ОООО, мерси за полезното инфо! Ако това се окаже истина, с Director's Cut-a може да се придобие съвсем друго впечатление за филма!MetalGearRex написа:Един приятел ми беше казал, че director's cut щял да бъде с рейтинг за по-възрастни (не ги знам как точно се наричат) и съответно щял да бъде с повече насилие и голотии. Не помня колко минути каза, че ще е по-дълъг, но беше поне 10 май. И Sweet Pea най-сетне щяла да извади great sword-а и да го развърти, така че се оглеждайте за тази версия!
Sucker Punch (март 2011)
Re: Sucker Punch (март 2011)
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Аз получих това, което очаквах (екшън сцени като от игра, както самият Снайдер каза), дори очаквах един доста покъртително тъп сценарий след някои мнения,а този имаше и 2-3 добри неща. Блонди и Ембър са ебати безличните парчета месо (с цици), не, че останалите бяха ебати персонажите, но тези двете...
Защо ми хареса
Музика 10/10
Визуално 10/10
Екшън 9/10 (на места slowmo-то ми дойде в повече)
И Снайдър определено се е научил да снима екшън сцени, за разлика от Майкъл Бей, който в 2 трансофрмърса няма нито една добра -.-
Защо ми хареса
Музика 10/10
Визуално 10/10
Екшън 9/10 (на места slowmo-то ми дойде в повече)
И Снайдър определено се е научил да снима екшън сцени, за разлика от Майкъл Бей, който в 2 трансофрмърса няма нито една добра -.-
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
-
Минотавъра
- В момента играе: Mozilla Firefox
- Обратна връзка:
Ето го и хубавия рилийз, с изтритите сцени - http://zamunda.net/details.php?id=268205&hit=1
Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
Ааа супер! Най-накрая!
Пак ще се гледа
Пак ще се гледа
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
Re:
10x, чаках го отдавнаМинотавъра написа:Ето го и хубавия рилийз, с изтритите сцени - http://zamunda.net/details.php?id=268205&hit=1
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!