On a side note..

Нещата от живота
Публикувай отговор
Spiridon

Re: On a side note..

Мнение от Spiridon »

Dexter написа:Оффф, вече и олдфаговете са претопени от простотията на нюфаговете :?
Изображение
Dexter
Футболен разбирач
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013

Мнение от Dexter »

Абе, Данте, то и на олигофрените не им лесно, все пак...може би...нали?!
WeAreGettingClose
Аватар
Michabo

Мнение от Michabo »

Dexter, обикновено споровете с Widowmaker протичат по следния начин:
1. Widowmaker изказва разумно мнение.
2. Някой започва да обижда Widowmaker без причина.
3. Widowmaker му разказва играта с аргументи, като другия само седи и повтаря едни и също бесмислици отново и отново.
4. Целият форум се нахвърля върху Widowmaker, щото им е виновен, че пишките им са малки.
I commend my soul to any god that can find it.
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!

Мнение от Маце Борко »

Michabo написа:Dexter, обикновено споровете с Widowmaker протичат по следния начин:
3. Widowmaker му разказва играта с аргументи, като другия само седи и повтаря едни и също бесмислици отново и отново.
4. Целият форум се нахвърля върху Widowmaker, щото им е виновен, че пишките им са малки.
I see what you did there...

Изображение
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Spiridon

Мнение от Spiridon »

Тъкмо пишех за Моридин и как винаги идва и казва нещо, което съвсем не е на място и той взе, че се доказа преди да довърша! :shock:

ЧЕСТНО!

Ебати якото ми стана! :D
shizo123

Мнение от shizo123 »

Michabo написа:Dexter, обикновено споровете с Widowmaker протичат по следния начин:
5. Извънземните идват.
6. WTF? r u srs?!
7. Моридин е гей.
Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
Аватар
Michabo

Мнение от Michabo »

Моридин написа:
I see what you did there...
Казах истината, trollface. Виж темите за политиците и за Black Ops. Дори виж тази тема.
Аватар
Sirius
Обратна връзка:

Мнение от Sirius »

....
:shock:

Колкото до повтарянето на едни и същи безсмислици (точка 3 от така предложената схема), на 101% е очевидно за всеки, че widow е човекът с четирите приказки на кръст, които, като ги извърти, минава към jpg-ове, които явно намира за смешни и кореспондиращи със ситуацията.
Не те знам кой си, но ако това е твоята представа за "разказване на играта с аргументи", ще те посъветвам да не ставаш адвокат.
:flipFinger:
Аватар
Michabo

Мнение от Michabo »

Sirius написа:
....
:shock:

Колкото до повтарянето на едни и същи безсмислици (точка 3 от така предложената схема), на 101% е очевидно за всеки, че widow е човекът с четирите приказки на кръст, които, като ги извърти, минава към jpg-ове, които явно намира за смешни и кореспондиращи със ситуацията.
Не те знам кой си, но ако това е твоята представа за "разказване на играта с аргументи", ще те посъветвам да не ставаш адвокат.
Ако това е твоята представа за следене на ставащото наоколо, ще те посъветвам ти да се откажеш от адвокатската кариера, която преследваш.
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Мнение от The Grim Reaper »

Не осъзнаваш, че говориш на хора, които те превъзхождат интелектуално, нали? :(
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Spiridon

Мнение от Spiridon »

Sirius написа:Колкото до повтарянето на едни и същи безсмислици (точка 3 от така предложената схема), на 101% е очевидно за всеки, че widow е човекът с четирите приказки на кръст, които, като ги извърти, минава към jpg-ове, които явно намира за смешни и кореспондиращи със ситуацията.
Знам те кой си, но ако това е твоята представа за "разказване на играта с аргументи", ще те посъветвам да не ставаш адвокат.
Spiridon

Мнение от Spiridon »

Captain Hero написа:Не осъзнаваш, че говориш на хора, които те превъзхождат интелектуално, нали? :(
Не осъзнаваш, че си си купил кънки, нали? :(
Аватар
Sirius
Обратна връзка:

Мнение от Sirius »

Ми виж ся.
Оня съм го игнорнал, че не ми е интересен вече. Ти също не си ми интересен, но забелязвам, че отговаряш еднакво дебилно, като widow, поради което мисля, че може би е втори акаунт. Не вярвам трезвомислещ човек да защитава ... това нещо. И то пак с липса на каквато и да е смислена теза.
А това със ситуацията си го изсмука от пръстите, колкото да отговориш нещо, нали? :lol:
Впрочем, ако и на този пост ми отговориш, ще знам, че :
1. това е втори акаунт на wmaker
или
2. има двама като него, и то в един и същи форум

Съгласете се, втората алтернатива е далеч по-плашеща.
Аватар
Pennywise
Latinica

Мнение от Pennywise »

искате ли да се целуваме? :oops:
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
Spiridon

Мнение от Spiridon »

Sirius написа:Ми виж ся.
Оня съм го игнорнал, че не ми е интересен вече. Ти също не си ми интересен, но забелязвам, че отговаряш еднакво дебилно, като widow, поради което мисля, че може би е втори акаунт. Не вярвам трезвомислещ човек да защитава ... това нещо. И то пак с липса на каквато и да е смислена теза.
А това със ситуацията си го изсмука от пръстите, колкото да отговориш нещо, нали? :lol:
или

Лол!

Наистина е доста зле сириуса.

За него смислена теза е някой как бара пишката на друг :arrow:
Fenrir

Мнение от Fenrir »

For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Аватар
Pennywise
Latinica

Мнение от Pennywise »

Пени написа:искате ли да се целуваме? :oops:
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
Аватар
Michabo

Мнение от Michabo »

Sirius написа:Ми виж ся.
или

Игнорирал си го, затова не виждаш какво става. Аз казвам какви са моите наблюдения над ситуацията, като аз гледам и съм дал теми-примери, в които нещата се развиват точно както аз казвам. Ако не те мързи - махни си игнора на него и прочети за какво става дума. И това, че отговарям като widow... може би да, може би не. Със сигурност ме е еня за мнението на елитарската групичка от форума, колкото го е еня и него. За сметка на това привеждам аргументи, които никой не оспорва, дори напротив - когато хората спорят с мен хората просто не отговарят на 80 процента от поста ми, тъй като не могат да кажат нищо по него, което ще рече, че или твоето възприятие за ситуацията е изкривено поради връзките с хората, които имаш в този форум, или просто не четеш.
Аватар
Pennywise
Latinica

Мнение от Pennywise »

НИКОЙ ЛИ НЕ ИСКА ДА СЕ ЦЕЛУВАМЕ ВЕ ИЗРОДИ?
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
Аватар
Sirius
Обратна връзка:

Мнение от Sirius »

Не бе, виж, аз прекрасно разбирам желанието ти да го раздаваш тежка пишка и да пренебрегваш някакви априори установени фактически положения, тъй като не се припознаваш в съответната група.
За сметка на това привеждам аргументи, които никой не оспорва, дори напротив - когато хората спорят с мен хората просто не отговарят на 80 процента от поста ми, тъй като не могат да кажат нищо по него...
Да, колкото и да имам желание да си поразчешем клавиатурите, не бих могъл да оспорвам аргументи, които де факто не съществуват, нали? В крайна сметка, между мисъл и материализацията й съществува разлика. Да ми обясняваш, че widowmaker пишел разумни мнения и че целият форум му скачал заради, цитирам, малките си пишки (каквото и да означава това; ще се радвам да го разтълкуваш, тъй като дори след старателно взиране не виждам как един ще е прав, а всички други грешат и са крайните мерзавци), е най-малкото неоправдано :)
Ако имаш някаква стабилна основа за твърдението си - ОК. Но ей така да ми лансираш мисли и да си раздвижваш пръстите с подобни глупости като предишния ти пост - айде не:)
Публикувай отговор