Решил съм да правя онлайн игра

Игри за PC
Аватар
HunteR
Обратна връзка:

Re: Решил съм да правя онлайн игра

Мнение от HunteR »

Мерси, пожелания на типичен българин.

Първо, аз няма да инвестирам в нещо, в което не е сигурно дали ще имам печалба.
@Stragga, се нави да направи картинките, ако пък не ги направи ще си взема на заем от някоя игра, ще карам в началото с тях, а ако пък имам успех ще поръчам да ми направят професионални.

А пък от теб не бих поръчал ако ще да си невероятния художник, което не ми се вярва съдейки по правописа и начина ти на изразяване.
Относно това, не съм се и съмнявал, че ще ми оспамиш темата.
->Изход<-

Мнение от ->Изход<- »

HunteR написа:Мерси, пожелания на типичен българин.

Първо, аз няма да инвестирам в нещо, в което не е сигурно дали ще имам печалба..
Мда, типичен българин. Ти кво, искаш безплатно да ти работят, а ако успееш си е за тебе. Еби и типичния българин.
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

DjCat никога не ми е пращал съобщение, чувствам се супер пренебрегнат :( :( :(
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
HunteR
Обратна връзка:

Мнение от HunteR »

wiedzmin написа:
HunteR написа:Мерси, пожелания на типичен българин.

Първо, аз няма да инвестирам в нещо, в което не е сигурно дали ще имам печалба..
Мда, типичен българин. Ти кво, искаш безплатно да ти работят, а ако успееш си е за тебе. Еби и типичния българин.
Абе добре бе мамка му стара.
Къде по дяволите из темата прочетохте, че ми трябват хора.
Да, няма да откажа помощ, но къде прочетохте, че ми трябват такива, които да ми работят безплатно.
Просто попитах дали някой знае сайт, от където да сваля такива картинки, по възможност да са безплатни и нелицензирани.
Защо винаги започвате да си измисляте и да преиначавате думите ми!?
Spiridon

Мнение от Spiridon »

Gipo написа:DjCat никога не ми е пращал съобщение, чувствам се супер пренебрегнат :( :( :(
Не е трудно, трябва само да му кажеш, че God of War 3 е по добра от Bayonetta. Поне на мен заради това ми прати PM, че ще ме бие. :lol:
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

HunteR написа: Абе добре бе мамка му стара.
Да, няма да откажа помощ, но къде прочетохте, че ми трябват такива, които да ми работят безплатно.
Просто попитах дали някой знае сайт, от където да сваля такива картинки, по възможност да са безплатни и нелицензирани.
Първо имаш наглостта да искаш да ти работят за без пари, а после и твърдиш, че няма такова нещо? Ебаси човека си ......
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
Jedi Knight
В момента играе: League of Legends
Mass Effect
Обратна връзка:

Мнение от Jedi Knight »

The Chameleon написа:Първо имаш наглостта да искаш да ти работят за без пари, а после и твърдиш, че няма такова нещо? Ебаси човека си ......
Беше смешно, сега е просто досадно.
Sirius написа:п.с. Котаракът вкъщи, бидейки гаден езичник, нагъва шунка за 22 лв килото като невидял и се е охранил до внушителните 8 килограма.
Z-Rock
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Jedi Knight написа:
The Chameleon написа:Първо имаш наглостта да искаш да ти работят за без пари, а после и твърдиш, че няма такова нещо? Ебаси човека си ......
Беше смешно, сега е просто досадно.
Тихо ве, шмиргел. :x :lol:
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
Cpl. D.Hicks
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Обратна връзка:

Мнение от Cpl. D.Hicks »

Хънтъре, не обръщай внимание на кретени като иддяд. Продължавай с това, което правиш, защото си заслужава, понеже тука в тая държава останаха повечето некадърници, които сами нищо не могат да осъществят и гледат само да обиждат и плюят по другите. За жалост с картинките не мога да ти помогна, но стигне ли се до момент, когато имаш нужда от озвучаване на играта (било то с реплики или музика), драсни 1 ред. С радост бих ти помогнал БЕЗ ПАРИ!!!!

Код за потвърждение: Избери целия код

"History is written by the victors."
a.k.a Хикс
Аватар
HunteR
Обратна връзка:

Мнение от HunteR »

The Chameleon написа:
HunteR написа: Абе добре бе мамка му стара.
Първо имаш наглостта да искаш да ти работят за без пари, а после и твърдиш, че няма такова нещо? Ебаси човека си ......
Абе ти да не си кьорав, сериозно питам!?
Посочи къде точно в темата съм казал, че търся хора?
Единственото нещо, което казах, е че всякаква помощ(под помощ имам в предвид безплатна, мислех че се подразбира) е добре дошла.
Това, че не правиш разлика между тези 2 понятия е изцяло твой проблем.
Пак повтарям, не търся хора! А ако все още не си прочел първия ми пост в темата, то го направи, защото май наистина не си го направил.
Там ясно казвам, че просто искам да посочите някакво линкче към безплатни картинки. Къде прочете, че искам някой да ми ги направи безплатно.
Вземете най-сетне пораснете, а? И се научете да четете всичко, а не през редове.

@Hicks, мерси приятелю, но играта ще бъде Web ориентирана, в смисъл че ще се играе чрез браузъра. Едва ли ще се стига до звукови ефекти.
Ще е както повечето игри - хановете, булфлеет и т.н. Общо взето ще е статична, няма да се набляга на визуални ефекти и т.н., тъй като най-малко езиците, на които я пиша не позволяват текива глезотийки.

Мислех в по-напреднал стадии от играта да Ви попитам какво мислите, да подпомогнете с "идеи", но като гледам на къде е трагнала работата, ще ме карате да Ви плащам за всеки пост.

Явно ще се отправя към друг форум, където аудиторията е поне 12+. :?
DJ Cat

Мнение от DJ Cat »

Пратих на 3мата най-прости в форума и те не ми отговориха нищо по темата. Странно . Джар джар, защото е просто момче, лапенцето на форума и тоя който не спря да троли, а сега когато го правя в неговата тема, се прави на ударен.
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Бегай от тука, цял форум разнася колко просто парче си, а ти продължаваш да ни даваш поводи да си го мислим :lol:.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
{SuPa-1337-Killa}
Псевдо рейцър
В момента играе: Всичко без аниме игри

Мнение от {SuPa-1337-Killa} »

хаха ама изглежда че ДЖ Кат е култ на всеки праща ПМ че ще го бие :lol:
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Spiridon

Мнение от Spiridon »

Ама как звучи само - "Пратих на 3мата най-прости в форума и те не ми отговориха." :13:
Аватар
Firzen
Цар

Мнение от Firzen »

Hunter, изтегли от замунда RPG Maker VX. Вземи от него RTP файловете, те са графики и музика и др. неща в стандартен .png и .midi формат. Те са кажи-речи свободни за ползване.

Ресурсите на RPG Maker XP заедно с тези на VX правят мноооого графика.
Come, my raven, it could be a lark.
Progressor
В момента играе: Clichequest: Valley of the Grind
Обратна връзка:

Мнение от Progressor »

HunteR написа:
Progressor написа:Интересно ми е какъв софтуер/програмен език ползваш ?
PHP, MySQL & JS/Jquery :)
Ахам, изобщо не слушай какво ти приказват другите, продължавай си с играта. Дори и да не спечелиш някви пари, опитът и новите неща който ще научиш докато се сблъскваш с проблеми си заслужава.
Успех и хвърли един линк за тест като я направиш :D
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

Много ясно че това се прави само за да се учи човек и точно затова нетрябва да му пука какви картинки слага. Трябва да си наистина много глупав ако мислиш че ще спечелиш нещо.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Spiridon

Мнение от Spiridon »

iddqd написа:. Трябва да си наистина много глупав ако мислиш че ще спечелиш нещо.
Коментарите му в замунда го доказват. :D
Публикувай отговор