и наказателните такси...
Та празнувайте си селящините, но моля не се опитвайте да ги налагате, на тези които ги презират.
Всяка година го отнасям лошо.
Примерно днес един колега взел че звъннал към 6 и нещо на колежката от нашата стая, за да я поздрави с изгрева на слънцето...тя естествено спяла дълбоко и го напсувала подобаващо за ранното събуждане...съответно дойде на работа, недоспала и зла...изкара си го на нас с лихвите и наказателните такси...
Та празнувайте си селящините, но моля не се опитвайте да ги налагате, на тези които ги презират.
The only difference between Salvador Dalí and crazy people
is that Salvador Dalí is not crazy.
is that Salvador Dalí is not crazy.
Тааа как изкарахте? 
- shub niggurat
- Обратна връзка:
беше много яко, тия дето се отказахте - мое само да съжалявате БИГ ТАЙМ
в крайна сметка се сбрахме над 20 човека и си направихме кефо
поне я
поне я
джумерки
- Till.Lindemann
е, със сигурност е бИло яку
снимки няма ли?
снимки няма ли?
аз съжалявам много, ма тва е положениетоStylized Corpse написа:беше много яко, тия дето се отказахте - мое само да съжалявате БИГ ТАЙМ
поне я
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Не си само тиStylized Corpse написа:беше много яко, тия дето се отказахте - мое само да съжалявате БИГ ТАЙМ
поне я
ПС:Официално се признавам за съсел. Вчера легнах в 16:00 и сега ставам
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
АЗ УВАЖАМ РИСКАТА ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Просълзих сеThe Chameleon написа:АЗ УВАЖАМ РИСКАТА
- shub niggurat
- Обратна връзка: